Ya bu konuyu görünce yaramı deştiniz kızlar
Geçenlerde sevgilimle uygunsuz bir durumdaydık,aslında ne uygunsuzu öpüşüyoduk işte,benim ayaklarım çok üşür,gaz oluyor karnımda ben birden gaz çıkardım,çok utandım aşkım bozuntuya vermedi ama sanırım biraz ayıpladı beni.Çaktırmadı ama ben duramadım,yorum yapmak istemeyince de kızdım.hep öyle hatırlayacak beniiii...
Çok utanıyorum çok.ayrılabilirim bile..senağlama
işin kötüsü biraz koktukafamçokkarıştı
birde medeni durumumu evli yapmışım yanlış oldu nasıl değişicem yaaa
evet en güzeli bu aşkımı çok seviyorum hiç bişeyinden tiksinmem söz konusu bile değil...:asigim:
Ya bu konuyu görünce yaramı deştiniz kızlar
Geçenlerde sevgilimle uygunsuz bir durumdaydık,aslında ne uygunsuzu öpüşüyoduk işte,benim ayaklarım çok üşür,gaz oluyor karnımda ben birden gaz çıkardım,çok utandım aşkım bozuntuya vermedi ama sanırım biraz ayıpladı beni.Çaktırmadı ama ben duramadım,yorum yapmak istemeyince de kızdım.hep öyle hatırlayacak beniiii...
Çok utanıyorum çok.ayrılabilirim bile..senağlama
işin kötüsü biraz koktukafamçokkarıştı
ayyyyy beni çok güldürdün tatlım hayal ettim birden gerçekten çok kötü bir durum ama geçti bitti asla aklına getirme lafı olursa inkar et boşver bak ilerde sende gülersin hatta o zaman kendin söylersin gülersiniz:roflol:
valla bu okuduklarımdan sonra bende ne utanmaz şeymişim dedim ne yemek yemekten ne su içmekten:1shok: valla onunla vakit geçireyimde utanmak ne kelime yalnız ilk elini tuttuğumda çok uatnmıştım kulaklarımdan ateş çıkmış yüzüne bakamamıştım-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?