Severek ayrılmak, acısı geçer mi?

Korkaklığından değil yeterince sevmediğinden bitmiş üzgünüm

Gerçekten seven adam asla ve asla bu şekilde bırakıp yoluna devan etmez

Konularınızı hatırlıyorum ama şu konuda eski sevgilinize hak veriyorum. O şehirde mutlu olamıyorsa seni mutlu edemez.

Evet ama mutlu olması için çok sebep vardı...
Hayallerini burada gerçekleştirebilirdi, sadece 1-2 yıl daha uğraşarak. Üstelik ben de vardım, evleneceğim dediği kız... Ve yanımda kalacağına defalarca verdiği sözleri vardı... Sadece 1.5 ay çabaladı.

Yine de haklı mı?

Evet aşamadığımız konular vardı benim işime çok takıktı mesela, ama ben yine de sevgimizle aşarız sanıyordum. İnşallah :)

Psikolojiniz kötüyken ona nasıl davrandınız o size kötü geliyormuş gibi mi? Eğer istenmediğini kendinin size kötü geldiğini hissetmişse öyle bir şeyler yapmış olabilir...
Ha durum böyle değilse sizin kötü halinize katlanamadığından gitmişse çook iyi etmişsiniz tekrar kabul etmemekle. Hayatımızdaki insanlarla "iyi günde kötü günde" diye yemin edeceğiz. Kötü günde olmuyorlarsa ne anlamı var değil mi?

Evet aşamadığımız konular vardı benim işime çok takıktı mesela, ama ben yine de sevgimizle aşarız sanıyordum. İnşallah :)

Yine hayırlısı olsun ama aynı şehirdeyken bu tarz sorunlar çıkıyorsa uzak mesafede gerçi edirneli sanırım çok da uzak değil daha fazla sorun çıkardi :)))

Yaşadığınız şehirde yaşamak istemiyorsa haklı. Ama sadece bu konuda.
Diğer konularda ayrılmanızın en isabetli karar oldugunu söylemiştim. Hatanız iletişimi koparmamanız olmuş.

Korkaklığından değil yeterince sevmediğinden bitmiş üzgünüm

Gerçekten seven adam asla ve asla bu şekilde bırakıp yoluna devan etmez

Onun da çok psikolojisi bozuldu. Bir tane yere çok bel bağlamıştı olmadı. Olmayınca kafayı yedi ben burada başarılı olamıycam, büro açamıycam, memlekete dönersem çok başarılı olurum kafasına girdi ve asla çıkamadı. Gerçekten sevmişti diyorum ama sevmemiş midir yalan mıydı onca şey

Yaşadığınız şehirde yaşamak istemiyorsa haklı. Ama sadece bu konuda.
Diğer konularda ayrılmanızın en isabetli karar oldugunu söylemiştim. Hatanız iletişimi koparmamanız olmuş.

Hep söylediği şey Edirne'nin işi için daha rahat olacağını düşündüğü, ancak ben varken benim yanımda kalmak istediği burada benimle mutlu olacağı idi. İstanbuldayız biz, zaten üniyi falan burada okumuş ben yokken burada işhayatına başlamaya karar vermiş. Ben bakınca tutulmamış sözler, ortada bırakılma görüyorum gerçekten mutsuz olacağı durumlar olsa idi savaşsak başaramıyo olsa idik gitmesini ondan çok isterdim...

E sen niye onun buro acacagi sehire gitmiyorsun? Mesele fedakarlik ise sen de bunu goze aliyor musun mesela? Buro acti iş gelmedu diyelim, memleketine donecek mecbur. Sen gidip ev hanimi olur musun mesela? Birak cocuk hayatini cizsin.

E sen niye onun buro acacagi sehire gitmiyorsun? Mesele fedakarlik ise sen de bunu goze aliyor musun mesela? Buro acti iş gelmedu diyelim, memleketine donecek mecbur. Sen gidip ev hanimi olur musun mesela? Birak cocuk hayatini cizsin.

Eğer mesleğimi bir şekilde yapabileceğim bir şehir olsaydı tabiki giderdim yanına. Ancak işsiz kalmaya gitmem. Onun burada kalmasıyla benim işsiz kalmaya gitmem aynı şey mi? O burda avukatlığını yapabiliyordu iyi bir iş de buldu, zamanla çevre edindikçe kendine güvendikçe bürosunu da açabilirdi. Hem memleketinde de iş gelecek garantisi yok.

