Severek ayrılmak, acısı geçer mi?

Olmasını o kadar çok istiyorum ki... Bir de benim başka biriyle mutlu olduğumu görmesini, kahrolmasını istiyorum...

İnşallah onu da yarı yolda bırakırlar ya. İnşallah yaşattığını yaşar...

Doğru, onun arkadaşlıkları çok yüzeysel. Liseden beri aynı tayfayla takılıyor gerçi ancak sadece gır gır şamata üzerine arkadaşlıkları. Gerçek arkadaşı yok gibi bir şey veya 1 tane varsa vardır bence. Öyle ciddi meseleleri konuşamıyor hiç biriyle hemen dalgaya vuruluyor.

Ne diyim, mutlu olamasın

Ben ayrıldım aslında o ayrılmadı, ama o "yüzde yüz büro açma olasılığı"nı bizim ileride birleşememizi göze alarak tercih etti bana yapılacak başka bir şey kalmamıştı. Kasıma kadar uğraşıcam falan diyordu en son ama 6-7 ayda büro açamayacağı çok belli burada onunki boş laf. yani o ayrıldı sayılır doğru.
Kendimi ortada bırakılmış hissediyorum

Severek ayrilmaya inanmıyorum. Bir taraf sevmiyor sevdiğini sanıyor.
Bende derdim bundan 3 ay önce "severek ayrıldık kaderimiz böyleymiş" diye. Şimdi düşünüyorum da sadece ben sevmişim. O yüzden nereye gittiyse gittiği yollar bi tarafina girsin insallah
Gecmeyecek diyenlere aldırma illa geciyor belki 1 ay sonra belki 1 sene sonra. Ama gün geçtikçe nefretle baktığın kesin. Sonrasida yavas yavas nefrette bitiyor ve duygular nörtleşiyor.

Bencede erkekler bole hepsi ayni yani. Soz vermek ve yerine getirmemek cok dogal onlar icin. Fazla takmamaya calis umarim cabuk atlatirsin. Arkadasin dedigi gibi cogunun akli beyniyle degil baska tarafiyla calisiyor

Ben de kendimin daha çok sevdiğini düşünmüşümdür hep. Artık onun sevgisinden bile emin değilim. Herkesin de dediği gibi gerçekten sevse yarı yolda bırakmazdı...

Sizin ne kadar sürdü geçmesi?

Bencede erkekler bole hepsi ayni yani. Soz vermek ve yerine getirmemek cok dogal onlar icin. Fazla takmamaya calis umarim cabuk atlatirsin. Arkadasin dedigi gibi cogunun akli beyniyle degil baska tarafiyla calisiyor

Umarım :) çok teşekkürler

Tabii ki görür, çok mutlu ol inşallah. İnanıyorum ben tüm kalbimle ❤
Geçecek buhranli günler, kendini işine ver, bol bol kitap oku, gez , eğlen.
Senden vazgeçmeyecek ( yani absürt sebeplerle) olan erkeği daha ilk günden gözünden anlıyorsun inan. Maneviyata önem veren biri her şeyden önemli. (Dinden bahsetmiyorum, dindar değilim) O olmazsa, hiçbir şey olmaz.

ben küçüğüm ama yakınız yahu bence.
benzer sebepler değil de. işte ne bileyim. okurken benzetirdim

Severek ayrılmak diye bişey mi var ?
Bence yok.

Gerçekten sevseydi
...
Boşlukları siz doldurun

Cok sevdiysen 2 senede gecer m. etme

Ben de birini çok sevdim güya çok seviyordu ve benim iyiliğim için bana gitmemi söyledi. Sevgisine hala inanıyorum ancak benim iyiliğim için keşke yanımda dursaydı. Daha sonra pişman olup özür diledi eskisi gibi olalım dedi ama ben bi kere güvenim sarsıldı dönemedim geri. Böyle uzaktan uzakta sevdik birbirimizi. Acısı geçiyor da keşke şartlar farklı olsaydı diye içinde bi ukte kalıyor.

Gerçekten sevseydi, savaşırdı cnm. Ya... Belli acı içindesin, inşallah tekrar biraraya gelirsiniz belli mi olur. Hem ayrılıp barışmak bağları güçlendirir. Ama gerçekten bittiyse, unutmaya çalış. Yoksa daha çok üzülürsün. Karşına çıkacak olan erkekte onun özelliklerini arayacaksın, onun gibi bakmasını isteyecek, hatta onu görmek isteyeceksin. Bu sebepten, bir şekilde ondan soğuma yollarını düşün, keşke nefret edebilsen, unutman kolay olurdu. Yoksa ömrün boyu unutamazsın. Gerekirse bir psikiyatr la görüş cnm...
Sevgiler...

Konularınızı hatırlıyorum ama şu konuda eski sevgilinize hak veriyorum. O şehirde mutlu olamıyorsa seni mutlu edemez.

Canını sıkma hiç. İnsan ilişkinin içindeyken çoğu şeyi gözü görmüyor. Yaptığı aptallikları fark edemiyor. Diğer konularına da baktım şimdi aslında çok net biçimde anlaşamıyormuşsunuz.

Canını sıkma hiç. İnsan ilişkinin içindeyken çoğu şeyi gözü görmüyor. Yaptığı aptallikları fark edemiyor. Diğer konularına da baktım şimdi aslında çok net biçimde anlaşamıyormuşsunuz. Zaman geçtikçe fark edeceksin çok hafiflersin zaman geçince.

Siz demediniz mi bana iyi gelecek olan sensin diye? Nereye gitmekten bahsediyorsunuz bir de?

Sizinki belki kurtarılabilir bir durummuş, o da hatasının farkına varmış belli ki keşke kavuşssa idiniz

Siz demediniz mi bana iyi gelecek olan sensin diye? Nereye gitmekten bahsediyorsunuz bir de?

Sizinki belki kurtarılabilir bir durummuş, o da hatasının farkına varmış belli ki keşke kavuşssa idiniz

O sıra psikolojiik sıkıntılarım vardı ama gerçekten o durumda beni mutlu eden tek şey oydu benim üzülmeme kötü olmamı görmeye dayanamayıp böyle istemiş güya o halde yanımdan gitmeyi düşünüyorsa daha sevsem de onu kabul edemem ki kötü anımda bu şekilde konuşmayı sonlandıralım dedikten sonra geri barışalım demesi maalesef düzeltmedi içimdeki ona olan öfkeyi

Evet çok acı çekiyorum. Artık elleri, kokusu, karıştıracağım sarı sakalları yok anılar acı veriyor verip de tutmadığı sözleri düşünüyorum benim ona ne kadar inandığımı düşünüyorum inanıp da yaptıklarımı düşünüyorum yan yana getirip halime ağlıyorum...
Bir yanım nefret ediyor zamanla tamamen edeceğim galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…