Severek ayrılmak, acısı geçer mi?

Hayır tabiki öyle değil. Ben ona şöyle şeyler de sundum: eğer büro açarsan tutunamazsak bir şekilde, ben çerkezköydeki fabrikalarda iş bulmaya çalışırım sen edirnede büronu açarsın evleniriz ortak bir yerde yaşarız. İkimiz de 45dk yol gideriz. Hatta bunu direkt edirneye dönmesi ihtimalinde de sundum. Başta olabilir dedi ciddiye binince çok saçma dedi hiç arkadaşımız olmayan bir yerde mi yaşayacakmışız. Açsa ve tutunamayacak gibi olsa ben onu burda çalışmaya mahkum mu ederdim? bırakırdım mı sanıyorsunuz? Çokdetaylı düşünmedik sadece ama inanın ben onu hiç bırakmazdım.

İçim üşüyor, onsuz kendimi çok yalnız hissediyorum, yarım kalmış hissediyorum... Bilmiyorum güçlü olabilecek miyim teşekkür ederim

Kendi tecrübemden yola çıkarak maalesef sadece siz severek ayrıldınız. Bazı insanlar maalesef kendilerinden başka birşeyi sevemiyorlar olmuyor kendi çıkarının bittiği yerde bırakıyor sizi de. En azından yol yakınken dönmüş buna da şükür. Sürekli sizin hayatınızı hiçe sayarak zamanınızdan çalarak yapmamış açık alenen yapamam demiş. Yarı yolda herşey yoluna girecek diye beklerken yüz üstü bırakmamış. Kızmayın ona inanın daha kötü insanlar var. Unutacaksınız tabiki de hayatınız devam edecek. Hersey insanlar için. Ilk basta cok zor olacak döner mi diye beklediğiniz zamanlar olacak. Sonra Ufak ufak anlayacaksınız sevilmemişim her halinden belliymiş diyeceksin. Sonra kavgalar gürültüler kalacak hep aklında. Hatta şansın yaver gidipte seni cidden seven birisi çıktığına inandığında teşekkür etmek kaçınılmaz olacak.

Konunu okumadim, okuyamadim. Sadece basliga gore bir cevap vericem. Gecer canim evlenip bi de cocuk yapip caresizce mutsuz ve umutsuz bir evlilik yapacagina ayril derim. Belki ben de ayrilsam onun acisi buyuk olur icimde, hos 6 sene boru degil ama ne onunla ne onsuz olmuyor be gulum... Su an icim yaniyor icim (

şuraya yazılmıi her cevabı kendime yazılmış gibi okudum da bir tane içimin acısını geçiren cevap olamazdı sanırım.

ömrü hayatımda 2 kez aşık olmuş ve 2 sinde de bu şekilde bitirilmiş biriyim. hem de 2 sinde de binanın en tepesine çıkarıp aşağı bıraktılar beni. üstelik ikisi de arka arkaya geldi. arka arkaya dediysem, birinin acısını geçirmem 3 yılımı aldı, ardından diğeri geldi. aynı şeyi yapıp gitti. güya daha temkinliydim, daha tecrübeliydim, daha ince eledim ama 1 yılın sonunda insan artık bu kadarı da numara olamaz diyip sevmeye başlıyor.

inan bilemiyorum ki! ne desem boş. bize 1 yıl oldu, hala bazen ciğerimde ufak bir yer her daim sızlıyor. hissizlik bile acı verici. zaman ilacıdır diyorlar bu tip durumlarda ama zamanla halledilen tek şey alışmak.

tek katıldığım nokta seven insan böyle gitmez. kendime de bunu diyerek güçlendim ben. sevmiyorlar kardeşim benim. sevmiyorlar. içlerinde ruh var sanıp biz sevdik onları, sevmemişler hiç.

güçlenmeye bak. o acı çektirdiğin bedene daha çoook ihtiyacın olacak

Mutlaka sevmiştir ancak elini taşın altına koyacak kadar değil
Bakarsın plan projeyle fikir olarak döner, her şey sonlanmadı ya?

Severek ayrılmak diye bişey yoktur. Olmasi için yeterince çabalamamiş insanlar vardır.
Kesinlikle katılıyorum.

Konu sahibi; ben aşık insanın her şeyi yapabileceğine inanıyorum. Hatta karsidakinden bir umut gormese bile yapacagina inaniyorum.

