- Konu Sahibi simgem7137
-
haklısın aslında..ilişkinin geriye dönüp baktığında gülümseyerek anımsayacağı özel bi başlangıcı olmalı..ama en önemlisi böyle masalsı bi başlangıç mutlu bi sonla taçlanmalı:123:
Cikma yil donumuuzde calistigi yerde, gelen yuzlerce musterinin eline :'ona evet de 'yazili pankart tutusturup dizlerinin uzerinde muhtesem beyaz gullerle taklif etmisti ,gecmisde aldigim diger evlenme tekliflerine bin ,on bin yuuzzzbinmilyon bin degerdi :))) rakamla bile yazamadim okadar eror ani olmustu yani
inşallah canım 4. yılımıza başlayacağız hala okuyoruz...
bu sene bir isteme işine kalkışıyorduk dedim herhalde teklif etmeye niyetn yok direk istemeye gelicez annenlere haber ver filan diyosun dedm.
o da tabiki teklif edicem dedi bi rahatladım
4 yıl oldu nasıl olsa kabul ederm diye evlenme teklifi etmicek sanıyordum. bi yandanda hatrlatmayı istemezdm kendi akıl etsn diye ama bu kuşkuylada yaşayamazdm. mesela bi arkadaşm var 6 yıl çıktılar teklifsz nişanlandılar. ondan korkuyordm o yüzden ağzını yokladım. takıntılıyımda biraz
2 yıllık ilişkimiz vardı. Yaz ayında İzmir' e tatile gidiyordum arkadaşımın yanına. Sevgilimle aynı yerde çalışıyorduk. Cuma günü işyerinde en son görüştük vedalaştık. Benim o akşam otobüsüm vardı. Evlerimiz yakındır birbirine ve bir işi de yoktu. Ama işim var diyerek beni geçirmeye otogara gelmeyeceğini söyledi. Çok bozulmuştum. Otobüs benim yaşadığım ilçeden kalkıp, otogara uğrayıp, oradan yola devam edecekti. Otogara giderken yol boyunca ara ara konuştuk. Çalışıyorum, işim var şuan sonra konuşuruz falan diyerek kapatmaya çalışıyordu telefonu. Öyle saydırıyordum ki içimden. En son otobüsüm otogara giriş yaptığı sırada aradı beni. Şimdi eve geldim sen ne yaptın geldin mi otogara diye. Evet şimdi geldim dememle telefon yüzüme kapandı. Ben tabi yine saydırmaya başlamıştım ki. Camımın önünde o ve bir arkadaşı bana sırıtıyorlarBen tabi böyle Benim yerimden kalkmaya fırsatım olmadan o bindi otobüse. ( o sırada otobüs durmuş otogardaki yolcuların gelmesini bekliyordu ) Elinde bir kutu ve çikolata. Yanıma geldi ve kutuyu uzatarak " bak bu 3 taş yüzüğün anlamı dünüm, bugünüm, geleceğimdir. Sende benim dünüm ve bugünüm oldun şimdi geleceğimde olmanı istiyorum" dedi. Öyle mutlu oldum ki evet dedim mi demedim mi hatırlamıyorum bile. Yüzüğü taktım hemen görmemiş gibi. O sıra açıkcası tek odaklandığım şey yüzük oldu. Demek benimde yüzüğüm olacakmış. Ölmeden önce bu günleri de görebilecekmişim deyip durdum kendi kendime Çikolatada çok sevdiğim için yolda yerim diye almış. Sonra gel zaman git zaman 1 sene sonra tam artık istemeye gelelim sözümüzü yapalım diye plan yaparken bitti. Meğer sütü bozuk bana artık bir yerden sonra saymayı bıraktığım kadar boynuz takmış. Ayrıldım. Yaklaşık 1 senede onun ve ailesinin yalvarmalarından çektim. Şükür şuan başkasıyla nişanlandı da kurtuldum. Artık bir daha yeniden birinden evlilik teklifi alırsam onuda yazarım. Ve işallah o seferki son olur
inşallah canım 4. yılımıza başlayacağız hala okuyoruz...
bu sene bir isteme işine kalkışıyorduk dedim herhalde teklif etmeye niyetn yok direk istemeye gelicez annenlere haber ver filan diyosun dedm.
o da tabiki teklif edicem dedi bi rahatladım
4 yıl oldu nasıl olsa kabul ederm diye evlenme teklifi etmicek sanıyordum. bi yandanda hatrlatmayı istemezdm kendi akıl etsn diye ama bu kuşkuylada yaşayamazdm. mesela bi arkadaşm var 6 yıl çıktılar teklifsz nişanlandılar. ondan korkuyordm o yüzden ağzını yokladım. takıntılıyımda biraz
canm inşallah güzel bir teklf daha alırsın. hayırlısı olsun. ama bu erkekleri anlamıyorum ya madem aldatıyor ne diye yüzük falan zahmete giriyor hiç anlamam
ee daha hazırlıklar sürüyor sanırım..buraya bekliyoruz teklif ettiğinde..
