- 16 Eylül 2017
- 1.082
- 573
- 38
Zaman ayırıp uzun uzun yazdığınız için çok teşekkür ederim gerçekten. Kafam o kadar karışık ki yardıma çok ihtiyacım var.O üzülse de pek belli etmezdi öyle bi yapısı vardı. Size verebileceğim en iyi tavsiye zaman tanıyın kendinize çok zaman tanıyın. Ben en başından beri onunla evliliğe adım atamayacağımdan emindim aslında ama tarif edemediğim bişeyler vardı onda uzaklaşmakta da zorlandım çok. O hep umutlu bir insandı ama. Bende umutsuzluğumdan hırçınlaşırdım bazen susup bir kenara çekilirdi ne desem kabul ederdi. Ben onu çok üzdüm kırdım ama o hiç beni incitmedi. Böyle tartışmalar çıkardım çıkardım uzaklaştırdım en sonunda kendimi ondan onu da kendimden. Şimdi düşününce çok garip geliyor hayat bizi bi yerde birleştirdi sonra yollarımız ters yöne ayrıldı. ikimizin de aynı sıralar yeni bi ilişkisi başladı. 2 sene falan geçti 1 hafta önce de evlendi işte . Şimdi ki ilişkimde çok mutluyum hayatımın aşkıyla beraberim çok seviyorum seviliyorum inanılmaz uyumluyuz o ayrı ama evlendiğini duyduğumda da düşünmedim değil benim onu istemememde büyük rol oynayan sebepler başka bi kız için engel sayılacak meseleler değilmiş demek ki. Bu olaydan sonra kadere kısmete olan inancım da kat ve kat arttı zaten. Herkes sevdiğiyle çok mutlu olsun:) sizde gidişata bir bakın olmazsa zaten olmaz ama alnınıza yazıldıysa kaçışınız yok zaten. Benim yaşadığım olay buna örnek:) Ve ek olarak eğer seviyorsanız bırakmayın o eli, yalnız merhameti de sevgiyle karıştırmayın. Sevgi çok farklı birşey ve karşılıklı olduğu sürece evliliğe adım atılmalı. Birilerinin mutsuzluğu için "başka birini de sevebilirim, daha mutlu olabilirim" gibi bir düşünceniz varsa bundan vazgeçmeyin. Merak etmeyin Allah kimseyi yarsız bırakmıyor. En ufak tereddütünüz varsa vazgeçin, üç gün beş gün üzülür ama o da kendi kısmetini bulur eninde sonunda, sizde öyle.
Evet sizin olayınız tam kader meselesine örnekmiş.Çok ilginç gerçekten,demek ki kader de öyle bir şey.
Ben bilmiyorum, duygularım çok karışık bilsem ki o başka biriyle olacak, mutlu mesut yaşayacak...Ama onun hayatındaki ilk insan benim ve o ,o kadar masum ve temiz ki bundan sonra hayatında kimse olmayacaktır. Bundan eminim.Hep üzülecek.Onu yalnız bıraktığımı düşünecek. Keşke benim kaderim de bana yardım etse artık