Üzgünüm ama artık yeterince sevmiyordu, hayatında yeni sayfa açmak istemişti ve mesafeler de bahane oldu.

Bir düşün... 3 4 yıl sonra iyi paralar kazanmaya başladığında, biriyle evlenecek belki. Sen onunla belirsiz ve sancılı dönemler geçirmiş olacaksin ama o yeni kadın sefasını sürecek. Ve 3 4 yıl da göz açıp kapayincaya kadar geçer.

Ben de severek ayrilmaya inanmıyorum. Birbiri icin mücadele etmeye değer görmeyen çiftlerin uydurmasi bu.

Biz zaten ayrılmıştık. İşte bunu anlamıyorum. Ayrılmamıza rağmen 10 gün önce daha mesaj attı, aradı. Ben çok özlüyorum sensizliğe dayanamıyorum dedi. Böyle konuştuktan sonra nasıl ben gidicem dedi bir kaç gün içinde onu da anlamıyorum. Yeterince sevmese artık dediğiniz gibi neden dayanamıyorum sensizliğe diye gelsin bana geldiyse neden bensizliği bir daha tercih etti

Şöyle soliim; kafası net değil.
Çok aşık insanın kafası nettir.
Bu adam seni sevmis, sana alışmış, sana nötr değil elbette. Ama o kadar.
Biraz gelgitler yaşamış ama sonuçta yolları ayırmak ağır basmis.

Üzmek istemiyorum seni. Ama eğer onsuz yapamam diyorsan, onun bulundugu şehirde yaşamayı kabul et. Gün doğmadan.neler doğar..zamanla iş bulursun

Malesef cnm geçmiyor zamanla acısı azalıyor ama tamamen geçmesi imkansız allah yardimcin olsun

Aynı durumda olanlar vardır elbet ama şuan seni en çok anlayan benim sanırım dün ayrıldık olmuyo mutlu edemiyorum deyip gitti 7aylık ilişkimizi bir kaç cümleye sığdırdı boşlukta hissediyosun bir yandan da patlıcak gibi zamanını burada geçir ben öyle yapıyorum

Çok zaman alabilir belki de unutursun kısa sürede canını sıkma aynı durumdayız

Daha önce de ilişkimiz 3-4 aylıktı gidicem demişti bırakmıştı beni sonra bir kaç gün geçmişti ben sensiz yapamıyorum burda çabalayacağım güven bana diye söz vermişti
Şimdi yine aynısını yaptı bu sefer üstelik çok çabaladım mutlu olamıyorum diyor daha hiç çabalamaya başlamadığı halde
Yine bunu anlama ihtimali var mı acaba gerçi gelse ben ona güvenemem ki artık bu saatten sonra...

Bulamayacağımı biliyorum benim sektörüm orada hiç yok... bulabileceğimi bilsem hiç düşünmez giderdim ama.

Bence seninki istemediği için bahanelere sığınmış da gitmiş öyle değil mi? O da severek mi ayrıldı sence?

bile bile başınız yakmaya çok mu meraklısınız? eksi konularınıza baktım da...

Bence yarı yolda bıraktı...
Çünkü daha önce ne sözler vermedi ki, kendine güvendirdi. Seninle evlenicem seninle yaşayacağım dedi, burada da çalışırım mutlu olurum zaten sen varsan dedi.
Sonra kafayı yedi... Daha stajı bitmeden her allahın günü mutsuzum diye şikayet etmeye başladı. Git o zaman dedim, aylarca git dedim gitmeyeceğim ben sana söz verdim bırakmam dedi. İş bulduğumda her şey düzene giricek söz veriyorum dedi. Girmese de uzaktan yürütücez yollar arıycaz dedi.
Ama hiç söylediği gibi olmadı. Ben ona aylarca destek oldum daha en başında yapamayacak gibiysen git dedim...

Evet şimdi bile diyorum sevilmemişim diye, bu kadar mıydı benim için çabası

Şansım yaver gidecek mi bilmiyorum beni gerçekten sevebilecek kimse olmayacak gibi...

Bence seninki istemediği için bahanelere sığınmış da gitmiş öyle değil mi? O da severek mi ayrıldı sence?
Düşünmedim değil aslında olası erkeklerden her şeyi bekliyorum artık yanındayım dediği halde yokluğunu gösterdi dün mü ayrıldın sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…