Eskiler işe yarasa bit pazarına nur yağardı. Aman at gitsin çöpe. Zaten birkaç ay sonra havlamaya başlar tekrardan.
Canım benim, bence olmaz. Çünkü sen derin kombinasyonlarla bağlisin ona, ama onda öyle bir kapasite yok ki sendeki derinliği, ruhu, kapasiteyi görsün. Görse teslim olmazdı. Kaliteyi fark edebilmek icin ayni kalitede olmak gerek. Sığ birinin anlayacağı iş değil. Herhangi biri de onu mutlu eder maalesef.
Mesela kendi arkadaşlarınla ilişkine bak, muhtemelen uzun yıllar süren dostlukların vardır. Vazgeçmemek için çabalaladigin... Bir de onunkileri gözden geçir. Aynı olmadığını anlayacaksın. Para için, hırs için, meslek için sevgili terk eden adamdan kimseye hayır gelmez. Sonuçta parayı sevdigimizle mutlu olmak , aile kurmak için kazanmak istiyoruz. Yanlış anlaşılmasın herkes sevecek ya da aile kuracak diye bir şey yok. Ama burda "seviyorum, ölüyorum, ağlıyorum " diyen yalancı bir erkeğin tercihleri doğrultusunda yapıyorum bu yorumu.
Mesajlarına dikkat ettim de sürekli o değil, böyle değil, sevmişti bilirim şeklinde yazmışsın. Bana geçen duygu birşeylerin iyi olduğuna kendini inandırmaya çalıştığın. Sen seviyordun sürüncemeye düşmüş ilişkin için çaba sarfetmişsin. O senden ayrılmasa ayrılmazdın. Yani severek ayrılmak sadece terkedilen için geçerli.
Birisi size sözler verip gidiyorsa zaten adam değil, sadece mavi kimliklidir.
Severek ayrilmaya inanmıyorum. Bir taraf sevmiyor sevdiğini sanıyor.
Bende derdim bundan 3 ay önce "severek ayrıldık kaderimiz böyleymiş" diye. Şimdi düşünüyorum da sadece ben sevmişim. O yüzden nereye gittiyse gittiği yollar bi tarafina girsin insallah
Gecmeyecek diyenlere aldırma illa geciyor belki 1 ay sonra belki 1 sene sonra. Ama gün geçtikçe nefretle baktığın kesin. Sonrasida yavas yavas nefrette bitiyor ve duygular nörtleşiyor.
Bencede erkekler bole hepsi ayni yani. Soz vermek ve yerine getirmemek cok dogal onlar icin. Fazla takmamaya calis umarim cabuk atlatirsin. Arkadasin dedigi gibi cogunun akli beyniyle degil baska tarafiyla calisiyor
Tabii ki görür, çok mutlu ol inşallah. İnanıyorum ben tüm kalbimle ❤Olmasını o kadar çok istiyorum ki... Bir de benim başka biriyle mutlu olduğumu görmesini, kahrolmasını istiyorum...
İnşallah onu da yarı yolda bırakırlar ya. İnşallah yaşattığını yaşar...
Doğru, onun arkadaşlıkları çok yüzeysel. Liseden beri aynı tayfayla takılıyor gerçi ancak sadece gır gır şamata üzerine arkadaşlıkları. Gerçek arkadaşı yok gibi bir şey veya 1 tane varsa vardır bence. Öyle ciddi meseleleri konuşamıyor hiç biriyle hemen dalgaya vuruluyor.
Ne diyim, mutlu olamasın
ben küçüğüm ama yakınız yahu bence.Ben 23 yaşındayım :) yakın mıymış?
Bizim de çoktan bitti aslında ama uzatmaları oynadık durduk diyebilirim. Sonuç işte böyle oldu maalesef okuduğun gibi :) sizin de benzer sebeplerden mi bitti, neden severek ayrıldınız?
Cok sevdiysen 2 senede gecer m. etmeMerhaba kızlar,
Ben hak ettim mi böyle olmasını bilmiyorum. Buraya açtığım konularıma erkek arkadaşımdan hayır geleceğini söyleyen tek kişi olmadı sanırım. Yine de çok sevmişim, çok bağlanmışım. Kopamadım işte. Gerçeklere kapattım gözlerimi belki. Sorunları görmezden geldim. Sonunda olan yine bana oldu.
