Sevdiğinizin (eşiniz/sevgiliniz) yanında en çok neyi yapmaktan utanırdınız?..

gözlerinin içine bakmaya çok utanırdım zaten çok da heyecanlanıp bişileri yıkıp dökerdim...(aptal aşıktım sanırım:))... bide yemek yiyemezdim :) artık 2 senemiz doldu utanıp sıkılmalar da rafa kalktı :)

ben düşünüyüroumda neyden utanırdım diye bulamadım pek bişeyy :)
ama ben şeyden korkardım hep hani acıkınca karından acayip sesler cıkar yaa ondan o yüzden her yerde hep tok olamk isterm :roflol:

profili düznleden düzenleyeblrsinsengözlerimebaksanab
olur canım yaa hem yanlıslıkla olmuss üzülmeeee ayrılmada
şakkıdı

tuvalewte de giderim yemekde yerim karın gurldamasını dinletmektense..
çayımı da içerim...
ammmaaa burn silemem..

ya ben eşimle ilk tanışınca yeme ,içme bırakın oturuyosam kalkamıyor , ayaktaysam oturamıyordum onun olduğu odaya girmezdim.dışarı çıksak gıkımı çıkaramıyodum ayy amma saftiriydim ben çok cahildim yaf 16 yaşındaydım ..şimdi olsa ooo..

bende çok utandım yemek yiyemedim tatlıyı çok severim tatlı bile yiyemedim ama eşim maşallah yedi şimdi bazen konuşuyoruzda kendime gülüyorum utanılacak ne vardı ki

ben ilk zamanlar alışveriş ağır basıodu onunla gezerken bişler alıyordum ama bana para ödetmiyodu kızıyodum daha alışveriş yerlerine gitmiyorduk beraber çünkü tartışıyorduk ooo şimdi almasında görim onu klava: kaydirigubbakcemile3

Çok önceleri yanında yemek yiyemezdim,lokma çiğneyemezdim çok utanırdım
şimdi eser kalmadı o masum hallerimdenşakkıdı

ben askim cisim geldi diorum birlikte gidioruz oda beni kapinin onunde beklio:)
burnumu bile silio hinkir askim diyo bide deli :)
ne kdr utanmaz bi kizim ben :)

yanında yemek yemekten ve hesabı ödetmekten utanırdım o yüzden çoğu zaman hesabı ben öderdim ilk zamanlar.

yaww okudum da ben ne utanmaz kızım yaaa ben utanmaışım hiç şimdide öyle biz eşimle hem sevgliyiz hemde kanka hiç utanmayız çekinmeyiz relaxxx

valla bu okuduklarımdan sonra bende ne utanmaz şeymişim dedim ne yemek yemekten ne su içmekten:1shok: valla onunla vakit geçireyimde utanmak ne kelime yalnız ilk elini tuttuğumda çok uatnmıştım kulaklarımdan ateş çıkmış yüzüne bakamamıştım-tatlicadiarzu-

bende ilk zamanlar herşeyden utanırdım ne yemek ne içmek konuşamazdım bile delikafadulden

ben hiç bişeyden utanmam her konuda aşkımda utanmaz ama ben daha bi utanmam

sadece gaz çıkarma pırtlama konusunda biraz utanabilirim onun dışında heçç bişeyden utanmam:)

Ayy ben bu konuda tam bir felaketim kaydirigubbakcemile3 Ben ne yemek yiyebilirdim ne su içebilirdim ne konuşabilirdim.. Çok fenaydım.. 1 - 1.5 ay geçmişti.. Ben utangaç olunca haliyle çocuk da kasıyo kendini yanlış bir şey yapmayayım diye.. Bir gün dayanamadım dudağından öpüverdim.. Aman ya Rabb'im evden bir kaçışım vardı gülmekten ölürsünüz kaydirigubbakcemile3 Hala da hatırlar güleriz o günleri.. Pek masum pek utangaçmışız.. Şimdi o halimizden eser kalmadı tabii -tatlicadiarzu-

hiç utanmadım valla ben buyum keyfi bilirdi....bende insanım sonuçta tabiki yiyip içiyorum ne çekincem...

Son düzenleme:

aynen ilk elimi tuttugunda cumlem agzimda yarim kalmisti baska yerlere bakip durmustum buz gibi olmustum.. sonra da icimden aa ne kadar sicak elleri var demistim.. benim ellerim soguktur genelde de..o da benim cok utandigimi gorunce istersen cekebilirsin demisti cekmistim hemen.. sonra yarim saat kafenin koltuklarindan tablolarindan felan bahsetmistim ardindan da tamam tamam cikalim hadi demisti... ne gundu ya :))

biz ilk çıktığımızdan beri hiç bişiden utanmadık ya tam bi utanmazlar ailesiyiz kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…