- 6 Eylül 2011
- 5.307
- 86
- 363
- Konu Sahibi simgem7137
-
Teşekkürler canım.Harikaa canım
çok hoş muş cnm..seni istemeye geldiklerinde kahveyi nasıl yaptın peki..bu teklifin rövanşını almadın mı adamdan
Teşekkürler canım.
Sağ ol tatlım. Henüz isteme olmadı malesef, yakın zamanda olucak inşallah... Kahvenin rövanşını alıcam, hemde çok iyi alıcam bunu o da biliyo.
Ne güzel anilar bunlar :)
3 ay önce sevdicegimle öylesine bulusmalarimizdan birinde, seni biyere götürcem dedi ama surpriz dedi.
Peki dedim ciktik yola. Benim yasadigim yerden onun yasadigi yere gittik. Beni Allah izin verirse ikimizin yasayacagi eve götürdü. Ilk defa gitmistim. Burasi bizim yuvamiz olacak dedi. Teker teker odalari gezdirdi, duvarlari su renge boyariz, buraya sunu yapariz suraya sunu koyariz diyerek hayaller kurduk. Sonra beni bi odaya soktu sen burda bekle ben gel deyince gel yanima dedi. Tamam dedim bekledim. Biraz sonra seslendi sevdicegim, ciktim odadan yanina gittim. Kocaman bi pankart yaptirmis ama garibim duvara asamamis :)) masanin uzerine koymus. Gectim saskinlikla okudum bu neymis diye.
Seni cok seviyorum ve sana kucuk bi sorum olacak, benimle evlenirmisin? Yaziyordu. Sasirdim kaldim döndüm sapsal gibi baktim yüzüne, tek diyebildigim 'derken?' oldu
Ben bisey demiyorum orda yaziyo, sen biraz düsün sonra tekrar sorcam dedi. Bi kac dakika oylece saskinligimin gecmesini bekledim, sonra ellerimi avcunun icine aldi, hayatimin en zor sorusunu sorcam dedi ve sordu. Ben biraz naz yapiyim dedim. Dusunmem lazim diye cevap verdim :)
Tamam sen dusun dedi, bu sirada sevdicegim ellerimi tutmus biseyler anlatiyodu. Konusuyodu. Ama ne diyodu ne anlatiyodu hic hatirlamiyorum cunku dinlemedim.
Lafini kestim konusmasinin ortasinda birdenbire 'evet' dedim. Saskin saskin bakti kaldi yuzume. Dili tutulmus gibiydi. Onay beklercesine oylece bakti. 'cevabim evet' diye tekrarladim. Sonra oyleee simmmsıki sarildiki bana. Ilk defa o an öptu. Onunda ayri bi anlami oldu:) ilk defa yuvamizda öpmus oldu. Onumuzdeki hafta nisanimiz var :) cok mutluyum Rabbim bozmasin.
Ve bu mutlulugu herkese yasatsin hayirlisiyla :)
Kizlar acikcasi ben cikma teklifini hic hatirlamiyorum :))) 3 sene önceydi ve tamamen 12. Subatta iliskimiz basladi ama o an nasil gelisti bilmiyorum (daha dogrusu sormadan) kendimizi sevgili bulduk :)
Nisanlim bizi ziyarete gelmisti (ben isvicrede yasiyorum o ise istanbulda) yaz tatilinde buraya geldi 2 haftaligina. Bigün baya 3 saatlik yol gittik iste aslinda isvicreyi gezmek icin.
Bi arkadasin evinde yaptigimiz alisveris torbalarini birakip gece biyerlere gitmek icn hazirlandik ve ciktik ( trenimiz de 4 saat sonra vardi)
Yolda yürürken sokak calgicilari felan vardi, durup onlari dinlerken birden erkek arkadasim diz cöktü karsimda ve yüzügü cikartip evlenme teklifi etti. O anda o calgicida olayi farkedip nisanlima yardim etmis oldu romantik bir müzikle.
NOT: hayatimda nisanlimin böyle birsey yapicagi aklima bile gelmezdi. Belki cok normal bir ortamda eder diye düsünüyordum. Hatta belki hic etmez gerek yok der diye düsünüyodum :)))). Ama sasirtti beni gercekten.
Kendisine sordugumda oda o gün nasil yapsam diye cok düsünüyordum dedi. o an dogaclama bi evlenme teklifi ettim dedi :)
Seneyede evleniyoruzzzz...
