Siz, komşularınızla ilişkiniz iyiymiş, muhtemelen seviliyorsunuzdur da. Yazan oldu mu okumadım bilmiyorum ama, aşağı bişeyler silkelemek yerine balkona silkeleme fikrini ortaya atsanız toplantıda, olmaz mı? Ya da aranızın iyi olduğu kişilere açın konuyu, deyin ki ya bu insan kurala uymuyor (zaten üst kattaki de uyarıp duruyormuş), silkeleme gününde bile çamaşır asıp bi de laf ediyor, biz hep bununla mı uğraşacağız, gelin şu işi kökten çözelim falan deseniz...
Benimde üstümde 3 kat var..2. Kattayım.bencillik yapmasina gerek yok yani..yukarıda dediğim gibi umarım kural değişir ve herkes uyar..benim işime gelir..çünkü ben silkeleyen bir insan değilim. .Silkelenme olayına aşırı karşıyım..
Heleki o halılarını falan aşağı sarkıtanlara da ayrıca sinir oluyorum.
Arkadaş dünya para verip elektrikli süpürge yada temizlik robotu alıyoruz..
Toplu yaşam olan konutlarda bu çok yanlış ve bencilcedir..
Halını süpür güzelce, sonra 2 ye bük, zemini ve halının altını süpür, sonra halıyı aç aynı işlemi öbür tarafa yap.. Tertemiz olur.
Silkelerken hem kendiniz hemde başkalarını toz ve maytlara maruz bırakıyorsunuz.
Banyo paspasını süpürgenin kilim ayarından süpürülüyor ve öyle çırpmadaki gibi sağa sola kıl tüy uçmuyor.
Yatak yorgan içinde çoğu süpürgenin ayrı başlığı var..
Durumun iyi ise ekstra temizlik için temizlik robotu var..
Yani kul hakkına kadar gider öyle sen temizlik yapıcam diye başkasını huzursuz edersen..
Ayrıca eskiden çalı süpürge vs varken insanlar bahçelerinde falan yaparlardı o işleri..
Kaldıki şu günler silkeleme günü vs çok saçma.. Olan en alt kattakine oluyor farkındaysanız..
Ben sizin yaptığınızı ayıp buldum açıkçası. Göz göre göre insanların çamaşırının üzerine pislik atmak çok çirkin. İnsan gibi iletişime geçseymişsiniz keşke. Ayrıca selam almıyorsa almıyordur, amma çok takılmışsınız, daha tanımadığınız insana bir daha selam vermem sana diye tripler, her lafta hatırlatmalar... Kadının çamasır konusundaki davranışları ne kadar uygunsuzsa sizin davranışlarınız da aynen öyle.
Bundan sonra kural silkelememek olsada uyum sağlayacağını sanmıyorumKaç kere uyarılmış kadın. Hala ısrar ediyorsa hak etmiştir. Boşver takma sen kurallarda ne yazıyorsa onu dikkate al
Ben bu yazdiklarimi tum hali paspas sofra bezi silkeleyenlere hitaben yazfimbu tam tersi olsa peki..ozaman ne yapardınız..yani kural koymuşlar apartmana ve bu kurala bir yıldır uymayan ve tüm komşuları çileden çıkaran yapılan hiçbir uyarıyı dikkate almayan bir komşu...
herşey adabıyla yapılmalı..ben apartmana geldiğimde bu kural vardı ve herkes çok memnun..ki ben silkelemedğim halde sesimi çıkarmadım..belli günün dışında olursa tabikide hakkım yok..yada bu kural silkelememeyle alakalı olsa kimsenin silkelemeye hakkı yok..altta otursa bile..
Ben bu yazdiklarimi tum hali paspas sofra bezi silkeleyenlere hitaben yazfim
hic ama hic tahamul edemeyecegim bir mevzudurki elalemin kilini pisligini kathiyen balkonumdan temizleyemeyecegim gibi
Camasirlarima silkelenmesi karakolda son bulur.
Birgun ust komsum silkelemis ve o sira camasirim asaliliydi.
cagirdim balkonumu gosterdim
ve ben de coook titiz bir bayanim
dedimki eline uc kova su doldur getir evinden.
once supur sonra sabunla iki kez durula.k
ee camasirlar yeniden mak atilicak
tabi size yollayamam ama bilinki hakkima girdibiz.
madem silkelerim diyosaniz.isiniz bitince balkonumu evinizden getirdiginiz suyla temizleyin
BUNU YAPMAMDAKI SEBEP CIMRILIGIM DEGIL BANA VERDIGI ZAHMETI YASAMASI
OGUNDEN SONRA ONA SUNDUGUN HAFTADA BIR ELLERIYLE ON PISLIGINI KENDI BALKONUNA SILKELEMSI VEYA MAK ALDIKTAN SONRA SILKELEMESI SECENEGI KALDI
TABI BUDA ONA ZAHMET OLDUGUNDA SUKUR BU GERI KALMIS DAVRANISTAN KISMI OLARAK VAZ GECTI
Bide komsunuza degineyim
bi kere ust alt komsunun gorebilecegi sekilde camasir asmak son derecede uygunsuz akilsiz ve geri kalmisligin gostergesidir.
dusun komsum yan yana tum camasirlarijlni donlariji ipe dizmis
kardesim CAMASIR ASKILIGI VAR .ONEDIR YA AYIP AL ONLARI IC KISIMDA KURUT.
bi kac gun komsum carsafmis.pikeymis.ortuymus
bizim balkondan gorunuyo
cikip dedimki o ortuleri balkon seviyeme kadar asmayin
esim balkonda oturuyor ve camasirlar onu rahatsiz ediyor tabi benide
gitmis ev sahibine sikayet etmis
ee kimseye papuc birakmam
apartman yonetmeliklerinden bahsedince sustular
sizin evlerde elektrik süpürgesi yok mu
silkelemek kadar zor bi işi neden yapıyosunuz
amacınız ne eyy silkeleyen hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?