sevdiğinizden nasıl bir çıkma yada evlenme teklifi aldınız

devamı gelince seve seve paylaşıcam bu arada yeni konu nasıl açılıyor ben yeni katıldım da

bak şimdi hangi konu hakkında konu açacaksan şayet önce onu buluyorsun örneğin "bir derdim var"
bu forumun ana sayfasında hemen reklamların altında sol köşede Yeni Konu Aç şeklinde pembe kutucuk var.. ordan açabilirsin..
umarım anlatabilmişimdir..

oldukça öğrenmence bi yaklaşım olmuşesprili, farklı ve hoş..

sadece 3 aydır çıkıyorduk ama ailece tanışıyor olduğumuz vede ailelerinde çok istemeside özlellikle istenen gelin olarak eşim baya çıkardı tektaşı güzel sözler eşliğinde taktı tabiki evet dedim ağladık karşılıklı çok güzel bir andı ve 2005 idi senesine isteme söz nişan ve düğün gerçekleşti hala o günkü gibi mutluyuz hatta dahada mutluyuz yavrumuzla darısı isteyen herkeze ...

7 yıldır sevgılıydık aklımıza gelmedı teklıf konusu:) nısan gunu eşim benımle evlenır mısın dedı:)

4 Kişi Assos'a gitmiştik... Limanı gezip tepeye çıkmış çok yorulmuştuk gezmekten...

Akşam üstü saat 4 buçuk gibi bi cafeye girdik. Yorgunluk kahvesi içmek için... Biz arkadaşlarımızla masaya geçip oturduk, erkek arkadaşım ise gelmedi. Bi 5-10 dakika geçti. Neyse ki geldi, kahvenin nasıl yapıldığına baktım falan dedi. İnandım bende saf saf Sonra garson göründü bende bi mutluluk Çünkü bayağı bekledik, altı üstü türk kahvesi için ortalama 25 dakika kadar:)

Benim bardağım ayrı bi tepsideydi, tepsi kahve çekirdekleri ile donatılmış çok gösterişliydi, alevler falan çıkıyodu, kolonya mı ne yakmışlar.

Kahve bardağımın kapağını açmadım hemen, soğusun diye bekledim, bu sırada bol bol fotoğraf çektim, habersizce.

Sonra kahve bardağımın kapağını açtım veeeeee...

tomurcuk çiçek, çiçeğin üstünde yüzüğe geçirilmiş minik bir not kağıdı ve teklifim...

İnsana baştan bi kal geliyo Böyle ne diceğini bilemiyo falan.. Bana yüzüğü taktı ben saf saf gülüyorum ama cevap vermiyorum. Bişey demem gerek, "evet" ya da "hayır" yok çıkmıyo ağzımdan... Sonra eğildim "EVET" dedim ama o kadar sessizdim ki arkadaşlarımız bile duymadı, sonra bi sarıldı bana, kocamannn

Cafeden çıkışta da cafe sahibi sürpriz yaptı. Bizi videoya çekmiş. Öyle güzel bi anı oldu ki... Şimdi izleyip izleyip o güne dönüyoruz...

12 günlük sevgiliydik bana bu teklifi yaptığında...

Gittiğimiz cafe

Habersizce çektiğim kahve fincanım

Veeeee...

Ne kadar güzel bir cümledir o

Bayıldımm.. Çok güzel

Harikaa canım

Mükemmel teklifler, resmen imrenerek okudum konuyu
Daha ortada biri yok, hatta olma ihtimali bile yok ama umarım Allah bütün isteyenlere nasip eder bu heyecanı

allah mutluluğunuzu daim etsin cnm..

çok hoş muş cnm..seni istemeye geldiklerinde kahveyi nasıl yaptın peki..bu teklifin rövanşını almadın mı adamdan

Ne güzel anılarınız var:) ben de eklemek istedim. Hem ben hem de o evlilik teklif etti:) o bana sevgililer gününde gelin duvağı ve gelin çiçeği hediye ederek evlilik teklif etti.( bence süperdi) ben de bir bebek patiği aldım ve 2 ayrı renkte zarf aldım. Zarfın biri paketin içindeydi. Eline verdiğim zarfı okuduktan sonra aç onu dedim. Ilk zarfta bilinen aşk kelimeleri vardı. 2. Zarf için paketi açtığında patiği gördü ve zarfta da " bu bizim çocuğumuzun olsun mu?" yazmıştım. Onun çok hoşuna gitmişti. 8. Yılımızda evlendik. 1,5 yılımızın içindeyiz. Rabbim herkese mutluluk ve sağlıklı düşünme kabiliyeti versin....

hmm evt ince düşünülmüş bi teklif olmuş..senin ki de çok tatlıymış ama..bebişlerin minicik batiklerine hiç dayanamam zaten görünce yiyesim geliyo.. allahım inşallah bebeğine o batikleri giydirmeye nasip eder..mutlulukla kalırsınız her daim

inşaallah canım ya bakalım biz de bekliyoruz gelsin diye ama gelmiyo:) nasip meselesi tabi ki. En az benim kadar mutlu olsun herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…