aayy ne kadar güzel şeyler anlatmışsınız maşallah sizeeaşka geldim yahuu bende anlatıcam
biz 1 ay önce 7.yılımıza girdikbu süre zarfında çok fazla evlilik teklifi aldım ama öyle konuşurken, yolda yürürken, durup dururken edilen tekliflerdi evet deyip geçiştirirdim. çünkü okul, yaş vs. evliliğe müsait değildi ama sürekli evlilik hayalleri kurardık. hatta 4-5 yıl önce galatasaraylıyım diye galatasaraylı bebek ayakkabısı almış gelmiş bu bebeğimizin ayakkabısı olsun ama biri sende biri bende kalsın demişti :) en son ağustos ayında isteme gerçekleşti ama söz, nian yok daha. ben teklif falan beklemiyorum bi gün öylesine takıldım sevgilime sen bana daha evlilik teklif etmedin de söz istiyosun da falan diye meğer oda düşünüyormuş ama askerde yavrucum nasıl yapıcağımı planlıyorum falan dedi :) sonradan neden hep erkekler eder önce sen et sonra ben edicem diye başımın etini yedi, bende dayanamadım tamam önce ben edicem diye kabul ettim. sevgilim inatçıdır benden önce etmez diye ümidi kestim. neyse geçen ay yıl dönümümüz vardı. ayrıca doğum günüyle de yıl dönümümüzün arasında bir kaç gün var. farklı şehirlerde yaşıyoruz. yavrum askerden evine geldi izne, kardeşi bana söylemişti ama ben haberim yokmuş gibi davranıyorum :) öğrenciyim sınav haftasındayım bana sürekli soruyo sınavların ne zaman bitecek, memleketine gidecek misin diye :) ben biliyorum ya biraz tutuşturdum, sınavdan sonra hemen gidicem diye.. yavrum kıyamam kıvranıyo, yok aşkım havalar kötü, erken kararıyo gitme gündüz gözü gidersin diye :) 15 kasım doğum günüydü ben 15 kasımda bekliyordum annesi o zaman gelecek demişti. 14 kasımda sınavlarım bitti ben eve geldiğim gibi yattım uyudum, gece yarısı kalktım ev arkadaşım ders çalışıyo yanına gittim beni resmen kovdu ders çalışamıyorum diye, bende saf saf odama geri döndüm. sevdiceğimi arıyorum bana cevap vermiyo gece 1,5 olmuş aradım paşamın tlfnu açıldı yanlışlıkla. dışarıda, sesler geliyo ama bana msj atmıyor. neyse ben biliyorum ya evde olduğunu kızıyorum arkadaşlarıyla geziyo beni unuttu diye. ev arkadaşım yanındayken bi erkek arkadaşının geleceğini ders çalışacaklarını söylemişti. bende odadan çıkmam çalışın siz demiştim. ben aşkıma msj attıktan 2 dk sonra ev arkadaşımın arkadaşı geldi ben hala odamdayım arkadaşım kapıya geldi müsait misin diye gel dedim kapı açıldı sevgilim karşımda :) şook oldum zaten kalakaldım öylece 8 aydır görmüyodum asskerde olduğu için hemen sarıldım ellerini tuttum elime bişey tutuşturdu baktım kırmızı bi kutu ama sadece bakıyorum demez mi insan bi açar. açtım baktım yüzük ama hala bakıyorum bende insan bi takar dedim ama ikimizde şaşkolozuz benimle evlenirmisin dedi yüzüğü parmağıma taktı. heyecandan, şaşkınlıktan artı bide ev arkadaşlarım merakla bizi izliyolar napıcağımı şaşırdım utanıyorum:26: saç baş darmadağın, sınav haftasından çıkmışım pasak içindeyim, uykudan kalkmışım yüz göz şiş. çok fenaydıı ertesi gün oldu sevdiceğime ben daha sana evet demedim düşünücem diye artistlik yapıyorum demesin mi 2 kere evet dedin bu neyin havası diye kalakaldım zaten şokun etkisiyle farkında değilim kabul ettiğimin. ama çook mutlu oldum şaşırdım
( ne kadar çok yazmışım hakkınızı helal edin artık :) )
cnm çok güzel anlatmışsın..maşallahallah her daim mutlu etsin
aminn cümlemizi inşallah :)
Havadan sudan konuşurken aniden dudaklarından dökülen kelime şuydu... "Annemin biricik gelini olsana sen!"
Benim cevabımsa "af buyuuur!!!"error vermişim o ara
Havadan sudan konuşurken aniden dudaklarından dökülen kelime şuydu... "Annemin biricik gelini olsana sen!"
Aayyy bu çok tatlı olmuş ama, hem ne güzel bir cümle kurmuş...
Verdiğin tepki de şahaneEvet dedin değil mi ardından
not. esim cok uzak bir ulkeden 15 gunlugune turkiye ye gelmisti ve burda kalmaya karar verdi kendisi yabancidirbir kez gordu, telden netten msnden falan konustuk gorustuk
sonra bulusalimda bulusalim diye tutturdu
yalan olmasin 1 hafta yada 15 gun sonra israrlarina dayanamadim cenesi kapansin diye kabul ettim
yakin arkadasiyla gelmis saldiririm diye korktu sanirim :))))))
oturduk konustuk sanirsam 10.cu dk.da evlenecegim insansin cok guzelsin asigim 2 cocuk istiyorum vs.
sonrasi evlendik iste simdi karsimda bana guluyor iyiki hayatima girmis KARAMELAMMMM
evlenme teklifini henüz almadım kısmetse inşallah onuda alınca yazarım
çıkma teklifimi anlatayım.gerçi bu devrde teklf mi kaldı diyenler olabr ama ben öyle sokula sokula kendiliğinden başlayan ilişkileri sevmiyorum. (önceki yorumları okumadım öyle başlayan ilşkisi varsa üzerine alınmasın lütfen ben kendi adıma bir teklf beklerm yani)
üniversitede kızlı erkekli kalabalık bi gurubumz vardı onların evine gitmştk oturmaya sonra hadi bugün çiğ köfte partisi yapalım deyip hepsi alışverişe gitti. biz başbaşa kaldık.
o ara benden hoşlandığını falan söyledi ama aklımda hiç bir şey kalmamış ya
tabi bende cevapsız bıraktım bi hayır dedim falan kendimi kaybettm. partinin ilerleyen saatlernde kabul etmiş bulundum
not. esim cok uzak bir ulkeden 15 gunlugune turkiye ye gelmisti ve burda kalmaya karar verdi kendisi yabancidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?