Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben okuyamadım siz yazmissiniz takdire şayan efenim.cinsiyetlestirmemeli baka baka yazdım.( Yine de yanlış yazmışım )Siz olsanız?
Sevmek cinsiyetçileştirilmemeli..
Haklısınız ancak kadının daha verici daha emekçi daha ince düşündüğü bi toplumda yaşıyoruz.Siz olsanız?
Sevmek cinsiyetçileştirilmemeli..
Sevgilimi neden süründüreyim? Kastım mı var? Sadece bazı anlar oluyor gururundan ödün verecek kadar sevdiğini hissettiriyor. Bazı anlar farklı davranıyor ve bu beni arada bırakıyor. Ben koskoca bi sorunun özetini sordum size.Ne kadar surundurebilirim, diye mi soruyorsunuz?
Hahahahah benim de pek kolay başardığım söylenemezBen okuyamadım siz yazmissiniz takdire şayan efenim.cinsiyetlestirmemeli baka baka yazdım.( Yine de yanlış yazmışım )
Evet böyle tüm güzellikleri hak eden hatunlarımız da en az kendileri kadar ince düşünceli, sevdiği kadını üzmemek uğruna gururunu feda edebilen erkeklerle birlikte olmalı.Haklısınız ancak kadının daha verici daha emekçi daha ince düşündüğü bi toplumda yaşıyoruz.
Çoğu şey karşılıklıdır ya verdiğin kadar beklemelisin benceSelam kızlar. Seven erkek sevdiği için her şeyi yapar mı? Yeri geldiğinde gururundan bile ödün verir mi?
El cevap: Ilişkilerde kimse kimse için bir şey yapma yükümlülüğü hissetmemeli, içinden geldiği gibi, içinden geldiği için yapmali. Seven şunu yapar, bunu yapar, gururludur, gurursuzdur demek yanlış olur. Her ilişkinin dinamiği farklıdır.Sevgilimi neden süründüreyim? Kastım mı var? Sadece bazı anlar oluyor gururundan ödün verecek kadar sevdiğini hissettiriyor. Bazı anlar farklı davranıyor ve bu beni arada bırakıyor. Ben koskoca bi sorunun özetini sordum size.
yapmaz.etmez.vermezSelam kızlar. Seven erkek sevdiği için her şeyi yapar mı? Yeri geldiğinde gururundan bile ödün verir mi?