- 16 Kasım 2014
- 1.088
- 953
- 48
- Konu Sahibi veronika_nika
-
suan icinde bulundugum durum..umarim atlatiriz
Bende malesef bu durumdayim
Herkesten cok sevdigim adamla simdi dusman olduk ve ayriliyoruz .Kimseyi cok sevmemek ,guvenmemek lazimmis.
Ailevi durum demissiniz özel olmazsa nasıl bi konu.cunku severek boşanma özel konu yüzünden oluyor.yani cinsellik
suan icinde bulundugum durum..umarim atlatiriz
İnanki atlatılıyor. Ben öldüm bittim diye yerlerde sürünüyordum. Belime kadar olan saçlarımı kazıdım, ağlarken yüzümü yakıyor rahat ağlayayım diye. Sonuç, şimdi çok daha mutluyum. Ama biraz zaman.Eşini severken boşanan var mı? Çesitli sebeplerden bosanmak zorunda kalsaniz (aile vs) ama esinizi seviyorsaniz. Hiç bu şekilde boşanan var mı? Atlatılıyor mu?
İnanki atlatılıyor. Ben öldüm bittim diye yerlerde sürünüyordum. Belime kadar olan saçlarımı kazıdım, ağlarken yüzümü yakıyor rahat ağlayayım diye. Sonuç, şimdi çok daha mutluyum. Ama biraz zaman.
insanlar evlenebilmek için nelere göğüs geliyorlar... siz evlisiniz... birbirinizi seviyorsunuz... sorun yada sorunlar nedir bilmiyorum ama... ikiniz beraber olursanız.... mutlaka bir çözüm yolu bulunur....Biz düsman da olamadik. Birbirimize sarilip boşancaz heralde
Onun dava dilekçesinde anneme hakaret etti yazıyordu, benimkinde aldatıldığım. Sorununuz sadece aile ise çözülebileceğini düşünüyorum. Hemen boşanmaya kalkışmayın.Sizin de mi ailesiyle ilgiliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?