Yok canim sanirim denmemis, onemli degil aslinda ben olsam mesele etmezdim de annem etmisSonradan da denmemiş benim anladığım.
Sonradan dense bir nebze.
Evet canim sanirim haklisinYa anladigim kadariyla yasamis olduklarinizin birikmesiyle bu kadar uzulup boyle bir tepki vermissiniz diye dusunuyorum
Yoksa anneniz durumdan rahatsizligini yanlis ifade etmis olsa bile bu durumda hakli olan anneniz yani bakici olsa dahi bir merhaba denilir bakici dediginiz kisi tas degil ya
Ne yazikki annelerin huylarini bu saatten sonra degistirmek imkansiz gibi birsey benim annemde fazlasiyla patavatsiz ve bir cok defa olmadik yerde olmadik seyler soyleyerek bizleri mahcup etmisligi var ne kadar konusup anlatmaya calissakta nafile
Cok tesekkur ederim :) kultur farki var midir bilemiyorum sadece annem 60ini gecmis emekli bir ogretmen ona yakismadi kalkip da elaleme ilkel demekAy masallah masallah, surada bunca konu okuyoruz vallahi esinize masallah. Ben sadece bunu diyecegim. Ben nerden geldigimi unutmam derken galiba arada kultur farki var biraz. Ama sizin aglamaniz ne kadar uzgun oldugunuzu belli etmis zaten. Anneniz de pek haksiz degil. Bu arada cok takilmayin, herkes gelir gecer siz esinizle kalirsiniz. Bosverin, ay masallah
Cok tesekkur ederim :) kultur farki var midir bilemiyorum sadece annem 60ini gecmis emekli bir ogretmen ona yakismadi kalkip da elaleme ilkel demek
Anneme saka yollu bazen ne dedigini bilmiyorsun azcik duyarli olsan dedim ne demek istedigimi neyi kastettigimi bile anlamadiBence de anneniz haklı
dilin kemiği yoktur tabi ama bu yüzden de ağlanmaz yani
Elbette eşinizin yanında söylemesi ayıp size diyebilirdi bunu
Annenizi de tanıyan tanıyodur zaten
Böyle şeyler için üzmeyin kendinizi
Hemde annenizi
Ben esinizin geldigim yeri unutmam dedigini yazdiginiz icin aklima kultur farki geldi. Bosverin siz kari koca birbirinizin degerini biliyorsunuz ya onemli olan o. Kapilar kapaninca siz bas basa kaliyorsunuz. :)
Aynenannen patavatsızmış insan damadım alınır kırılır mı diye bir düşünür.
Hep soyluyorum anne azcik dusunerek konus soyledigin seylerin nerelere gidebilecegini unutma diye ama dinleyen kimKalksın o öküz oturduğu yerden. Eşiniz annenizi hoş görmüş, sizde hoş görün. belki annenizde pişmandır. Üzülmeyle çözülmez, artık düşünmeyin. Olmuş bitmiş. Devam ederse annenizle konuşursunuz.
Ben o esnada arabanin disindaydim canim olayi da tam bilemedigim icinBu arada annenize selam vermelilerdi. Ben bizzat kendim bakıcılarıma çok değer veririm. Onlara ne oluyor. Çocukla o sırada kim ilgileniyorsa o kişiden izin almaları gerekirdi.
Ikisi de kirildi ama esimi annem kirdiAnneniz haklı ,ama anlatma şekli kötü olmuş biraz ,bence bu kadar buyutmenizi gerektirecek birşey yok ben esimin kırılması kadar annemide haklı gorur onuda dusunurdum şahsen ,kim olsa kırılır ...
Canim cok tatlisin ya senben esının sandıgın gıbı anladıgını sanmam
ozaman soyle yap bugun geldıgınde bas basayken canım bırsey sorcam ıcıme sınmedıde gecen gun annem boyle dedı ya kafama takıldı kırıldınmı acaba dıye dusundum yanlıs anlamanı kırılmanı hıc ıstemem de elını tutarak
kırıldım derse kusuruna bakma nolur annemı tanıyorsun senı oglu gordugu ıcın herkesden ayrı gordugu ıcın sana laf soylemek amaclı soylemedı de
kırılmadım derse op yıne aynı seyı soyle
Valla sen de haklisinAnnenin rahatsız olması normal , bende olsam hoşuma gitmezdi . Tek sıkıntı dile getiriş şekli , damadının alınacağını düşünmeliydi . Zaten eşin de annene saygısından susup , lafı sana söylemiş .
Annene , haklı da olsa üzüldüğü ve mahçup olduğunu söyleyebilirsin . Her düşündüğünü dile getirmesine gerek yok , annende alınmış galiba .
Bu arada sen de annene benzeme yolunda ilerliyorsun galiba :) İnsan annesi için , tabiri öküzce oldu diye yazar mı ?
Bu yaptğım yorumun altına ek olaraj diyorum ki, Allah aşkına yolla anneni evine gitsin. Ben burda sinir oldum, annem böyle böyle yaptı, ben yanlış buldum demek var,yok emekli öğretmendi bide, yok yaptğı yorum öküzce, annene patavatsızmış diyen üyeye aynen yazıp onaylamak falan. Yaptğın şey ne kadar terbiyesizce, çık bence annenin yüzüne söyle bu düşüncelerini. Yapabilirmisin hiç sanmıyorum, malum çocuğa annen bakıyo, e tabi büyük rahatlık.... ilkel kelimesi annenin kullandığı en isabetli kelime olmuş o insanlar için. Onlar yaparken terbiyesz değilde annen bunları dile vurunca patavatsız oluyo.Annen haksız gibi yazmışsında annen baya baya haklı. Bakıcı bile olsa ne fark eder bi selam veremicek kadar öküz olunur mu, hiç haz etmem öyle tiplerden. Annene takmışsında kulp takar gibisin, anladık eşin çiçek sen çiçek annen böcek. Bide bunun için ağladım yazmışsın, eşin nerden geldiğimi unutmadım demiş sen iyice ağlamışsın falan
Çok tuhaf geldiniz bana. Ama sizin gibi insanlar çok cidden.Umarım bu saçma davranışlarınızı annen hissetmemiştir.
Bu kaadar basit bi olay ve annenin alenen haklı olduğu bi konu, senin annen içi şu dediklerin;
""Annemin tabiri cok okuzce oldu
Hic yakismadi ki bu insan bir emekli ogretmen, insan nasil konusmasi gerektigini bilmeli""
Yazık ya annen arkasından böle düşünen bi kızı olduğunu hiç öğrenmesin inşallah.
Sana hak veren arkadaşlara ayrı şaştım kaldım. Annen için yaptğın hiç bi kötü yoruma şu anlattğın olay yüzünden inanmıyorum. Eminim gene sağından solundan tutup anneni haksız çıkarıyosundur.
Dogru diyorsunuz keske tanistirsaydim annem cam devirince aklima geldi ama tabii is isten gectiO bayanlar annenizi tanimaz ama keşke siz tanitsaydiniz.Hakli olarakta anneniz gucenmis burda size düşüyordu tanistirmak.Aglanacak bir durumda yok ortada acikcasi eşinizde alınmış. Ama sonucta herkes hicbirsey olmamış gibi devam ediyor sizde öyle yapin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?