Sevgili Çalışanım

Basladigi zamandan beri sigortali, kendiminkini yatirmayip calisanlarin sigortasini yatiririm. Ama vardir belki bilmeden yaptigim seyler, ben de bu ise basladigimda deneyimli degildim. Allah arkadasinizin yardimcisi olsun ve sigortasiz calistirmasin.

bundan dolayı orda hak sahibi olduğunu düşünüyor bence el koymaya kalkmasında ...zamanında parasını almış ve yapmış zaten kötü görünerek zarar veremez ki ...en büyük ihanetleri canımız saydıklarımız yapar zaten

Bunda cok haklisin, yazdigim mesajlari okuduysaniz. O herkes icin kotu dusunur, beddua eder hatta. Yani daha ne diyim, her turlu konusacaktir.

Cok haklisiniz. Zaten hayirlisiyla yaz aylarinda da isleri kucultucem, o zamana kadar da cikmis olur diye umuyorum.

Cok haklisiniz. Zaten hayirlisiyla yaz aylarinda da isleri kucultucem, o zamana kadar da cikmis olur diye umuyorum.
acıyınca acınacak hale düşüyorsunuz işi öğretmek için iyi görünmüş işi öğrenince de gerçek yüzünü göstermiş bunları yaptıysa inanipta ona güvenmeyin
babamda çok güvendi onlara şimdi şükür yinede ama zor zamanlarımız da çok oldu...çok iyi bir hayattan oldukca mutavazi bir hayata geçiş yaptık
acıyıp işe aldıkları bizim şirketin adını alıp o işleri yapıyorlar bizim kadar saygınlığı yok ama işimize içten içe göz dikip iyi görünüp fırsatını bulunca da ele gecirdiler

yılın modası mobbing uygulayın..
borcu varmış ya ya artık maaşından keselim onu ben de hamileyim çocuğun ihtiyaçlarını sendeki alacağımdan karşılayacağım tahmin edersin çocuğun giderlerini deyin.
sonra burada artık resmileşmek en doğrusu ablayı kaldıralım cnm diye kibar kibar lafı sokun.
bir yere mi gidecek izin alıp işyerinin sana ihtiyacı var o işin beklese de olur deyin.
size bunu söyleyen sağlam kaynak muhtemelen işten biridir ona da söyleyin onlarda biraz dışlasınlar zira hak etmiş.
belki dayanamayıp çıkar.

Evet benim yanimda is yapiyor fakat benden ayrildiginda bu isi tek basina yapamaz. Veya yapsa bile cok az is yapar. Cunku isi alan ben oluyorum, benim diplomamla geliyor is. Onun benimki gibi egitimi ve diplomasi yok. 2 yillik bir bolumden mezun. Fakat burda isi ogrendi.

O herkesi isten cikartir dilinin kuvvetiyle, valla ona dayananlar, onu alttan alanlar cennetlik. Oyle diyim

Babaciginiz icin ise uzuldum. Dogru olan eninde sonunda olacaktir. Siz uzulmeyin, her;ey yolunu bulur.

O herkesi isten cikartir dilinin kuvvetiyle, valla ona dayananlar, onu alttan alanlar cennetlik. Oyle diyim

toplu hareket ederseniz pes eder muhtemelen.
zora gelemeyen tip belli. herkesi kullanmak niyetinde. biraz patronluk yapın sallayın orayı..
kolay gelsin Allah ıslah etsin böyle nankörleri.

Babaciginiz icin ise uzuldum. Dogru olan eninde sonunda olacaktir. Siz uzulmeyin, her;ey yolunu bulur.
16 sene oldu zaten babam emekli şu anda bunlar ve babamın iyi niyeti yüzünden çokşey kaybettik ...en son yazlığımız giderken annem çok kötü oldu ne emeklerim vardı diye orayı seviyordu onun gibi neler neler..babamın canı sağolsun canı sağ ya ...dünya malı dünya da kalır dedik
bunları size aynı durum başınıza gelmesin diye anlatıyorum anlattığınız kişi mert biri değil içten pazarlıklı
menfaatı uğruna sizi işinizden edebilecek biri çok dikkatli olun

Onlarin sagligi yerinde olsun, allah basinizdan eksik etmesin

Peki. Sizin düşünceniz. Saygı duyarım.

Sizin de başınıza gelirse şayet birgün, inşallah gelmez, siz gerekeni yaparsınız.
inşallah bir gün işveren olurum :) şuan için çalışanım bu durumda imza attıran değil atmak zorunda bırakılan taraf olarak atmam, atmadımda

Siz işten çıkardı gösterirseniz ne davası acacakmıs hakkınızda acaba?

sevgili efftelya 4857 sylı iş hukuna göre İşverence geçerli sebep gösterilmediği veya gösterilen sebebin geçerli olmadığı mahkemece veya özel hakem tarafından tespit edilerek feshin geçersizliğine karar verildiğinde, işveren, işçiyi bir ay içinde işe başlatmak zorundadır. İşçiyi başvurusu üzerine işveren bir ay içinde işe başlatmaz ise, işçiye en az dört aylık ve en çok sekiz aylık ücreti tutarında tazminat ödemekle yükümlü olur. Mahkeme veya özel hakem feshin geçersizliğine karar verdiğinde, işçinin işe başlatılmaması halinde ödenecek tazminat miktarını da belirler. Kararın kesinleşmesine kadar çalıştırılmadığı süre için işçiye en çok dört aya kadar doğmuş bulunan ücret ve diğer hakları ödenir.

sakın kovmayın ve maaşından alacaklarını kesin

Sevgili jozefin cevap için teşekkür ederim.İş hukukuna göre; İşçinin iş akdini haklı olarak fesh edebilmesine yönelik bir çok olanak var.Sonuçta işçi lehine düzenlenmiş.. isveren Lehine DERHAL BİLDİRİMSİZ FESİH yapma şartları var.Sizin aleyhınıze kullanabileceğiniz..İş kanunu hem işçi hem de işveren açısından haklı nedenleri 3 başlık altında saymıştır.

- Sağlık Sebepleri

- Ahlak ve İyi Niyet Kurallarına Uymayan Haller ve Benzerleri

- Zorlayıcı Sebepler

İkinci maddeyi savunmanız olarak kullanabilirsiniz gibi duruyor.

iş veren avukatıyla devamlı konuşuyor..inş bu kişiden en zararsız şekilde biran evvel kurtulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…