- 5 Mayıs 2013
- 33.862
- 41.377
- 798
Vallahi bence aşk, uyum, karında uçuşan kelebekler parayla satın alınmıyor. Birlikte çalışır yaparız derse evlensin. Çok buyuk düğün yapamazlar , ucu ucuna geçinirler ablan razıysa evlensin.
Ben maddi sıkıntı çekmek istemiyorum derse evlenmesin. Ben olsam evlenirim, aşk kolay bulunmuyor. Bu benim fikrim tabi. Ben maddi olarak elimi taşın altına koyarım, adam getirsin beni yaşatsın düşüncesinde değilim.
hayır tabiki de kayınvalide ile birlikte oturmayacaklar o kadar da değil yani. evlenirlerse kendi bütçelerine göre bi ev kiralayacaklar. okumuş etmiş çalışan bi kadın evlendikten sonra kv ile oturacak değil doğal olarak. kıt kanaat geçinir yine de evi yeri ayrı olur.
evin temel eşyaları işte. koltuklar, beyazeşyalar (çamaşır mk. hariç.) eksiği yoktu.Nasıl hersey içinde mi acarsan sevinirim nereye ne verdiler
Ayynen katiliyorum
Arkadaşım durumu iyi biriyle evlendi adam yapmadığını bırakmadı kız ayrıldı şimdi gariban biriyle evli ve cook mutlu
3 gündür ayrılık acısı cekiyorum. Bugn işten cıktım yolda kaza olmus tam 2 saat trafikte kaldım, aclıktan olmek üzereydim yemeğimi yiyip biterene kadar ne ayrılık aklıma geldi ne ask ne acı. Suan karmım tok bak yine üZülmeye basladım :)
benim demek istediğim aç aç beklesinler değil ki, gerekirse ek iş yapılır, daha küçük evde oturulur, daha az eşya alınır. düğün yerine sade nikah yapılır.
burada da çok gördük, kv kp düğün yapıp gelinin her isteğini kursağında bırakanlar, veya kendi zengin olup karısını evde oturtup paraları arkadaşları ile yiyenler.
o yüzden para ne ki diyorum ben.
bir de zengin diye evlendiğin adam batınca mesela, ne yapacaksın, boşanacak mısın?
garantisi var mı evin arabanın, ev yandı bitti kül oldu, araba da kaza yaptı, ne olacak...
Canım ama bizler bunu bırak zengin bir koca bul demiyoruz ki.
Yada zengin olsun sevmesen de olur.
Sadece bu imkanlarda evlenseler de mutlu olmaları zor demek istiyoruz.
Gerekirse beklesinler. biriktirsinler.
Maaş ve iş anlamında iyileştirme çabası için mücadele göstersinler.
2600 gelirimiz var olur mu diye soruyorlar bizde çok zor olduğunu anlatmaya çalışıyoruz.
Canım ama bizler bunu bırak zengin bir koca bul demiyoruz ki.
Yada zengin olsun sevmesen de olur.
Sadece bu imkanlarda evlenseler de mutlu olmaları zor demek istiyoruz.
Gerekirse beklesinler. biriktirsinler.
Maaş ve iş anlamında iyileştirme çabası için mücadele göstersinler.
2600 gelirimiz var olur mu diye soruyorlar bizde çok zor olduğunu anlatmaya çalışıyoruz.
Ama.shapes olmayacağını düşünen kardeş, kız kendi konu açsa neyse,belki kendilerinin çift olarak başka planları var ya da göze aldılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?