Sevgili annemin yaptigi

annen gayet haklı. bence sende birazcık sorun var. bu durumu neden bu kadar büyütmüşsün anlamadım yani odalara çekilip ağlayacak kadar ne var? eşinin yanında anneni biraz üstün tutabilirsin. sen böyle yaparsan kadının her dediğini kafana takarsan yarın eşin senin yaptığının daha fazlasını yapar unutma.

İlkel kelimesinde ne var anlamadım ister bakıcı olsun ister anneniz bir merhaba deyip kendilerini tanıtmaları lazımdı bunu bu şekilde dile getirmesinde annenizin ne sakınca var bence siz annenizden sıkılmış ve en ufak bi lafı bile size batıyor bence ne şanslısınız ki anneniz yanınızda çocuğunuzla ilgileniyor..

Canim ben sadece esimin kendini kotu hissetmesini istemedim 1,5 yildir evliyim bunu da oncesinde 2,5 yildir annemle esim tanisirlar hic boyle bir mevzu olmamisti ben belki de ilk kez boyle oldu diye uzuldum
Esimin soyledigi o laf cok dokundu bana, ben ben ne annem asla esimi kucuk gormedik zaten bunu gerektirecek birsey de yok, ailesinden herhangi birinin bir hatasinin ona yuklenmemesi gerektigini dusunuyorum hepsi bundan ibaret

Ilkel lafi cok agir bi lafmi?
Bilgim yok kusura bakmayin.
Ne demek ilkel?

Annem iyidir hostur da ne zaman ne diyecegi belli olmaz, onu asla kinamiyorum zor bir hayati vardi ancak bu yasta rahata kavustu, son on yildir basbasayiz artimizla eksimizle o bana tahammul ediyor ben ona diyeyim
Gercekten sansliyim annem olmasa butun gun duvarlarla konusurdum sanirim

1.5 yıllık eşinin üzülmesi kaç yıllık annenin üzülmesinden daha iyidir kaldı ki o sorun etmemiş...

oartaada bi sorun yok
esin alinmamis, annen hakli ama ustelememis
senden baska bunu sorun eden yok bence

1.5 yıllık eşinin üzülmesi kaç yıllık annenin üzülmesinden daha iyidir kaldı ki o sorun etmemiş...
Sorun etmedim dedi canim artik bilmiyorum
Zaten sormak da istemiyorum ohooo sen hala ayni yerde misin demesin bana simdi

Evet güzelce konuşmayı deneyin bakalım inşallah yararı olur..sevgiler

Iyide arkadasim. Blmedigin kelimeye neden aglayasin tuttu?
Sadece sen problem ettin bence.
Goz yaslarina yazik.
Belki de sinirlerim zayifladi canim hakli olabilirsin
Esimin annesi bana dese ilkel akrabalarin var diye uzulurdum ne bileyim

Belki de sinirlerim zayifladi canim hakli olabilirsin
Esimin annesi bana dese ilkel akrabalarin var diye uzulurdum ne bileyim

Siz sadece birbirinizin agzindan cikan laflara kulak acin.
Kocanda uzulmesin annenin dedigi bi ilkel lafina, sende olasi bi durumda uzulme boyle bi kelimeye.
Gercekten goz yaslarina yazik.

Ayrica cok sirinsiniz.
Kocan hemen gelmis seni teselli etmis uzulmene kiyamadigi icin.
Maasalah size, hep boyle sevgi dolu birbirinize bagli kalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…