- 25 Ağustos 2014
- 21.323
- 51.219
- 798
- Konu Sahibi veronika_nika
-
iki taraf da cok seviyordur ama bi tarafin kisilik bozuklugu vardir (takinti, kompleks, paranoya.. gibi).. o zaman, kendine de esine de dunyayi dar ediyolar.. psikolojik baski yani..Eşimi seviyorsam neden boşanayım ? Ortada aldatma , şiddet gibi çok net çizgilerde ayrılma sebebi yoksa , her şey konuşarak çözülebilir. Tabi karşındaki de seni seviyorsa..
Ikimizde seviyorsanız vazgeçmeyin sakın . Sonuna kadar mücadele edin . Gerekirse başka şehre taşının . Aileler yüzünden bitmesin evlilikler .
ben sizin bu konunuzu hatırlıyorum hala o şehirdesiniz değil mi ? bundan başka sorunlarda mı var aranızda yoksa hala bu problem mi devam ediyor?Başka şehre tasinmayi reddediyor
Oturacaksınız karsikikli , türlü türlü çözüm yolları bulmaya çalışacak , deneyecek , çıkış yolu icin uğraşacaksınız . Bunun baska yolu yok .Başka şehre tasinmayi reddediyor
İstersen boşanalım diyen insan sevilmez zaten. Şehrimden vazgeçeceğime senden vazgeçerim diyen de sevilmez. Benden vazgeçene sevgiyle tutunamam ben. Hayal kırıklığı olur, alışkanlık olur, düzenim bozuldu diye üzülür insan ama seviyorduk ayrıldık olmaz o. Seven sevdiğine sahip çıkar.Başka sehre tasinalim diyorum yok diyor ben burda gitmem diyor. Düşün istiyosan bosanalim diyor
iki taraf da cok seviyordur ama bi tarafin kisilik bozuklugu vardir (takinti, kompleks, paranoya.. gibi).. o zaman, kendine de esine de dunyayi dar ediyolar.. psikolojik baski yani..
Eşini severken boşanan var mı? Çesitli sebeplerden bosanmak zorunda kalsaniz (aile vs) ama esinizi seviyorsaniz. Hiç bu şekilde boşanan var mı? Atlatılıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?