Sevgide acımak var mıdır ?

O üzülse de pek belli etmezdi öyle bi yapısı vardı. Size verebileceğim en iyi tavsiye zaman tanıyın kendinize çok zaman tanıyın. Ben en başından beri onunla evliliğe adım atamayacağımdan emindim aslında ama tarif edemediğim bişeyler vardı onda uzaklaşmakta da zorlandım çok. O hep umutlu bir insandı ama. Bende umutsuzluğumdan hırçınlaşırdım bazen susup bir kenara çekilirdi ne desem kabul ederdi. Ben onu çok üzdüm kırdım ama o hiç beni incitmedi. Böyle tartışmalar çıkardım çıkardım uzaklaştırdım en sonunda kendimi ondan onu da kendimden. Şimdi düşününce çok garip geliyor hayat bizi bi yerde birleştirdi sonra yollarımız ters yöne ayrıldı. ikimizin de aynı sıralar yeni bi ilişkisi başladı. 2 sene falan geçti 1 hafta önce de evlendi işte . Şimdi ki ilişkimde çok mutluyum hayatımın aşkıyla beraberim çok seviyorum seviliyorum inanılmaz uyumluyuz o ayrı ama evlendiğini duyduğumda da düşünmedim değil benim onu istemememde büyük rol oynayan sebepler başka bi kız için engel sayılacak meseleler değilmiş demek ki. Bu olaydan sonra kadere kısmete olan inancım da kat ve kat arttı zaten. Herkes sevdiğiyle çok mutlu olsun:) sizde gidişata bir bakın olmazsa zaten olmaz ama alnınıza yazıldıysa kaçışınız yok zaten. Benim yaşadığım olay buna örnek:) Ve ek olarak eğer seviyorsanız bırakmayın o eli, yalnız merhameti de sevgiyle karıştırmayın. Sevgi çok farklı birşey ve karşılıklı olduğu sürece evliliğe adım atılmalı. Birilerinin mutsuzluğu için "başka birini de sevebilirim, daha mutlu olabilirim" gibi bir düşünceniz varsa bundan vazgeçmeyin. Merak etmeyin Allah kimseyi yarsız bırakmıyor. En ufak tereddütünüz varsa vazgeçin, üç gün beş gün üzülür ama o da kendi kısmetini bulur eninde sonunda, sizde öyle.
Zaman ayırıp uzun uzun yazdığınız için çok teşekkür ederim gerçekten. Kafam o kadar karışık ki yardıma çok ihtiyacım var.
Evet sizin olayınız tam kader meselesine örnekmiş.Çok ilginç gerçekten,demek ki kader de öyle bir şey.
Ben bilmiyorum, duygularım çok karışık bilsem ki o başka biriyle olacak, mutlu mesut yaşayacak...Ama onun hayatındaki ilk insan benim ve o ,o kadar masum ve temiz ki bundan sonra hayatında kimse olmayacaktır. Bundan eminim.Hep üzülecek.Onu yalnız bıraktığımı düşünecek. Keşke benim kaderim de bana yardım etse artık :(

Bence bu kişinin karakteriyle alakalı bir durum. Ben mesela o kadar anaç bir insan değilimdir. Eşim hastalandığında elimden geleni yaptım ateşini falan düşürdüm ama öyle ağlayıp acı çekmedim. Sevgiliyken de sorunlarımız olduğunda bitmesi gerekiyorsa göze alabilirdim. Bu demek değilki sevmiyorum hayır aşığım eşime her akşam heyecanla beklerim gelmesini. Ben herkese karşı böyleyim pek nazlayamam önce kendimi düşünürüm biraz bencilce belki. Senin yaptığın şekilde üzülen daha çok sensin ve sırf üzülmesin diye mutlu olup olmayacağını bile bilmediğin evlilik fikrini düşünüyorsun. Zaman vermen lazım. Evet sevginin içinde acımak demeyelim de üzülmek düşünmek vardır fakat sevgi erçekten varsa insan var mı yok mu diye düşünmez asla.
Teşekkür ederim.Bazı hareketleri benim hoşuma gitmiyor mesela,bide hayatında ilk olduğum için hep bir yönlendirmeye ihtiyaç duyuyor.Yani bu ilişkide görev en çok bana düşüyor. O yüzden düşünüyorum.Galiba evlilik için karar vermede esas olan nedir bilmiyorum. Bu konuda kafam karışık

