- Konu Sahibi veronika_nika
-
Bazen öyle bi an gelirki çok sevdiğiniz onsuz bi dünya düşünemediginiz insandan boşana biliyosunuz istemiyerekte olsa ilerde keşke yapmasaydık dediğinizde çok geç olabilir o yüzden iyi düşünüp öyle karar verin diyorum benseverken ayrılmak,sarılarak boşanmak...O pembe küreğimi alıp ikinizin de ağzına ağzına vurmak geldi içimden.
Not: ayrıntıyı okumadım ,sebeplerini bilmiyorum,yine de üzücü ve moral bozucu bir durum severek ayrılmak
Amin işallahHayatta sanırım en çok yaralandigimiz ama bizi de en çok ayakta tutan duygu aşk. inaniyorum gün gelecek dogru insanla karsilacagim, Allah kimseye böyle önemli bir konuda yanlış yaptirmasin.
Çok üzüldüm 20senelik bi evliliğin bi anda bitmesine hakkınızda hayırlısı olur işallah hayat devam ediyo sonuç ne olursa olsunAyriliniyor malesef biz 20 yillik evliyiz ve bitti
Ayriliniyor malesef biz 20 yillik evliyiz ve bitti
O fotoğraf Scarlett Johansson adlı oyuncu cnm:)Kaç yaşında evlendiniz ki? Bu resimdeki sizseniz çok genç duruyorsunuz da.
sen seviyorsun ama kalitesiz/kotu niyetli ailesi surekli fitne pesinde ve esim dedigin insan da onlarin derdinde, seni uzuyor, aglatiyor, kiriyor kirdiriyor.. ilerisi kapkaranlik gorunuyor.. ne yapabilirsin? sevgi yetmiyo dedikleri sey bu.. hani 'guven' diyoruz ya, iste o illa baskasina bakmamasi degil, onunla birlikte, her ama her kosulda seninle olmasi/kollamasi/laf soyletmemesi demek.. o olmayinca, sen sevsen ne sevmesen ne, huzur yok ki..
Off çok üzüldüm.İçim cız ettiBiz düsman da olamadik. Birbirimize sarilip boşancaz heralde
%83'un %80'i de erkek aileleridir.. net!Şu Türk anne babaları evlatlarının yuvalarından ellerini bir çeksinler ya hu! Bok yoluna yuvalar dağılıyor resmen. TÜİK verilerini okumuştum, Türkiyede biten evliliklerde -yanlış hatırlamıyorsam- %83'ünde ailelerin de payı varmış.
Valla manyaklık ya. Hani burada ihanet/şiddet sebebiyle olan boşanmalara üzülmüyorum o kadar hayırlısı olsun diyorum ama aile yüzünden boşananlara içim acıyor resmen. Yok yere ya resmen. Bir hiç için.%83'un %80'i de erkek aileleridir.. net!
Onun Scarlet Johansson olduğunu biliyorum. Ben hangi mesajdan alıntı yapıp yazmışım gördünüz mü acaba? Alıntı yaptığım kişi de beğenmiş hatta! Sağolun bilgilendirdiğiniz için.O fotoğraf Scarlett Johansson adlı oyuncu cnm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?