sevgili alt komşum......

çok şükür uyumlu biriyimdir..herkesle anlaşırım..Allah var yukarda normalde sürekli balkona silkeleyip süpüren biriyimdir..hatta bunu herkes bilir..bu konuyu konuşuyoruz tabiki..çünkü herkes şikayetçi..yönetim değişince kuralıda değiştirmek konusunda fikir ortaya atarım..önemli olan uyumsuz kişinin bu kurala uyması..

Silkelenme olayına aşırı karşıyım..
Heleki o halılarını falan aşağı sarkıtanlara da ayrıca sinir oluyorum.
Arkadaş dünya para verip elektrikli süpürge yada temizlik robotu alıyoruz..
Toplu yaşam olan konutlarda bu çok yanlış ve bencilcedir..
Halını süpür güzelce, sonra 2 ye bük, zemini ve halının altını süpür, sonra halıyı aç aynı işlemi öbür tarafa yap.. Tertemiz olur.
Silkelerken hem kendiniz hemde başkalarını toz ve maytlara maruz bırakıyorsunuz.
Banyo paspasını süpürgenin kilim ayarından süpürülüyor ve öyle çırpmadaki gibi sağa sola kıl tüy uçmuyor.
Yatak yorgan içinde çoğu süpürgenin ayrı başlığı var..
Durumun iyi ise ekstra temizlik için temizlik robotu var..
Yani kul hakkına kadar gider öyle sen temizlik yapıcam diye başkasını huzursuz edersen..
Ayrıca eskiden çalı süpürge vs varken insanlar bahçelerinde falan yaparlardı o işleri..
Kaldıki şu günler silkeleme günü vs çok saçma.. Olan en alt kattakine oluyor farkındaysanız..

Kaç kere uyarılmış kadın. Hala ısrar ediyorsa hak etmiştir. Boşver takma sen kurallarda ne yazıyorsa onu dikkate al

Ben sizin yaptığınızı ayıp buldum açıkçası. Göz göre göre insanların çamaşırının üzerine pislik atmak çok çirkin. İnsan gibi iletişime geçseymişsiniz keşke. Ayrıca selam almıyorsa almıyordur, amma çok takılmışsınız, daha tanımadığınız insana bir daha selam vermem sana diye tripler, her lafta hatırlatmalar... Kadının çamasır konusundaki davranışları ne kadar uygunsuzsa sizin davranışlarınız da aynen öyle.

Benimde üstümde 3 kat var..2. Kattayım.bencillik yapmasina gerek yok yani..yukarıda dediğim gibi umarım kural değişir ve herkes uyar..benim işime gelir..çünkü ben silkeleyen bir insan değilim. .

Ko

Komşumuz göz göre göre hergün silkeleyip çamaşır aşıp 1 yıldır hiçbir uyarıyı dikkate almadığı için ilk kez silkeledim. Ayrıca çamaşırlarının üstüne değil köşe tarafta çarşafı gerili diğer balkonlardada var oradan silkeledim. Evet yanlış ama bukadar da bencillik yapmamalı. .inşallah kural degişir de kendiside uyar..

Ben bu yazdiklarimi tum hali paspas sofra bezi silkeleyenlere hitaben yazfim
hic ama hic tahamul edemeyecegim bir mevzudurki elalemin kilini pisligini kathiyen balkonumdan temizleyemeyecegim gibi
Camasirlarima silkelenmesi karakolda son bulur.
Birgun ust komsum silkelemis ve o sira camasirim asaliliydi.
cagirdim balkonumu gosterdim
ve ben de coook titiz bir bayanim
dedimki eline uc kova su doldur getir evinden.
once supur sonra sabunla iki kez durula.k
ee camasirlar yeniden mak atilicak
tabi size yollayamam ama bilinki hakkima girdibiz.
madem silkelerim diyosaniz.isiniz bitince balkonumu evinizden getirdiginiz suyla temizleyin

BUNU YAPMAMDAKI SEBEP CIMRILIGIM DEGIL BANA VERDIGI ZAHMETI YASAMASI
OGUNDEN SONRA ONA SUNDUGUN HAFTADA BIR ELLERIYLE ON PISLIGINI KENDI BALKONUNA SILKELEMSI VEYA MAK ALDIKTAN SONRA SILKELEMESI SECENEGI KALDI
TABI BUDA ONA ZAHMET OLDUGUNDA SUKUR BU GERI KALMIS DAVRANISTAN KISMI OLARAK VAZ GECTI