Zaman ayırıp uzun uzun yazdığınız için çok teşekkür ederim gerçekten. Kafam o kadar karışık ki yardıma çok ihtiyacım var.
Evet sizin olayınız tam kader meselesine örnekmiş.Çok ilginç gerçekten,demek ki kader de öyle bir şey.
Ben bilmiyorum, duygularım çok karışık bilsem ki o başka biriyle olacak, mutlu mesut yaşayacak...Ama onun hayatındaki ilk insan benim ve o ,o kadar masum ve temiz ki bundan sonra hayatında kimse olmayacaktır. Bundan eminim.Hep üzülecek.Onu yalnız bıraktığımı düşünecek. Keşke benim kaderim de bana yardım etse artık :KK43:

Merak etmeyin hiç kimse yalnızlıktan ölmüyor :) benim hislerim kuvvetlidir bence siz ona sadece acıyorsunuz sevgi yok sevgi kırıntısı var sadece, bu da evlilik için çok çok yetersiz. Bu tereddütlerle evlenirseniz hem ona hem kendinize haksızlık edersiniz. Benim bi zamanlar yaşadığım duyguların aynısını yaşıyorsunuz. Ben vazgeçtim pişman değilim. O da mesela kendini çok eksik görürdü sen gidersen başkası olmaz beni kim ne yapsın gibi şeyler söylerdi. Ama şimdi evli olduğu kızın benden eksisi yok gerçekten . Çokta güzel bi kız bulmuş birbirlerini çok seviyorlar belli. Kızın iyi biri olduğu her halinden belli. Ben iyiki bitmiş diyorum şuan. Evet her açıdan iyi bir insandı, düzgün, güvenilir, mükemmel bi insandı. Ama o aradaki uçurum bizim evlenmemizi bana göre mümkün kılmıyordu . Bence sizde vazgeçmeye çok yakınsınız. Tekrar söylüyorum mutlu olacağınıza gönülden inanmadığınız biriyle evliliğe adım atmayın. Ona eminim Allah hayırlı bir kısmet nasip eder. Size gelince birgün öyle birisi çıkar ki karşınıza iyiki dersiniz bırakın evlensem mi evlenmesem mi diye düşünmeyi onsuz bir hayatı aklınızın ucundan geçiremezsiniz. Gerçek aşk budur ve hayatı paylaşmak baktığınızda kendinizi gördüğünüz kişiyle daha güzeldir.

Merak etmeyin hiç kimse yalnızlıktan ölmüyor :) benim hislerim kuvvetlidir bence siz ona sadece acıyorsunuz sevgi yok sevgi kırıntısı var sadece, bu da evlilik için çok çok yetersiz. Bu tereddütlerle evlenirseniz hem ona hem kendinize haksızlık edersiniz. Benim bi zamanlar yaşadığım duyguların aynısını yaşıyorsunuz. Ben vazgeçtim pişman değilim. O da mesela kendini çok eksik görürdü sen gidersen başkası olmaz beni kim ne yapsın gibi şeyler söylerdi. Ama şimdi evli olduğu kızın benden eksisi yok gerçekten . Çokta güzel bi kız bulmuş birbirlerini çok seviyorlar belli. Kızın iyi biri olduğu her halinden belli. Ben iyiki bitmiş diyorum şuan. Evet her açıdan iyi bir insandı, düzgün, güvenilir, mükemmel bi insandı. Ama o aradaki uçurum bizim evlenmemizi bana göre mümkün kılmıyordu . Bence sizde vazgeçmeye çok yakınsınız. Tekrar söylüyorum mutlu olacağınıza gönülden inanmadığınız biriyle evliliğe adım atmayın. Ona eminim Allah hayırlı bir kısmet nasip eder. Size gelince birgün öyle birisi çıkar ki karşınıza iyiki dersiniz bırakın evlensem mi evlenmesem mi diye düşünmeyi onsuz bir hayatı aklınızın ucundan geçiremezsiniz. Gerçek aşk budur ve hayatı paylaşmak baktığınızda kendinizi gördüğünüz kişiyle daha güzeldir.
Teşekkür ederim. Sizin son kararı vermenizde etkili olan ne oldu, yani artık tam olarak ipleri koparan şey ?Bu süreç zor sanırım

