- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi simgem7137
-
ay ne tatlıymış ya..epeyce romatik anlaşılan şanslısın..yapacağı evlenme teklifini düşünemiyorum bile..yani beklentilerim yüksek senin kinden..
buraya kapak olur gibime geliyo..
Ona göre cevabı şu ; ben kalıcıyım onlar gidici.
ah canm eskidendi o romantklikleri 2 yıl kadar romantikti şimdi 40 yılda bir belki o da eskidik artık
inşallah dediğin gibi olur
Havadan sudan konuşurken aniden dudaklarından dökülen kelime şuydu... "Annemin biricik gelini olsana sen!"
Benim cevabımsa "af buyuuur!!!"error vermişim o ara
ben evlilik teklifimi webcam den almıştım.erkek arkadaşım yurt dışında olduğu için.tam 1. senemizin sabahı yine webcam i açtım takım elbisesi ve yeni traş olmuş haliyle karşımda bir yakışıklı diz çökmüş O'nunla sonsuza dek ömrümü paylaşıp paylaşmayacağımı soruyor :)
yüzük seramonimiz 2 ay sonra geldiğinde oldu oda ayrı bir güzellikti :)
şimdi o yüzükleri çıkartmış olsak da ben yinede seni en güzel gülümsememle hatırlıcam aşk...
Cikma yil donumuuzde calistigi yerde, gelen yuzlerce musterinin eline :'ona evet de 'yazili pankart tutusturup dizlerinin uzerinde muhtesem beyaz gullerle taklif etmisti ,gecmisde aldigim diger evlenme tekliflerine bin ,on bin yuuzzzbinmilyon bin degerdi :))) rakamla bile yazamadim okadar eror ani olmustu yani
Ben ilk once anlamadim zaten .Garson banda getirdi o pankartdan ,sonra esim geldi dedim; bak sevgilos ona evet de felan yazmislar, tayyep mi burda aceba demistim cok komik olmustu hep gulerek ve gul kokulariyla hatirliyorum o gunu ...
cnm çok duygulu olmuş..ama neden çıkardınız..
sanırım koca bir ömrü O'nunla geçiremeyeceğimi anladığım için ...
kendisinin de çabalarıyla
Aayyy bu çok tatlı olmuş ama, hem ne güzel bir cümle kurmuş...
Verdiğin tepki de şahaneEvet dedin değil mi ardından
o da tam can alıcı noktadan girmiş ama..aman böyle olmayında
şaka tabi..
çok iyiymiş yahu :))
ayyy cok güzel bi soru ya :)))
Nihan valla o ara sistemlerim error verdiği için baya bi güldük ikimizde ama sonunda sen annemin biricik damadı olmayı göze almışsan demek ki seve seve evet dediydim
[/I]
Senin cevabın da uyumlu olmuş hakkını yemeyelim şimdi
Hahahahaha anamla birbirlerini pek severlerde
Nihan valla o ara sistemlerim error verdiği için baya bi güldük ikimizde ama sonunda sen annemin biricik damadı olmayı göze almışsan demek ki seve seve evet dediydim
Allah'a şükür çok iyidir kayınvalidemle aramEvet fena yerden girdi konuya
ne güzel cnm ..allah ağzınızın tadını bozmasın..tabi kayınvaliden de
Senin cevabın da uyumlu olmuş hakkını yemeyelim şimdi
Arada romantizmi tutuyo işte odunumun
hehehe aynen canim ya benimkide öyle :)) sanirim erkeklerin geneli öyledir arada bi tutuyo o anlari :)
Ama hani ne biliyim hic beklemiyosun ya bi süpriz yapmalarini, aniden oluncada etkisinden cikamiyosun :).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?