En son ayrıldıktan sonra bana mesaj atmıştı "Sen de benim gibi misin? Ben çok özlüyorum" diye. Gitmemem gerekirdi onu unutmaya başlamıştım, dayanamadım yine gittim. Barışmak istediğini, bensiz yapamadığını söyledi. Ağırdan aldım ama görüşmeye yine devam ettim. Lakin bu sefer de söylediği şu oldu: "Ben buradaki iş koşullarından çok mutsuzum. Arkadaşlarımın mezun olup büro açtığını görmek beni çok üzüyor. Ben içimde mutsuz olduğumda seninle de mutlu olamıyoruz, seni mutlu edemiyorum. Kasıma kadar kira kontratım bitene kadar çabalayacağım yine, burada büro açamayacak gibiysem memlekete dönüp büro açacağım." Biz ne olacağız dediğimde "Bir yol bulunur." şeklinde ucu belirsiz laflardı cevapları, gittiğinde geri gelemeyeceğini söyledi ve benim onun memleketinde işimi yapabileceğim tek yer olmadığını biliyor. Yani görünürde ortak bir geleceğimiz yoktu gittiğinde. Benden böyle kolay vazgeçebildi bir anda.
Aylar önce bana "Gitmeyeceğim, ne olur güven bana, ben hayatımı burada seninle kuracağım." diye yalvardı da ben öyle güvendim ona. Öyle kendimi bu kadar açtım, bu kadar bağlandım. Burada güzel bir iş de bulmuştu, avukatlığını da yapabilecekti ileride büro da açabilecekti. Ancak burada büro açması ihtimalde kalıyormuş kesin değilmiş, kesin olmayışı onu çok mutsuz ediyormuş. Burada geleceğimiz olabilecekken, yollar varken o bizi bitirmeyi seçti... Ve daha stajı biteli 1.5 ay oldu iş buldu, daha her şeyin başındaydık, olmayacağına bu kadar erken karar vermemeliydi.
Dün akşam tamamen bitirdik, ağlaya ağlaya. Ben ona içimdekileri döktüm, harcadın bizi dedim ağladım. Yeterince sevseydin böyle olmazdı dedim ağladım. O da çok sevdim, ben elimden gelen her şeyi yaptım dedi ağladı (1.5 ay çabalamış...). Yaşadığımız her şey mükemmeldi hep çok güzel hatırlayacağım seni dedi, bittik böyle. Seven böyle vazgeçer miydi?
İkimiz de seviyorken onun korkaklığı yüzünden ayrıldık, o benimle olmayı değil beni güzel hatırlamayı seçti. Bu acı geçer mi, nasıl geçer, nasıl toplarım ben kendimi?
Ben de birini çok sevdim güya çok seviyordu ve benim iyiliğim için bana gitmemi söyledi. Sevgisine hala inanıyorum ancak benim iyiliğim için keşke yanımda dursaydı. Daha sonra pişman olup özür diledi eskisi gibi olalım dedi ama ben bi kere güvenim sarsıldı dönemedim geri. Böyle uzaktan uzakta sevdik birbirimizi. Acısı geçiyor da keşke şartlar farklı olsaydı diye içinde bi ukte kalıyor.
Siz demediniz mi bana iyi gelecek olan sensin diye? Nereye gitmekten bahsediyorsunuz bir de?
Sizinki belki kurtarılabilir bir durummuş, o da hatasının farkına varmış belli kikeşke kavuşssa idiniz
Gerçekten sevseydi, savaşırdı cnm. Ya... Belli acı içindesin, inşallah tekrar biraraya gelirsiniz belli mi olur. Hem ayrılıp barışmak bağları güçlendirir. Ama gerçekten bittiyse, unutmaya çalış. Yoksa daha çok üzülürsün. Karşına çıkacak olan erkekte onun özelliklerini arayacaksın, onun gibi bakmasını isteyecek, hatta onu görmek isteyeceksin. Bu sebepten, bir şekilde ondan soğuma yollarını düşün, keşke nefret edebilsen, unutman kolay olurdu. Yoksa ömrün boyu unutamazsın. Gerekirse bir psikiyatr la görüş cnm...
Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?