Teşekkür ederim. Sizin son kararı vermenizde etkili olan ne oldu, yani artık tam olarak ipleri koparan şey ?Bu süreç zor sanırım

İpleri koparan şey onun bana gittikçe daha çok bağlandığını düşünmemdi . Bütün çevresine hatta ailesine dahi benden bahsetmeye başladı ve ben bunu istemiyordum. Umut vermemek için gelişi güzel sebeplerden tartışma çıkarıyordum sırf uzaklaşsın diye. Yani ortada bi ilişki de yoktu doğru düzgün. Sevgili değildik ama gidişat o yöne doğru ilerliyordu benim de bu konuda çok tereddütlerim vardı. İyi hoş bi insan tamam ama ben bişeylerden emin değildim. Mesela ben körü körüne güvenmek isterim ama ben güvenemiyordum ona. En son yine tartıştık tekrar bana mesaj attığında terslemiştim onu hatırlıyorum. Sonra ben ona mesaj attım o bana yüz vermedi. Sonra tekrar o bana yazdı gerçekten baya karmaşık bir süreçti. Zaman içinde de birbirimizden koptuk. Sonra onun hayatına şuan evli olduğu kız benim de hayatıma sevgilim girdi aynı sıralarda işte. Belki de yaşadığım güvensizlik hissi olacakları önceden seziyor olmamdan kaynaklıydı bilemiyorum . Tam kendimi kaptıracakken içimden bi ses hep durduruyordu beni. Sizi yıpratan, düşündüren, zorlayan bir ilişki varsa ortada ondan fayda gelmiyor emin olun.

Teşekkür ederim.Bazı hareketleri benim hoşuma gitmiyor mesela,bide hayatında ilk olduğum için hep bir yönlendirmeye ihtiyaç duyuyor.Yani bu ilişkide görev en çok bana düşüyor. O yüzden düşünüyorum.Galiba evlilik için karar vermede esas olan nedir bilmiyorum. Bu konuda kafam karışık
Düzeltilebilecek şeylerse ve yönlendirmeye karşı direnmiyorsa birşeyler için çabalıyorsa sıkıntı olmaz ama ben birini yoğurur gibi şekil vermeyi sevmiyorum. Karşımdaki erkek güçlü dursun benden bilgili tecrübeli olsun isterim ondan birşeyler öğreneyim gözümde saygın biri olsun. Belki sanada bunyüzden çekici gelmiyordur ama birşeylerde hissediyorsundur. Duyguların araftaysa sana zamandan başka kimse yardım edemez. Evlilik için acele etmemeni biraz istediklerini ona belirtmeni gerekiyorsa madem yönlendirmeni sonuca göre karar vermeni öneririm. Kendini hırpalama olursa zaten olur, olmayacaksa deli gibi sevsende olmaz bazen.

Düzeltilebilecek şeylerse ve yönlendirmeye karşı direnmiyorsa birşeyler için çabalıyorsa sıkıntı olmaz ama ben birini yoğurur gibi şekil vermeyi sevmiyorum. Karşımdaki erkek güçlü dursun benden bilgili tecrübeli olsun isterim ondan birşeyler öğreneyim gözümde saygın biri olsun. Belki sanada bunyüzden çekici gelmiyordur ama birşeylerde hissediyorsundur. Duyguların araftaysa sana zamandan başka kimse yardım edemez. Evlilik için acele etmemeni biraz istediklerini ona belirtmeni gerekiyorsa madem yönlendirmeni sonuca göre karar vermeni öneririm. Kendini hırpalama olursa zaten olur, olmayacaksa deli gibi sevsende olmaz bazen.
Evet tam olarak araftayım .Hiçbir düşüncemden,duygumdan emin değilim,bu çok acı.
Haklısınız, sanırım tek çare zaman

Evet tam olarak araftayım .Hiçbir düşüncemden,duygumdan emin değilim,bu çok acı.
Haklısınız, sanırım tek çare zaman
Üzmeyin kendinizi. Sizin için çabalıyorsa güçlü olmasından daha güzel birşey bu. Güç bitebilir ama çaba devam eder.

Back
X