Bide komsunuza degineyim
bi kere ust alt komsunun gorebilecegi sekilde camasir asmak son derecede uygunsuz akilsiz ve geri kalmisligin gostergesidir.
dusun komsum yan yana tum camasirlarijlni donlariji ipe dizmis
kardesim CAMASIR ASKILIGI VAR .ONEDIR YA AYIP AL ONLARI IC KISIMDA KURUT.
bi kac gun komsum carsafmis.pikeymis.ortuymus
bizim balkondan gorunuyo
cikip dedimki o ortuleri balkon seviyeme kadar asmayin
esim balkonda oturuyor ve camasirlar onu rahatsiz ediyor tabi benide
gitmis ev sahibine sikayet etmis
ee kimseye papuc birakmam
apartman yonetmeliklerinden bahsedince sustular

Ama sizde buna karşılık silkeleme yepmiyorsunuzdur..alt katta bile olsanız. .biz toplantı talep edecegiz yakın zamanda bu konuya da değiniriz.hernekadar komşumuzun hoşuna gitmese bile..

Eve gelirken baktım yine çamaşır vardı.köşede kocaman uzun çarşaf germiş. .diğer yerlerde çamaşır. .dünde vardı. Yarında olacak öbürgünde..artık çamaşır olayını geçtik. .hergün asma başkalarınada kendi yaptığın temizlik gibi yapacak fırsat ver..ki şanslı ben öyle değilim. .

Cokta guzel yapmissin.Senin sucun yok. Oh olsun. Saygiyi bilen birisi olsa zaten inadina inadina yapma denilenleri yapmazdi.

Bizimde üst katımızda var böyle bi edepsiz, demediğimi bırakmadım o kadar yüzsüz ki suratına tükürsen yarabbi şükür der.
Silkenlenme günü pazartesi ve arka balkondan çünkü ön balkonda herkesin masa sandalyesi var yemek yeniyor.

Bu lanet kadın p.tesi hiç bir şey yapmaz salı çarşamba yemek yediğimiz balkon tarafından tamda sofra kuruluyken silkelenir. Bilinçli yapıyor.

Bazıları gerçekten kaşınıyor alt üst farketmez yani pislik yapacak olan her türlü yapıyor.

Sızın gen camsr dwyomıs ben camasr yıkyorum asıyorum hanı carsafımda varsa katlarım benım balkon hızamı gecmesı. Dıy benımdekı ustekı asıo carsaf tabalkonuma grıo gıcık bısey oguzden nen katlayark asarım neyae benım uatekı camsr mı var balkonda bırımı otruo hıcfark etmeZ halı sorker balkon yıkaar kac kez tartıstım dıyoruö asa bak camsrvarsa srkelme yıkma senn yuznde 2 dwfa makına calatrmkzorunda deıpm dıom hıx oralı degıl alahın daglısı bıde bıgun bana geldı grultu hapma dıo kala kaldm evde tek basımayım ne grlrsu hem ben senn altınm dedım oglun tepınıo tepmde bısy demıom ben gurtl yapmyom dıom sıkıntılı kadın

Evet bazıları gercekten kasılt yapyo benım ustekı ev sahıbıymıs xd ole dıo bana sen kıracısın aen sus dıo bır ıkı bole oldu ev sahıbını aradım yakomauLarına edep ogret yada evındwn xıkacam dedıö ev sahıbı azına gelnı aaydı kadına ama kadın her kıracıya yapyomus benım otrduö evı almak oatemıs ev sahıbımız satmamıa her gelene yapıo evı satcamı sanıo sorun benleonn dıo

Bazı insanlara apartmanda yaşama dersi verilmeli...

Ne güzel kuralları olan bir apartmanda yaşıyorsunuz. Bildiği halde hala çamaşır asıyor... Tamamen suç onda. Asla uyarmazdım bundan sonra da. Medeniyetin m'sini bilmeyen birinin lafıyla hareket edemem. Bazen dinsizin hakkından imansız geliyor...

sizin evlerde elektrik süpürgesi yok mu
silkelemek kadar zor bi işi neden yapıyosunuz
amacınız ne eyy silkeleyen hanımlar

Silkelenmek derken dev halıları silkelemekten bahsetmiyoruz eyyy Z zeytinagaci konuya farklı bir bakış açısı getirmese birisi şoklara giricem artık.

Ufak tefek silkelenmesi gereken parçalar oluyor örneğin yattıgım yataktaki nevresimin çarşafını her yataktan çıktığımda hiç bir şey olmasa dahi silkelemeden asla yatağımı düzeltip yatak örtüsünü seremem. Gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…