Sevgili annemin yaptigi

Sonradan da denmemiş benim anladığım.
Sonradan dense bir nebze.
Yok canim sanirim denmemis, onemli degil aslinda ben olsam mesele etmezdim de annem etmis
Bir de sunun etkisi var o sirada annemin yaninda yine esimin baska bir akrabasi vardi annemle tanisan selamlasan, herhalde o kisinin yaninda digerlerinin selam vermemesi batti anneme

Evet canim sanirim haklisin
Esim bunca zamandir annemi kira ak en ufak bir kelime soylememistir ben aslinda ondan uzuldum

Cok tesekkur ederim :) kultur farki var midir bilemiyorum sadece annem 60ini gecmis emekli bir ogretmen ona yakismadi kalkip da elaleme ilkel demek

Anneniz haklı, nezaketen bir merhaba deselermiş,insan markette bile tanımadığı kasiyere selam veriyor,bir merhaba,iyi günler diyor. İlkelde öyle kötü bir tanımlama değil. Takmayin kafanızı,annenizinde huyunu biliyorsunuz,karakteri böyle deyip gecmelisiniz zira bu yaştan sonra degişmez.

Cok tesekkur ederim :) kultur farki var midir bilemiyorum sadece annem 60ini gecmis emekli bir ogretmen ona yakismadi kalkip da elaleme ilkel demek

Ben esinizin geldigim yeri unutmam dedigini yazdiginiz icin aklima kultur farki geldi. Bosverin siz kari koca birbirinizin degerini biliyorsunuz ya onemli olan o. Kapilar kapaninca siz bas basa kaliyorsunuz. :)

Anneme saka yollu bazen ne dedigini bilmiyorsun azcik duyarli olsan dedim ne demek istedigimi neyi kastettigimi bile anlamadi unuttu belki de bilemiyorum

Annen haklı. Ama bunu eşine söylemesi olmamış.. Kaldı ki bakıcı bile olsa bi selam verilir nihayetinde. O da insan sonuçta...

ben de annenizi haksız görmedim. o ne öyle kadın çocuğun başında bostan korkuluğu mu.. direk bebeğe yönelmişler.
tepkisini kendince göstermiş anlattığınıza göre.

Hep soyluyorum anne azcik dusunerek konus soyledigin seylerin nerelere gidebilecegini unutma diye ama dinleyen kim haklisiniz devam ederse konusacagim tekrar

Benim annemde emekli memur ve seninkinden cok cok daha zor bir kadin.
O zamanlarda calisan cok bayan olmadigi icin kendini bi extra onemli gorur annem.
Herkesi begenmez ve dan dun insan secer. Cok sıkıntı cektim bende bu durumlardan.
Esinin kiymetini bil ve annen icinde artik yapacak birsey yok, degismiyorlar cunku.

Bu arada annenize selam vermelilerdi. Ben bizzat kendim bakıcılarıma çok değer veririm. Onlara ne oluyor. Çocukla o sırada kim ilgileniyorsa o kişiden izin almaları gerekirdi.
Ben o esnada arabanin disindaydim canim olayi da tam bilemedigim icin
Aslinda ortada olay falan da yok selam vermemisler sadece bu ama annem de esime karsi oyle dan diye ilkeller akrabalarin dememeliydi hele ki ilkel dedigi insanlar esimin teyze kizi ve onun kizi

Anneniz haklı ,ama anlatma şekli kötü olmuş biraz ,bence bu kadar buyutmenizi gerektirecek birşey yok ben esimin kırılması kadar annemide haklı gorur onuda dusunurdum şahsen ,kim olsa kırılır ...
Ikisi de kirildi ama esimi annem kirdi
Annemi de esimin akrabalari
Aradaki fark beni uzuyor hani birbirlerine laf soyleseler tamam dicem suclu ortada ikisi de cenesini tutmaliydi
Ama cenesini tutamayan annem oldu

Canim cok tatlisin ya sen
Haklisin aynen oyle yapsam iyi olacak sanirim cok tesekkur ederim fikirlerini paylastigin icin

Valla sen de haklisin esime karsi mahcup oldum hep annem yuzunden ben de ona cekmisim sanirim

Bu yaptğım yorumun altına ek olaraj diyorum ki, Allah aşkına yolla anneni evine gitsin. Ben burda sinir oldum, annem böyle böyle yaptı, ben yanlış buldum demek var,yok emekli öğretmendi bide, yok yaptğı yorum öküzce, annene patavatsızmış diyen üyeye aynen yazıp onaylamak falan. Yaptğın şey ne kadar terbiyesizce, çık bence annenin yüzüne söyle bu düşüncelerini. Yapabilirmisin hiç sanmıyorum, malum çocuğa annen bakıyo, e tabi büyük rahatlık.... ilkel kelimesi annenin kullandığı en isabetli kelime olmuş o insanlar için. Onlar yaparken terbiyesz değilde annen bunları dile vurunca patavatsız oluyo.

Yazık ya insan annesinin hakkında annesine bunları yazdırır mı annene bildiğin patavatsız demiş ya bi evlat olarak ben, senin evlatlığından utandım.

Yolla anneni evine kapa kapını kocanla otur sen........

Dogru diyorsunuz keske tanistirsaydim annem cam devirince aklima geldi ama tabii is isten gecti
Yahu bu insanlari da basbasa birakmamak lazimmis:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…