• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seven erkek...

Bronzhel

Aktif Üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2017
103
62
13
Selam kızlar. Seven erkek sevdiği için her şeyi yapar mı? Yeri geldiğinde gururundan bile ödün verir mi?

Ne kadar surundurebilirim, diye mi soruyorsunuz?
Sevgilimi neden süründüreyim? Kastım mı var? Sadece bazı anlar oluyor gururundan ödün verecek kadar sevdiğini hissettiriyor. Bazı anlar farklı davranıyor ve bu beni arada bırakıyor. Ben koskoca bi sorunun özetini sordum size.

Bence hayır. Herkesin kendine has bir karakteri vardır. Belki o an kaybetme korkusuyla herşeyi yapabilir ama yapmayabilirde. Yapmaması sizi sevmiyor anlamına gelmemeli. Herkesin sevme şekli farklıdır

Haklısınız ancak kadının daha verici daha emekçi daha ince düşündüğü bi toplumda yaşıyoruz.
Evet böyle tüm güzellikleri hak eden hatunlarımız da en az kendileri kadar ince düşünceli, sevdiği kadını üzmemek uğruna gururunu feda edebilen erkeklerle birlikte olmalı.
Erkek de yapması gerektiği şeylere ben erkeğim kalıbı giydirip kaçmamalı..
Ne hayal kurdum beh :işsiz:

Sevgilimi neden süründüreyim? Kastım mı var? Sadece bazı anlar oluyor gururundan ödün verecek kadar sevdiğini hissettiriyor. Bazı anlar farklı davranıyor ve bu beni arada bırakıyor. Ben koskoca bi sorunun özetini sordum size.
El cevap: Ilişkilerde kimse kimse için bir şey yapma yükümlülüğü hissetmemeli, içinden geldiği gibi, içinden geldiği için yapmali. Seven şunu yapar, bunu yapar, gururludur, gurursuzdur demek yanlış olur. Her ilişkinin dinamiği farklıdır.

Yani şimdi gurur meselesi olan şeye bağlı bu. Hee bazı yavşak erkekler vardır, baştan hiç belli etmez kendini, siz normal birinin gururunu kıracak sözler bile söyleseniz yarabbi şükür der, siz de ayy beni ne çok seviyor falan diye havaya girersiniz, sonra asıl yüzünü gösterincee boom! Affedilecek ya da alttan alınabilecek bazı konularda gururunu yenmeli evet, yener de seven "insan"

Ben senin mutluluğun için senden bile vazgeçerim demişti eşim.
Dersen ki sensiz huzurlu bi hayatım olcak, onu bile sineye çeker giderim, ama gönül isterki deme....demişti.
İlk yılımızda onu boşamaya kalktığımda.
(Çene felaket herüfün, nası kandırdıysa üstüne 4Yıl geçti, çocuk bile yaptım:KK53:)
Neyse konuya döneyim.
Yani demem o ki kuyruğu sıkışınca herşeyi yapar seven.
Ama kuyruğu sıkışırsa.
Yoksa her Allah'ın günü senin için amuda kalkmaz.
O da insan neticede....

Seviyorsa Birçok şeyi yaptırabilirsiniz ilk başlarda. Gururundan da ödün verir.
Sonra gitgide değişir.
Evlenince geçer:KK14:

Bir insanı uzun vadede değerlendirin, Bir olayla bir sözle bir bakışla değil. gerçekten tanımaya çalışın.

Back
X