- Konu Sahibi sevgi-liebe
ben kaciyorum arkadaslar alis verise gitmem lazim. araba kapida ama ben yürüyerekmi gitsem acaba? cok fazla bir sey lazim degil. güne gidecegim arkadasa pasta yapacagimda onun icin bir iki sey lazim yürüsem elimde tasirim demi . en iyisi ben yürüyüm. bugün kizim icin bir alman kadin gelecek eve. kizim staj yapmasi lazim bu sene. onun icin hangi meslekleri secebilir, hangi meslek icin hangi bölümleri secebilir hakkinda yönlendirip, bilgilendirecek. birde isyerlerine basvurmak icin burda bir dosya hazirliyorlar. sevgi abla bilir. bewebung deniyor. kisa öz gecmisini, hangi okulu bitirdigini, nerelerde calistigini falan filan. gelen kadin onuda nasil hazirliyacagini gösterecek. burada cocuklarla her konuda ilgileniyor devlet. bu yönlerini cok seviyorum hic bir para karsiligi almadan ikinci kez kizim icin geliyor. neyse ben alisverise gideyim islerimi bitireyim pastami yapayim kadin gelene kadar, hem bir kahveyle bir dilim pastada kadina ikram ederim hakediyor degilmi? haa simdi diyeceksinizki az önce diyetten bahsediyor simdi pasta yapacam diyor . bu ne perhiz, bu ne lahana tursusu. yarin baslayacgim dedimya. bugünü atlatayim zaten ben pasta sevmem. hic yemem....