yoga yapıyormuşsun ya daha ne ayşemlülülülülülü
yogayı evde yapıyorum .kursunada beraber gitmiştik
belinaycım hemen hemen benziyor erkek arkadaşının fedakarlıkları eşime şu an askerde olduğu için her yaptığı hareketten beni haberdar ediyor cep telefonunu şarza koyacagı zaman kapatacagı zaman neden kapattıgınıda acıklarr...kısacası allah huylarını bozmasın tatlım hep böyle olsunlar...
AMİİİN TATLIMM AMİNNN TUĞÇECİMM BU ARADA HAYIRLI TESKERELER BİTANEMMMM RABBİM TEZ ZAMANDA KAVUŞTURSUN SENİ EŞİNE (AMİİİİN)
kendinden hep ödün veren ne yazııki biz oluyoruz.bu saflık olmasa gerek!
HIMMM PEKİ SORDUM AMA BEN CEVAPLAMADIM BENDE SÖLİMM... TAM BİR KOYU FNATİK FENERLİDİR AYŞE ANNEDENDE ÖĞRENDİM KADIKÖYDEN STADDAN ÇIKMAZMIŞŞ FAAT 3 SENEDİR SADECE 3 DEFA ODA ÇOK KEYİFLİYSEM İZİ ALMIŞ VE GİTMİŞTİR ONUN DIŞINDA HALASINA GİDER CEM ABİSİYLE İZLER ): SONRACIĞIMA BENİMDE UYUZ OLDUĞUM 2 ARKADAŞI VARDI İLHAN VE BURAK DİYE TAM BİR KARI KIZ MANYAĞI OLAN KİŞİLERDİİ KESTİ İLİŞKİLERİNİ.. ESKİ MSN ADRESİNİN ŞİFRESİNİ DEĞİŞTİRDİM GİZL İSORUSUNU DEĞİŞTİRDİM BEN GİRİYORU ARA SIRA O ADRESE ONAYSA YENİ BİR MN ADRESİ ALINDI YİNE ŞİFRESİ BENİM BİLDİĞİM :)) İKİMİZİNDE HATLARI DEĞİŞTİ VE REHBER BENDEN SORULUR :) İŞTEN ÇIKAT EVE GELDİM HAYATI DER EVDENDE ÇAĞRI ATAR :) ÇOK CANI SIKILIRSA EVDN ARARIM AŞKIMI :)DUŞA GİRERKEN HABER VERİR AŞKIM DUŞA GİRİCEM Bİ 10 DAKİKA MESAJ ATARSAN CEVAP VEREMEM HABERİN OLSUN DER.. C.TESİ GÜNLERİ BİZE ÖZELDİR SABAH BİRLİKTE KAHVALTI EDER AKŞAM BİKTE YEMEK YERİZ.. PAZAR GÜNLERİYSE ABLASINA YEĞNİNİ SEVER SONRA EVDE DNLENİR :))
elbette çıkmaz tuğçecim de ben kendi adıma fedakarlığın boyutunu kaçırdığım için üzülüyorum...ama sizler gibi ben de karışmalarına çok fedakarlıklar yaptımö ve aşkımı çok seviyorum..sevgi emek ister derler ya insansa karşındaki gerçekten de alıyorsun karşılığını...
inşallah tatlım allahım kimsenin agız tadını bozmasın...rabbim senide hep sevdiğin insanla mesut bahtiyar etsin...
a.s.
oooooooooo nisacım hangi rüzgar attı seni buraya eheheh
amaan ne fedakarlik yapicam ona be .kendimi feda ettim yetmez mi:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?