Memleketinde ailesi var sonucta tanidiklardan iş gelir. Istanbul, izmir, ankara bu gibi sehirlerde buro acmak hele cevren yoksa cok zordur. Kapatan cok arkadasim var hemde zararla. Geliri giderini karsilamiyor cunku pastayi paylasan avukat cok. Yeni avukata is getirenler de cogunlukla, sen isi yap davayi kazan karsi taraftan al ucretini dusuncesinde oluyor. Avukatlarin odedigi KDV de cok ne yazik ki. E bunun stopaji var, kirasi var, baro aidati var. Elinde hazir bulunmali buro acarken. Zararla kapatma ihtimali yuksek ve bu is tamamen cevre ve kimi insana da vuran şans işi. Yani burada calisir, buro acar denerle olmuyor. Işi tutturamazsa sifirdan cevre edinmek icin memleketine gidecek ve istanbulda varolan kisileri de kaybedecek. Sen ben goze alamam diyorsun o da goze alamayabilir. Su olurdu; buro acsin olmazsa ben onun memleketine giderim fikri ve karsilikli karari olsaydi tamam. Ancak senin ki sadece bencillik. Hep o fedakarlik gosterecek ee sen ne yapiyor olacaksin o mesleki olarak gerilerken?

Zamanla gayet de unutursun. Bencil ol. Once can. Gidiyorsa kapi orada. Hepimiz sevdik, ayrildik vs... Zamanla olum acisi bile unutuluyor. Kafanda fazla buyutup arabeske baglamamaya calis.

en dogrusunu yapmişsin. Sakın kararindan donme.

Burada sıfırdan başlayıp çevre edinen, başaran bir sürü de avukat var. Bir kaç sene birilerinin yanında çalışarak çevre ediniyorlar sonra bürolarını açıyorlar ve tutunuyorlar. Onlardan biri de olabilirdi, isteseydi olurdu da. Burada beraber büro açalım diyen çevresi geniş arkadaşları da vardı. Ve ailesi arkadaşlarından gelse iş buradan da alabilirdi illa aynı şehirde olmaya gerek yok malum. İstese tutunacağı çok şey vardı burada.
Benden de yurt dışına çıkılmayan bir iş bulmamı istemişti kabul etmiştim ben.

Konuyu okumadim.Başliga istinaden konusacagim;geçer.. neler geçmez ki..insanogluyuz biz herseye alisiriz ayak uydururuz. Sevgili nedir ki? Fazla arabeske baglama, kendini kapatma disariya. Enerjini düsürme,kendine deger ver. Güçlü ol.Geçmeyecek diyenlere inat geçecek...

Keşke geçmek zorunda olmasaydı, keşke benden vazgeçmemiş olsaydı

Çok sevmiştim çok her şeyim demiştim
evet, tabi ki sevmesen neden onunla sevgili olasin. Ama zaman her seyin ilaci. Sen dogru olani yapmissin. Hicbir zaman baskasinin hayatini yasama, baskasinin hayatinda bir figuran olma. Bence senin mutlu olacagin, yaptigin secimden belli

Keşke geçmek zorunda olmasaydı, keşke benden vazgeçmemiş olsaydı
Yaa yapma gerçekten üzülüyorum.ne kadar sizi tanimasam da. Şu emoji bile üzüyor yahu. olacagi varsa düzelecegi varsa olur.yoksa alis, kendini endeksleme ona karsi. Dedigim gibi sakın arabeske baglama o haller mahveder insani. Tamam mi ?güclü ol.

Bunlarin hepsi farazi seyler. Tutunurdu, cevre edinirdi, baskasiyla ortak olurdu vs. Ben diyorum ki acti buro olmadi, sen ben giderim senle demiyorsun. O neden riske atsin senin icin kendini? Ne olursa olsun istanbulda kalacagiz, sen tutunmaya calis, sen cabala, buro batarsa ben hala istanbuldayim, olmazsa git baskasinin yaninda calis. Cok guzelmis gercekten. Ben eski erkek arkadasinin bu konuda dogruyu yaptigini dusunuyorum. Ben olsam bu noktayi sorgular ve bastan ayrilirdim. Demek ki cok sevmis dusunememis o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…