severken boşanmak..

Ne kadar çokmuş severken bosananlar.. Sonradan bosandiginiza pisman olanlarıniz var mi?
Birbirlerini severken bu kadar kolay mi ayrılmak? Nasıl bu kadar kararla bosaniliyor?
Çok soru sordum.Sasirdim.

veronika_nika çok zor bir soru bu kaç dk düşündüm biliyo musun sen
öncelikle hakkında hayırlısı olsun. Allah mecbur bırakmasın kimseyi..

kızlar acaba sevgi ve alışkanlığı-bağımlılığı karıştırıyor muyuz?
çünkü insan sevince bir çok şeye sabredebilir ve bu süreç içersin de aklına boşanma gelmez insanın.
ta ki bir şeyler değişmeyince her şey tekerrür edince sevgi bitiyor ya da azalıyor yıprandığı için belki de.
sonra hala sevdiğinizi düşünüyorsunuz ama aslında onunla geçirdiğiniz güzel zamanları mutlu anları seviyoruz. sadece alışkanlığımızı terk etmek korkutuyor değişim korkutuyor bence..
ne biliyim işte inşallah anlatabilmişimdir.

eski konu kız belki şimdi boşanmak istemiyor bile kaç dakikadır boşuna teorik düşüncelerle boğuşuyorum. hortlatmayın yaw konu gibi beni de

ayrılabılırsınız sorunlar olabılırde koştura koştura boşanmayı anlayamıyorum ben madem sevıyorsunuz mahkemelere gıtmeden once bı ayro yasayın bı kendınızı dınleyın belkı duzelır hersey

Sen değil o fevrilik yapmış ablana boşanmaya gidiyo ne demek bence sen haklisin

Sizi tebrik ederim severken ayrılmak çok zordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…