Sevdiğinizin (eşiniz/sevgiliniz) yanında en çok neyi yapmaktan utanırdınız?..

aa bu benim başıma geldi malesef yaa...
erkek arkadaşımın evinin civarında gezerken annesi aradı, gelin bir şey vericem diye.
beni de o zorla eve sürükledi erkek arkadaşım.
annesi ve babasıyla ilk kez tanışıcam kapıda selamlaştık bekliyorlar,
eve girmeye çalışıyorum ama
botlarım bir türlü çıkmıyor
zaten zor giyilen bir ayakkabıydı
bir türlü açamadım açınca çıkaramadım
çıkardığımda çoraplarım da çıktı.
ay düşündüm de şimdi çok rezil olmuşum yaasırnaşık şey

:roflol:koptum gülmekten yha çok hoşsunuz arkadaşlar
kıs konuyu açan arkadaş öldürdün bacım beni gülmekten :)))))))
bende ilkbaşlarda yanında yemek yemekten ve elini tutmaktan çok çekinirdim
öff öfff şimdi götürüorum yemekleri bide bigüzel sıyırırım tabağımı bi parça bişey bırakmam valla:roflol:
senin iştahın çok açıldı diyip duruo,bilmioki ben hep açık iştahlıydım da çaktırmıodum :roflol:

arkadaslar cok komiksinzi ya...ama anlamadigim niye yemek yerken utaniyosunuz ki??yani kötü bi görüntü veriri diye mi???eninde sonunda yiceksiniz ama önünnde degil mi ama...bende hic bsieyden utanmazdim..sadece gözelrine bakamazdim..o coook bakardi ama bende kacirirdimm gözlerimi utandigimdan..tek o yani..haa bidee yemek dedinizde..bende yemek yemekten utanmazdimda,onun ynaidna ne hikmetse cook yavas yerdim..o bitiriridi ben daha yarisina gelmisim yemegimin..öyle ynai..ama utandigimdan degil...canim istemiyodu yada sohbet edreken lafa daliyodum..ben cok konustugum iciin.-))))oda garibim beni izliyodu bitirene kadar...

üff yaaa bunlar neki bendede bişi başladı acaba ewlenince çok afedersiniz büyük abdestimi yaptım diyelim,ben çıktım oda arkamdan girdi e ne kadar suda döksen sifonuda çeksen koku olur :)))) ya ben bunu düşünmekten ewlenemicem sanırım :)))

hiç benim gibi düşünen varmı aranızda ??

ilk buluşmamızda cok heyecanlıydım ellerim ve sesim tirriyormuş hala anlatır güler bana eşim
konuşurken utanırdım uzun süre yüzüne ve gözlerine bakamıyordum...
en çokta duygularımı acmaktan utanırdım ..bi seni özledim bile dememiştim ..
onu pek bi içerlemiş...onu sevmediğimi ve isteksiz olduğumu düşünmüş...
tabi bunu bana söyleyince üzüldüm ve duygularımı zar zor acar oldum ...
şimdi oooooooo kimse tutamıyor beni hayatsuyum özledim ...seni

çokhoşsun cnm ya ...bende hala daha tuvaletet gitmeye cekinirim ...
sayet arkandan tam girecek olursa müsaiit değil cnm de kolundan tut oturma odasın agötür laelaelaelaelae..özledim seni biraz sarılayım de..10 dk oyala yani...
a ne oldu sana falan derya ..neyse işe yarar ...
ay bide kapıda beklemesi yokmu hadi hadi diye lülülülülülü
tmm öptüm:1hug:

Ben hiç rahat olamıyorum bu konuda
İlk buluştuğumuzda cafede o rahat rahat sıcak çikolatasını içerken ben ot gibi duruyodum resmen :roflol:
Konuşamamıştım bide başta Resmen komediydi halim ya sırnaşık şey
Zaten ona bakmıyordum gözlerimi kaçırıp duruyordum sürekli, oda gözlerini hiç üzerimden çekmiyordu klava: Çok utanmıştım...
Ama çok güzel bi gündü ah ahh senağlama

:roflol::roflol::roflol:
aklına takılan şey çok hoş..

:roflol: yerimseniben....

bir de sendeleyip kalçanın üstüne düşmediğin kalmıs vallahı hayal ettımde çok utanmıssındır..
çok komık oluyor ya bu durumlar.. :roflol::roflol:

bn gözlerine bakamıodum...o sürekli gözlerime bakıodu ben başımı ceviriodum bana diodu nie çeviriosun başını..ama şunu farkettim kızlar yazılarınızı okurken hepiniz bişiye çeknmişsiniz ama karşındakiniz gayet rahatmış..yani onlar hiç takılmıolar galiba..

bende yemek yemekden ve lavaboya gitmekten utanıyodum(napim heyecandan geliyodu) güzel anılar olarak kalcak:)Allah sevenleri birbirinden ayırmasın.amin:):)

ben bundan önce yemek yemek ve tuvalete gitmekten utanıyodum deli gibi..
ama nedense şimdiki erkek arkadaşımın yanında ilk çıktığımız günden beri, daha önce hiç olmadığım kadar rahatım.. inanılmaz güzel bi duyguymuş :asigim:
sadece çok uzun süre gözlerine bakamıyorum o kadar.. mavi mavi büyülüyo insanı.. :roflol:

ilk baştan beri rahatım hep yanında hiç te utanmam.
sanki o ben bende o..
bence bu işin karşındakinin tutumuyla lakası var.
o nasılsa bu rahatlığı bana hissettirebiliyosa bende rahatım demektir

.......................................................................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…