Karşı cinsle olan ilişkiden bahsediyorsanız lütfen kimseyi çocuğunuz gibi görmeyin.Sevgi nasıldır ? Nedir ?
Bir insanı sanki canınızdan bir parça olarak görüyor, ondan ayrılamıyorsanız üzüleceğinden korkuyorsanız bu sevgi midir? Onu sanki kendi çocuğunuz gibi hissediyor,koruyup kollamak gereği duyuyorsanız bu sevgi mi?
O tabir yani,onun bir anlık üzülmesi bütün psikolojimi mahvetmesi.Karşı cinsle olan ilişkiden bahsediyorsanız lütfen kimseyi çocuğunuz gibi görmeyin.
O ne biçim tabir hem ya.
İnsan kendi çocuğuyla, töbe estağfurullah.
Evet sevgidir ama aşk anlamında hoslanti anlaminda bi sevgiden daha çokSevgi nasıldır ? Nedir ?
Bir insanı sanki canınızdan bir parça olarak görüyor, ondan ayrılamıyorsanız üzüleceğinden korkuyorsanız bu sevgi midir? Onu sanki kendi çocuğunuz gibi hissediyor,koruyup kollamak gereği duyuyorsanız bu sevgi mi?
Acıma yetime, döner koyar ..tüne diye bir laf vardır.O tabir yani,onun bir anlık üzülmesi bütün psikolojimi mahvetmesi.
Kim bu adam? Sürekli üzülüyor mu kıyamadığın nedir?Çok masum,çok iyiüzülmesine dayanamıyorum.Aşk değil bu duygu yok bende. Ama bu nedir bilmiyorum. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum
Evet üzülmesi,üzülmesine dayanamıyorum ben deKim bu adam? Sürekli üzülüyor mu kıyamadığın nedir?
Bi tam anlatsan keşke.Evet üzülmesi,üzülmesine dayanamıyorum ben de
Onu hayatımdan çıkarınca üzülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?