- 9 Ocak 2015
- 1.214
- 781
- 163
- 39
- Konu Sahibi veronika_nika
-
bence yine cikacak boyleleri canim, simdiden ciftlerin basina bela olan genc elti/gorumcelere baksana..bunlar da kv adayi..Valla manyaklık ya. Hani burada ihanet/şiddet sebebiyle olan boşanmalara üzülmüyorum o kadar hayırlısı olsun diyorum ama aile yüzünden boşananlara içim acıyor resmen. Yok yere ya resmen. Bir hiç için.
Neyse bizim kuşak kayınvalide/kayınpederler böyle olmayacak ben inanıyorum. Bizim kuşak da bireyselliğine düşkün, kadınlarımız artık sosyal yaşamda daha aktif, ev dışında da bir yaşamları var. Bütün gün oğluşum oğluşum diye dolanmıyorlar.
Biz bari böyle olmayalım da bir nesil daha yanmasın.
Çıkar da daha az çıkar bence yaaa, biz onlar kadar kötü olamayız bence.bence yine cikacak boyleleri canim, simdiden ciftlerin basina bela olan genc elti/gorumcelere baksana..
Eşini severken boşanan var mı? Çesitli sebeplerden bosanmak zorunda kalsaniz (aile vs) ama esinizi seviyorsaniz. Hiç bu şekilde boşanan var mı? Atlatılıyor mu?
sen olmazsin canim Allah in izniyle.. ama eminimki bu duzen boyle gider.. simdi de iyiler var sonucta, benim yengelerim mesela, dostlar basina.. ama o yilan gorumce daha 35 yasindaydi, kaynana halini dusunmek istemiyorum, evlerden irak..Çıkar da daha az çıkar bence yaaa, biz onlar kadar kötü olamayız bence.
Allahindan bulsun uzulme. Vardir her iste bir hayir.sen olmazsin canim Allah in izniyle.. ama eminimki bu duzen boyle gider.. simdi de iyiler var sonucta, benim yengelerim mesela, dostlar basina.. ama o yilan gorumce daha 35 yasindaydi, kaynana halini dusunmek istemiyorum, evlerden irak..
Allah a havale ettim onlar canim zaten.. uzulmuyorum artik cok sukur, seviniyorum bile onlarin icinde olmadigima.. Rabbim onlari mutlulukla unuttursun bize..Allahindan bulsun uzulme. Vardir her iste bir hayir.
Allah yardımcınız olsun.Ben de severken ayrıldım zor bir durum ama zamanla alışma evresiyle yüzleşiyorsun.Benimki de ana kuzusuydu ve arkadaş,içki ve anne üçgeninden çıkamadı,boşanma sürecinde sevdiğini çok söyledi ayrı bir ev açalım ailenden uzakta dedim ama yapmadı sonuçta ya ailesinin kölesi olacaktım çocuksuz yada kendi hayatımı kuracaktım.Ben de ikincisini seçtim ve iki ay önce 4 yıllık evliliğim tek celsede bitti.Erkekler bizim kadar sevip fedakarlık yapmıyorlar ve sahip çıkmadıkları içinde sonuç hep hüsran oluyor.
e avukata gitmiş ve boşanmak istiyorum sinyalini açıkça vermişsin. Seçimini yapmışsın, o da yapmış.benimki fevrilik.. aramiz bozuktu yalvardim resmen duzeldik sonra bana emretmeye hukmetmeye kalkisti kalkti birde annesini eve getirdi. ablama bu boyle gitmez hergun tartisma bosanmaya dogru gidiyor demis.. ben gittim avukata dugunde takilanlari istiyorum dedim.. ve gurur yapti benimki.. ne dava acti ne arayip soruyor.. beni rehberden bile silmis whatsapp dan engellemisee nolcak boyle.. asiri kiskanc olan dakikami bilmek isteyen adam saldi beni resmen..
bir de zaten o yaptiklarina devam ettikce, insanin kalbi buz gibi oluyo yavas yavas.. o ask, sevgi yerinde kalmiyo..Allah yardımcınız olsun.Ben de severken ayrıldım zor bir durum ama zamanla alışma evresiyle yüzleşiyorsun.Benimki de ana kuzusuydu ve arkadaş,içki ve anne üçgeninden çıkamadı,boşanma sürecinde sevdiğini çok söyledi ayrı bir ev açalım ailenden uzakta dedim ama yapmadı sonuçta ya ailesinin kölesi olacaktım çocuksuz yada kendi hayatımı kuracaktım.Ben de ikincisini seçtim ve iki ay önce 4 yıllık evliliğim tek celsede bitti.Erkekler bizim kadar sevip fedakarlık yapmıyorlar ve sahip çıkmadıkları içinde sonuç hep hüsran oluyor.
Bu saydıkların içinde inan en korkunç olanı içki mevzu. Ayrı evde açsanız uzaklara da gitseniz içki olayı seni bir gün BİR ŞEKİLDE bitirir.Allah yardımcınız olsun.Ben de severken ayrıldım zor bir durum ama zamanla alışma evresiyle yüzleşiyorsun.Benimki de ana kuzusuydu ve arkadaş,içki ve anne üçgeninden çıkamadı,boşanma sürecinde sevdiğini çok söyledi ayrı bir ev açalım ailenden uzakta dedim ama yapmadı sonuçta ya ailesinin kölesi olacaktım çocuksuz yada kendi hayatımı kuracaktım.Ben de ikincisini seçtim ve iki ay önce 4 yıllık evliliğim tek celsede bitti.Erkekler bizim kadar sevip fedakarlık yapmıyorlar ve sahip çıkmadıkları içinde sonuç hep hüsran oluyor.
HAKLISINIZ EVET AMA BİR ŞEYLER BİTMESİN DİYE HER ŞEYE GÖZ YUMDUM SADECE OLMASI GEREKN SONUCU ERTELEMİŞİM BUNU ŞİMDİ DAHA NET GÖRÜYORUM.Bu saydıkların içinde inan en korkunç olanı içki mevzu. Ayrı evde açsanız uzaklara da gitseniz içki olayı seni bir gün BİR ŞEKİLDE bitirir.
Ne oldu peki boşandın mı, forumun tümünü okumamıştım kaçırmış olabilirimHAKLISINIZ EVET AMA BİR ŞEYLER BİTMESİN DİYE HER ŞEYE GÖZ YUMDUM SADECE OLMASI GEREKN SONUCU ERTELEMİŞİM BUNU ŞİMDİ DAHA NET GÖRÜYORUM.
Öncelikle merhaba.Şuan aynen bu durumdayım.Kendisine de söyledim ama ailesi ve benim aramda dengeyi kuramadığı için dengesizlik yapıp onları tercih edecek.Seviyorum içim yana yana bosanicaz ama.Ama su var bizde birbirimizi severek evlendik anne bacı sevgisi de bir yere kadar eminim pişman olacak ama iş işten geçecek ...Eşini severken boşanan var mı? Çesitli sebeplerden bosanmak zorunda kalsaniz (aile vs) ama esinizi seviyorsaniz. Hiç bu şekilde boşanan var mı? Atlatılıyor mu?
Ne oldu canim valla ben diyorum size ya nazar deydiler yada büyü yaptilar size ne oluyor size boyle cok üzüldüm mesele nedirYok cinsellik degil. Keske oyle olsa..
Hey guzel allahim bende suan kalpten gidecektim konuyu gorunceYa bu konu kaç ay önce açılmış neden hortlatıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?