- 3 Nisan 2014
- 36.199
- 147.644
- 798
Evet üzülmesi,üzülmesine dayanamıyorum ben de
Onu hayatımdan çıkarınca üzülüyor
ee o üzülünce sizde mi üzülüyorsunuz yoksa acıyor musunuz da dönüyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet üzülmesi,üzülmesine dayanamıyorum ben de
Onu hayatımdan çıkarınca üzülüyor
Hem üzülüyorum hem acıyorum içim parçalanıyoree o üzülünce sizde mi üzülüyorsunuz yoksa acıyor musunuz da dönüyorsunuz?
Gerçekten miBence ask
Kabul etmek istemiyorsunuz![]()
Yumim derdinizi açıkca anlatmayacaksanız sizi kib licem.Hem üzülüyorum hem acıyorum içim parçalanıyor
Yeni girdim de siteye pardon.Kime bu sevgi?
Sizden hoşlanan ama karşılık vermediğiniz biri mi?
Ona 'hayır' demeye kıyamamak mı?
Çocuğum gibi deyince burdan ilişki çıkmaz dedim.
Peki..hiç böyle anlaşılmadı.Yeni girdim de siteye pardon.
Hayatımdaki kişi bu.Ayrılmak istiyorum ama kıyamıyorum.Kendi duygularımdan da emin değilim.
Aşk olmadığı için zor çünkü. Aşkı biliyorum o daha farklı,bende ona karşı olan aşk değil. Üzülmesine dayanamıyorum,canının yanmasına dayanamıyorum, hele benim yüzümden üzüldüğü zaman içim kan ağlıyor o yüzden ayrılamıyorum.Bu düşüncelerle evlenmek olur mu diye düşünüyorum yaniPeki..hiç böyle anlaşılmadı.
Seviyorsunuzdur belki?
Aşk acımak veya çocuk sever gibi sevmek değil elbette ama ayrılığa kıyamamak da sevgi belirtisi.
Kendi duygularınızdan emin olmak neden bu kadar zor acaba?
Anaç sevgiyle evlilik olur mu peki sizceEvet sevgidir ama aşk anlamında hoslanti anlaminda bi sevgiden daha çok @COLIN inde dedigi gibi anaç bi sevgidir. Sizin konunuzu okurken en yakin arkadaslarim ve karnimdaki geldi hemen aklima :)
Bu sevgiyle evlenilip mutlu olunur mu sizceEvet bunlar varsa tıpkı bi anne şevkatiyle seviyorsunuz demektir.
Bu sevgiyle evlenilip mutlu olunur mu sizce
+1Evlilikte mutlu olunması için bir çok gerekli faktör var.
Sevgi bunlardan biri evet ama sadece sevgi de karın doyurmaz.
Karşılıklı sevgi, saygı, sadakat, aşk, uyum , güven yani bir çok sebep sıralanabilir mutlu bir evlilik için.
Yani atıyorum ben sevdiğim ama ayrı dünyaların insanı olduğumuza inandığım biriyle evlenmeyi göze alamadım.
Keske konunuz biraz daha aciklayici olsaydi ona gore fikir verseydik ancak karsilikli degilse olmaz. Bu duygular surekli sizin alttan almaniza sebep olur. Buda sizi yipratir. Is tamamen karsi tarafta bitiyoAnaç sevgiyle evlilik olur mu peki sizce
Anladım.Ayrılığa siz karar vermiştiniz değil mi ?Evlilikte mutlu olunması için bir çok gerekli faktör var.
Sevgi bunlardan biri evet ama sadece sevgi de karın doyurmaz.
Karşılıklı sevgi, saygı, sadakat, aşk, uyum , güven yani bir çok sebep sıralanabilir mutlu bir evlilik için.
Yani atıyorum ben sevdiğim ama ayrı dünyaların insanı olduğumuza inandığım biriyle evlenmeyi göze alamadım.
Tam da bahsettiğiniz duyguları hissetmiştim kendisine karşı, iyi de bir insandı, ama aramızda uçurum vardı olmadı, denklik yoktu.
Sonra kader işte yollarımız ayrıldı şimdi yine kendisiyle arasında uçurum olan bir kızla evlendi ve mutlu görünüyorlar.
En basiti kız üniversite mezunu, o lise terk.
Birinin korkuları, tereddütleri bir diğerinin tercihi olabiliyor kısacası.
Nasip midir kısmet midir bilemiyorum.
O üzülünce ben de çok üzülüyorum, çok ağlıyorum bu sevgi midir ki bilmiyorumKeske konunuz biraz daha aciklayici olsaydi ona gore fikir verseydik ancak karsilikli degilse olmaz. Bu duygular surekli sizin alttan almaniza sebep olur. Buda sizi yipratir. Is tamamen karsi tarafta bitiyo
Ekleme: daha onceki cevaplarinizdan anladigim kadariyla aşık degilsiniz ve onu hayatinizdan cikardiginizda uzuldugu icin yaninda kalmaya sebep ariyosunuz. Bence kesinlikle evlenmeyin ama siz bilirsiniz
Anladım.Ayrılığa siz karar vermiştiniz değil mi ?
Ben ayrılık kararı alınca o çok üzülüyor o yüzden kıyamıyorum.İyi bir insandır da beni üzmemeye çalışır
Yani ask evliligi deseniz degil mantik evliligi deseniz degil bilemedim bana yetmez gibi geldi. Ben karsiligini veremedigim bi sevgiyle bi omur yasayamazdim. Siz yasarim diyosaniz baskaO üzülünce ben de çok üzülüyorum, çok ağlıyorum bu sevgi midir ki bilmiyorum
Beni üzmemeye çalışır, iyi bir insandır,bu sebepler evliliğe yeter mi acaba