Sevgide acımak var mıdır ?

Kime bu sevgi?
Sizden hoşlanan ama karşılık vermediğiniz biri mi?
Ona 'hayır' demeye kıyamamak mı?
Çocuğum gibi deyince burdan ilişki çıkmaz dedim.

Hem üzülüyorum hem acıyorum içim parçalanıyor
Yumim derdinizi açıkca anlatmayacaksanız sizi kib licem.
Cımbızla laf almak zorunda değil kimse.
Nedir derdiniz arkadaşım,kimse tanımıyor dökülsenize

Kime bu sevgi?
Sizden hoşlanan ama karşılık vermediğiniz biri mi?
Ona 'hayır' demeye kıyamamak mı?
Çocuğum gibi deyince burdan ilişki çıkmaz dedim.
Yeni girdim de siteye pardon.
Hayatımdaki kişi bu.Ayrılmak istiyorum ama kıyamıyorum.Kendi duygularımdan da emin değilim.

Yeni girdim de siteye pardon.
Hayatımdaki kişi bu.Ayrılmak istiyorum ama kıyamıyorum.Kendi duygularımdan da emin değilim.
Peki..hiç böyle anlaşılmadı.
Seviyorsunuzdur belki?
Aşk acımak veya çocuk sever gibi sevmek değil elbette ama ayrılığa kıyamamak da sevgi belirtisi.
Kendi duygularınızdan emin olmak neden bu kadar zor acaba?

Peki..hiç böyle anlaşılmadı.
Seviyorsunuzdur belki?
Aşk acımak veya çocuk sever gibi sevmek değil elbette ama ayrılığa kıyamamak da sevgi belirtisi.
Kendi duygularınızdan emin olmak neden bu kadar zor acaba?
Aşk olmadığı için zor çünkü. Aşkı biliyorum o daha farklı,bende ona karşı olan aşk değil. Üzülmesine dayanamıyorum,canının yanmasına dayanamıyorum, hele benim yüzümden üzüldüğü zaman içim kan ağlıyor o yüzden ayrılamıyorum.Bu düşüncelerle evlenmek olur mu diye düşünüyorum yani

Bu sevgiyle evlenilip mutlu olunur mu sizce

Evlilikte mutlu olunması için bir çok gerekli faktör var.
Sevgi bunlardan biri evet ama sadece sevgi de karın doyurmaz.
Karşılıklı sevgi, saygı, sadakat, aşk, uyum , güven yani bir çok sebep sıralanabilir mutlu bir evlilik için.
Yani atıyorum ben sevdiğim ama ayrı dünyaların insanı olduğumuza inandığım biriyle evlenmeyi göze alamadım.
Tam da bahsettiğiniz duyguları hissetmiştim kendisine karşı, iyi de bir insandı, ama aramızda uçurum vardı olmadı, denklik yoktu.
Sonra kader işte yollarımız ayrıldı şimdi yine kendisiyle arasında uçurum olan bir kızla evlendi ve mutlu görünüyorlar.
En basiti kız üniversite mezunu, o lise terk.
Birinin korkuları, tereddütleri bir diğerinin tercihi olabiliyor kısacası.
Nasip midir kısmet midir bilemiyorum.

Karşılıklı sevgi, saygı, sadakat, aşk, uyum , güven yani bir çok sebep sıralanabilir mutlu bir evlilik için.
Yani atıyorum ben sevdiğim ama ayrı dünyaların insanı olduğumuza inandığım biriyle evlenmeyi göze alamadım.
+1

Anaç sevgiyle evlilik olur mu peki sizce
Keske konunuz biraz daha aciklayici olsaydi ona gore fikir verseydik ancak karsilikli degilse olmaz. Bu duygular surekli sizin alttan almaniza sebep olur. Buda sizi yipratir. Is tamamen karsi tarafta bitiyo

Ekleme: daha onceki cevaplarinizdan anladigim kadariyla aşık degilsiniz ve onu hayatinizdan cikardiginizda uzuldugu icin yaninda kalmaya sebep ariyosunuz. Bence kesinlikle evlenmeyin ama siz bilirsiniz

Tam da bahsettiğiniz duyguları hissetmiştim kendisine karşı, iyi de bir insandı, ama aramızda uçurum vardı olmadı, denklik yoktu.
Sonra kader işte yollarımız ayrıldı şimdi yine kendisiyle arasında uçurum olan bir kızla evlendi ve mutlu görünüyorlar.
En basiti kız üniversite mezunu, o lise terk.
Birinin korkuları, tereddütleri bir diğerinin tercihi olabiliyor kısacası.
Nasip midir kısmet midir bilemiyorum.
Anladım.Ayrılığa siz karar vermiştiniz değil mi ?
Ben ayrılık kararı alınca o çok üzülüyor o yüzden kıyamıyorum.İyi bir insandır da beni üzmemeye çalışır

