birde ben eşimin ailesi ile ilk tanışacağım zaman kafama takılan hep şu vardı..
gideceğim güne kadar yatıp kalkıp şunu düşündüm... evlerine gittiğimde ayakkabımı nasıl çıkarıcam ??... :roflol:
ay deli gibi ya dert etmiştim kendime sabah aksam dusunuyordum ben o ayakkabıları nasıl cıkarıcamm diye.. :roflol:
arkadslarım annem kım varsa soyledıgım hepsi bana güldülerr kimse benim derdimden anlamadıı.... :çok üzgünüm:
üff yaaa bunlar neki bendede bişi başladı acaba ewlenince çok afedersiniz büyük abdestimi yaptım diyelim,ben çıktım oda arkamdan girdi e ne kadar suda döksen sifonuda çeksen koku olur :)))) ya ben bunu düşünmekten ewlenemicem sanırım :)))
hiç benim gibi düşünen varmı aranızda ??
üff yaaa bunlar neki bendede bişi başladı acaba ewlenince çok afedersiniz büyük abdestimi yaptım diyelim,ben çıktım oda arkamdan girdi e ne kadar suda döksen sifonuda çeksen koku olur :)))) ya ben bunu düşünmekten ewlenemicem sanırım :)))
hiç benim gibi düşünen varmı aranızda ??
:roflol:koptum gülmekten yha çok hoşsunuz arkadaşlar
kıs konuyu açan arkadaş öldürdün bacım beni gülmekten :)))))))
bende ilkbaşlarda yanında yemek yemekten ve elini tutmaktan çok çekinirdim
öff öfff şimdi götürüorum yemekleri bide bigüzel sıyırırım tabağımı bi parça bişey bırakmam valla:roflol:
senin iştahın çok açıldı diyip duruo,bilmioki ben hep açık iştahlıydım da çaktırmıodum :roflol:
aa bu benim başıma geldi malesef yaa...
erkek arkadaşımın evinin civarında gezerken annesi aradı, gelin bir şey vericem diye.
beni de o zorla eve sürükledi erkek arkadaşım.
annesi ve babasıyla ilk kez tanışıcam kapıda selamlaştık bekliyorlar,
eve girmeye çalışıyorum ama
botlarım bir türlü çıkmıyor
zaten zor giyilen bir ayakkabıydı
bir türlü açamadım açınca çıkaramadım
çıkardığımda çoraplarım da çıktı.
ay düşündüm de şimdi çok rezil olmuşum yaasırnaşık şey
bende yemek yemekden ve lavaboya gitmekten utanıyodum(napim heyecandan geliyodu) güzel anılar olarak kalcak:)Allah sevenleri birbirinden ayırmasın.amin:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?