sevdiğinizden nasıl bir çıkma yada evlenme teklifi aldınız

ay ne tatlıymış ya..epeyce romatik anlaşılan şanslısın..yapacağı evlenme teklifini düşünemiyorum bile..yani beklentilerim yüksek senin kinden..
buraya kapak olur gibime geliyo..

ah canm eskidendi o romantklikleri 2 yıl kadar romantikti şimdi 40 yılda bir belki o da eskidik artık
inşallah dediğin gibi olur

ben evlilik teklifimi webcam den almıştım.erkek arkadaşım yurt dışında olduğu için.tam 1. senemizin sabahı yine webcam i açtım takım elbisesi ve yeni traş olmuş haliyle karşımda bir yakışıklı diz çökmüş O'nunla sonsuza dek ömrümü paylaşıp paylaşmayacağımı soruyor :)
yüzük seramonimiz 2 ay sonra geldiğinde oldu oda ayrı bir güzellikti :)
şimdi o yüzükleri çıkartmış olsak da ben yinede seni en güzel gülümsememle hatırlıcam aşk...

cnm çok duygulu olmuş..ama neden çıkardınız..

Ben ilk once anlamadim zaten .Garson banda getirdi o pankartdan ,sonra esim geldi dedim; bak sevgilos ona evet de felan yazmislar, tayyep mi burda aceba demistim cok komik olmustu hep gulerek ve gul kokulariyla hatirliyorum o gunu ...

çok hoşmuş yaa maşallah size romantik bi sevdiceğin var anlaşılan :)

Aayyy bu çok tatlı olmuş ama, hem ne güzel bir cümle kurmuş...
Verdiğin tepki de şahane Evet dedin değil mi ardından

Nihan valla o ara sistemlerim error verdiği için baya bi güldük ikimizde ama sonunda sen annemin biricik damadı olmayı göze almışsan demek ki seve seve evet dediydim

o da tam can alıcı noktadan girmiş ama..aman böyle olmayında
şaka tabi..

Allah'a şükür çok iyidir kayınvalidemle aram Evet fena yerden girdi konuya

çok iyiymiş yahu :))

Dimi dimi??

Nihan valla o ara sistemlerim error verdiği için baya bi güldük ikimizde ama sonunda sen annemin biricik damadı olmayı göze almışsan demek ki seve seve evet dediydim
[/I]

Senin cevabın da uyumlu olmuş hakkını yemeyelim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…