waow..bombaymış ..etkisi kolay kolay geçmemiştirallah nazarlardan saklasın cnm çok hoşmuş..
pardon cnm hatlar karıştı..e uyku geldi tabi:26:
2 yıllık ilişkimiz vardı. Yaz ayında İzmir' e tatile gidiyordum arkadaşımın yanına. Sevgilimle aynı yerde çalışıyorduk. Cuma günü işyerinde en son görüştük vedalaştık. Benim o akşam otobüsüm vardı. Evlerimiz yakındır birbirine ve bir işi de yoktu. Ama işim var diyerek beni geçirmeye otogara gelmeyeceğini söyledi. Çok bozulmuştum. Otobüs benim yaşadığım ilçeden kalkıp, otogara uğrayıp, oradan yola devam edecekti. Otogara giderken yol boyunca ara ara konuştuk. Çalışıyorum, işim var şuan sonra konuşuruz falan diyerek kapatmaya çalışıyordu telefonu. Öyle saydırıyordum ki içimden. En son otobüsüm otogara giriş yaptığı sırada aradı beni. Şimdi eve geldim sen ne yaptın geldin mi otogara diye. Evet şimdi geldim dememle telefon yüzüme kapandı. Ben tabi yine saydırmaya başlamıştım ki. Camımın önünde o ve bir arkadaşı bana sırıtıyorlarBen tabi böyle Benim yerimden kalkmaya fırsatım olmadan o bindi otobüse. ( o sırada otobüs durmuş otogardaki yolcuların gelmesini bekliyordu ) Elinde bir kutu ve çikolata. Yanıma geldi ve kutuyu uzatarak " bak bu 3 taş yüzüğün anlamı dünüm, bugünüm, geleceğimdir. Sende benim dünüm ve bugünüm oldun şimdi geleceğimde olmanı istiyorum" dedi. Öyle mutlu oldum ki evet dedim mi demedim mi hatırlamıyorum bile. Yüzüğü taktım hemen görmemiş gibi. O sıra açıkcası tek odaklandığım şey yüzük oldu. Demek benimde yüzüğüm olacakmış. Ölmeden önce bu günleri de görebilecekmişim deyip durdum kendi kendime Çikolatada çok sevdiğim için yolda yerim diye almış. Sonra gel zaman git zaman 1 sene sonra tam artık istemeye gelelim sözümüzü yapalım diye plan yaparken bitti. Meğer sütü bozuk bana artık bir yerden sonra saymayı bıraktığım kadar boynuz takmış. Ayrıldım. Yaklaşık 1 senede onun ve ailesinin yalvarmalarından çektim. Şükür şuan başkasıyla nişanlandı da kurtuldum. Artık bir daha yeniden birinden evlilik teklifi alırsam onuda yazarım. Ve işallah o seferki son olur
evet cnm okulumuzun uzaması engel oldu bize erteledk biraz daha.erkenden aileleri katıştırmayalım dedik
kafa gitti geldi bi an sersemledim cnm..en kısa zamanda hayırlı haberlerini bekliyoruz:13:
eski sevgilim şimdiki kocam hafta sonu için antalyadan bir otlden rezervasyon yaptırdığını söyledi, ben de biraz çekinsem de kabul ettim, ilk akşam gezdik otelde yemek yedik falan sonra sahile indik kumların üzerine oturduk, cebinden yüzük çıkardı ve evlenme teklifi etti, ben de yüzüğü taktım ama düşünmek istediğimi söyledim, biraz bozuldu ama olsun,tatili yaptık dönüşte beni yaşadığım şehre bıraktı ayrıldık normal bir şekilde, yarım saat sonra falan telfon açıp kabul ettiğimi söyledim,
bir de yapılan jestleri sormuşsn canım uykum kaçtı anlatayım bir çok jest ama komik ve güzel bi tanesini anlatmak istedm.
bir gün onlardayım oturuyorum evden çıktı işim var diye. bende evde arkadaşlarla takılıyoum bi ara odaya geçecektim ki dış kapı açık kalmış 'burası neden açık ya örteym ' dedm. örterkende şöyle bi baktım merdivenlerde beyaz bir şey. çığlık attım arkadaşlar geldi su falan getrdiler. neyse sakinleştm. sevglm geldi elnde tek bi karanfil sarıldım falan. sonra salonda arkadaşlarla hep beraber oturuyoruz. bi arkadaşım yara bandı istedi sevgilimin odasına gittim almaya. duvara karanfillerle ismimi yazmış.
evdekilerin haberi varmış herşeyden.
kapıyıda açık bırakmalarının sebebi bşzşmki içeriye girsin diyeyemiş. ve o gördüğüm beyaz şeyde sevgilim kapıya yaklaştığımı duyunca apartmanda merdivene çıkmış. kar beyaz ayakkabıları parlamış karanlıkta
Ben ilk once anlamadim zaten .Garson banda getirdi o pankartdan ,sonra esim geldi dedim; bak sevgilos ona evet de felan yazmislar, tayyep mi burda aceba demistim cok komik olmustu hep gulerek ve gul kokulariyla hatirliyorum o gunu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?