severken boşanmak..

Severken bosanmayin lutfen..mücadele verin.baska insanlarin hayatlarina dahil olmayin yada..bence severek bosanilmaz..

bence yine cikacak boyleleri canim, simdiden ciftlerin basina bela olan genc elti/gorumcelere baksana..bunlar da kv adayi..

Eşini severken boşanan var mı? Çesitli sebeplerden bosanmak zorunda kalsaniz (aile vs) ama esinizi seviyorsaniz. Hiç bu şekilde boşanan var mı? Atlatılıyor mu?

her sorun aşılır sevgi ile..analarımız babalarımız kolaymı geldi bugünlere..lütfen sevginden vazgeçme sevgi herşeyden önemli.

Çıkar da daha az çıkar bence yaaa, biz onlar kadar kötü olamayız bence.
sen olmazsin canim Allah in izniyle.. ama eminimki bu duzen boyle gider.. simdi de iyiler var sonucta, benim yengelerim mesela, dostlar basina.. ama o yilan gorumce daha 35 yasindaydi, kaynana halini dusunmek istemiyorum, evlerden irak..

sen olmazsin canim Allah in izniyle.. ama eminimki bu duzen boyle gider.. simdi de iyiler var sonucta, benim yengelerim mesela, dostlar basina.. ama o yilan gorumce daha 35 yasindaydi, kaynana halini dusunmek istemiyorum, evlerden irak..
Allahindan bulsun uzulme. Vardir her iste bir hayir.

Allah yardımcınız olsun.Ben de severken ayrıldım zor bir durum ama zamanla alışma evresiyle yüzleşiyorsun.Benimki de ana kuzusuydu ve arkadaş,içki ve anne üçgeninden çıkamadı,boşanma sürecinde sevdiğini çok söyledi ayrı bir ev açalım ailenden uzakta dedim ama yapmadı sonuçta ya ailesinin kölesi olacaktım çocuksuz yada kendi hayatımı kuracaktım.Ben de ikincisini seçtim ve iki ay önce 4 yıllık evliliğim tek celsede bitti.Erkekler bizim kadar sevip fedakarlık yapmıyorlar ve sahip çıkmadıkları içinde sonuç hep hüsran oluyor.

ya sinir oluyorum bak yine aynı konu.

erkek doğurunca anne oluyorsun. kızlar sayılmıyor. sen al elin prensesler gibi büyüttüğü kızını evinde köle yap. ama oğluş ayrı eve çıkamaz.
he. aynen. aferin.

e avukata gitmiş ve boşanmak istiyorum sinyalini açıkça vermişsin. Seçimini yapmışsın, o da yapmış.

bir de zaten o yaptiklarina devam ettikce, insanin kalbi buz gibi oluyo yavas yavas.. o ask, sevgi yerinde kalmiyo..

Bu saydıkların içinde inan en korkunç olanı içki mevzu. Ayrı evde açsanız uzaklara da gitseniz içki olayı seni bir gün BİR ŞEKİLDE bitirir.

Bu saydıkların içinde inan en korkunç olanı içki mevzu. Ayrı evde açsanız uzaklara da gitseniz içki olayı seni bir gün BİR ŞEKİLDE bitirir.
HAKLISINIZ EVET AMA BİR ŞEYLER BİTMESİN DİYE HER ŞEYE GÖZ YUMDUM SADECE OLMASI GEREKN SONUCU ERTELEMİŞİM BUNU ŞİMDİ DAHA NET GÖRÜYORUM.

eşini seviyorsan ve oda seni seviyor ve değer görüuorsan.. gerisini evet düşünme.. benimde boşanmaya doğru gidiyor gibi evet eşimi seviyorum oda seviyor ama değer vermiyo ailesini el üstünde tutup benim aileme saysızlım yapıp herşeyde beni ve ailemi suçluyor ... sizde böyle bi durum yoksa bi şansı herkes hakeder.. allah yardımcımız olsunn... son bulsunnn bütün üzüntülerrr...

Eşini severken boşanan var mı? Çesitli sebeplerden bosanmak zorunda kalsaniz (aile vs) ama esinizi seviyorsaniz. Hiç bu şekilde boşanan var mı? Atlatılıyor mu?
Öncelikle merhaba.Şuan aynen bu durumdayım.Kendisine de söyledim ama ailesi ve benim aramda dengeyi kuramadığı için dengesizlik yapıp onları tercih edecek.Seviyorum içim yana yana bosanicaz ama.Ama su var bizde birbirimizi severek evlendik anne bacı sevgisi de bir yere kadar eminim pişman olacak ama iş işten geçecek ...

Normalde sevgi bazı şeylerin üstesinden gelir, sonuna kadar mücadele edin derdim ama sizin konularınızı buradan hatırlıyorum. Sizin eşinizde bu bencillik varken aşkınızdan ölseniz de mutsuz olmaya devam edeceksiniz. Ben sizin boşanma düşüncenize sizin adınıza sevindim çünkü çok mutsuzsunuz, öyle sevgi olacağına olmaz olsun bence. Sorunlar çözülüyorsa çözülüyordur, çözülemiyorsa da çözülemiyordur, yapacak bişey yok. O kadar şeye "seviyorum" diye katlanmak kendinize zarar verir. O şehirden ayrılsanız düzelirdi belki ama sizin adamın kafasına girmiyor bazı şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…