Keske konunuz biraz daha aciklayici olsaydi ona gore fikir verseydik ancak karsilikli degilse olmaz. Bu duygular surekli sizin alttan almaniza sebep olur. Buda sizi yipratir. Is tamamen karsi tarafta bitiyo

Ekleme: daha onceki cevaplarinizdan anladigim kadariyla aşık degilsiniz ve onu hayatinizdan cikardiginizda uzuldugu icin yaninda kalmaya sebep ariyosunuz. Bence kesinlikle evlenmeyin ama siz bilirsiniz
O üzülünce ben de çok üzülüyorum, çok ağlıyorum bu sevgi midir ki bilmiyorum
Beni üzmemeye çalışır, iyi bir insandır,bu sebepler evliliğe yeter mi acaba

Anladım.Ayrılığa siz karar vermiştiniz değil mi ?
Ben ayrılık kararı alınca o çok üzülüyor o yüzden kıyamıyorum.İyi bir insandır da beni üzmemeye çalışır

O üzülse de pek belli etmezdi öyle bi yapısı vardı. Size verebileceğim en iyi tavsiye zaman tanıyın kendinize çok zaman tanıyın. Ben en başından beri onunla evliliğe adım atamayacağımdan emindim aslında ama tarif edemediğim bişeyler vardı onda uzaklaşmakta da zorlandım çok. O hep umutlu bir insandı ama. Bende umutsuzluğumdan hırçınlaşırdım bazen susup bir kenara çekilirdi ne desem kabul ederdi. Ben onu çok üzdüm kırdım ama o hiç beni incitmedi. Böyle tartışmalar çıkardım çıkardım uzaklaştırdım en sonunda kendimi ondan onu da kendimden. Şimdi düşününce çok garip geliyor hayat bizi bi yerde birleştirdi sonra yollarımız ters yöne ayrıldı. ikimizin de aynı sıralar yeni bi ilişkisi başladı. 2 sene falan geçti 1 hafta önce de evlendi işte . Şimdi ki ilişkimde çok mutluyum hayatımın aşkıyla beraberim çok seviyorum seviliyorum inanılmaz uyumluyuz o ayrı ama evlendiğini duyduğumda da düşünmedim değil benim onu istemememde büyük rol oynayan sebepler başka bi kız için engel sayılacak meseleler değilmiş demek ki. Bu olaydan sonra kadere kısmete olan inancım da kat ve kat arttı zaten. Herkes sevdiğiyle çok mutlu olsun:) sizde gidişata bir bakın olmazsa zaten olmaz ama alnınıza yazıldıysa kaçışınız yok zaten. Benim yaşadığım olay buna örnek:) Ve ek olarak eğer seviyorsanız bırakmayın o eli, yalnız merhameti de sevgiyle karıştırmayın. Sevgi çok farklı birşey ve karşılıklı olduğu sürece evliliğe adım atılmalı. Birilerinin mutsuzluğu için "başka birini de sevebilirim, daha mutlu olabilirim" gibi bir düşünceniz varsa bundan vazgeçmeyin. Merak etmeyin Allah kimseyi yarsız bırakmıyor. En ufak tereddütünüz varsa vazgeçin, üç gün beş gün üzülür ama o da kendi kısmetini bulur eninde sonunda, sizde öyle.

O üzülünce ben de çok üzülüyorum, çok ağlıyorum bu sevgi midir ki bilmiyorum
Beni üzmemeye çalışır, iyi bir insandır,bu sebepler evliliğe yeter mi acaba
Yani ask evliligi deseniz degil mantik evliligi deseniz degil bilemedim bana yetmez gibi geldi. Ben karsiligini veremedigim bi sevgiyle bi omur yasayamazdim. Siz yasarim diyosaniz baska

Bence bu kişinin karakteriyle alakalı bir durum. Ben mesela o kadar anaç bir insan değilimdir. Eşim hastalandığında elimden geleni yaptım ateşini falan düşürdüm ama öyle ağlayıp acı çekmedim. Sevgiliyken de sorunlarımız olduğunda bitmesi gerekiyorsa göze alabilirdim. Bu demek değilki sevmiyorum hayır aşığım eşime her akşam heyecanla beklerim gelmesini. Ben herkese karşı böyleyim pek nazlayamam önce kendimi düşünürüm biraz bencilce belki. Senin yaptığın şekilde üzülen daha çok sensin ve sırf üzülmesin diye mutlu olup olmayacağını bile bilmediğin evlilik fikrini düşünüyorsun. Zaman vermen lazım. Evet sevginin içinde acımak demeyelim de üzülmek düşünmek vardır fakat sevgi erçekten varsa insan var mı yok mu diye düşünmez asla.

Back
X