- 7 Kasım 2015
- 298
- 517
- 103
- Konu Sahibi kivircikpin
-
Babam yaşıyor ama artık söz sahibi değil söyledi söyledi baktı olmuyo koyverdi. Zaten kalp kırabilen biri değil.Babanız yaşıyor mu. Sadece annenize yetecek kadar yemek yapsanız. Onlar gelmeden yedirseniz annenize. Acayip sinir oldum gelininizde. Abiniz de az değil bu arada yemeğin etini seçtiğine göre
Neyin öcünü alıyor ki kira vermez çalışmaz, iş yapmaz daha ne ister ki insanlardan.Yaa iste o sımarıklık degil öç alma bence .
Yada gercekten o kadar umursuz ,düşüncesizdir .Neyin öcünü alıyor ki kira vermez çalışmaz, iş yapmaz daha ne ister ki insanlardan.
Kardeşimin sapı şekeri belli olmuyor.Valla bizde de öyle bir gelin var maalesef ve annem hastalanırsa gelininin ona bakacağını sanıyor hală. Zor durum laftan anlıyorsa iyilikle abinizi de alın karşınıza konuşun. Anlamıyorsa da sert dille uyarın. Burda abi faktörü önemli umarım sizin yanınızda yer alır. Benim abim sağolsun hiçbir zaman tamamiyle hanımcı olmadı, ha tamamen sözünü de dinletemedi belki ama en azından bana ve ablalarıma anneme laf demedi.
Yeğenim daha bebiş 1.5 yaşında. Teşekkür ederim şifa dileğiniz içinVallaha Rabbimden baska kimseden korkmam genelde. Gerekirse kardesimle de sac bas kavga ederim. Bazi durumlarda biz ne kadar altan alsak o kadar kafayi yedirtirler. Yegeninizi ciddi sekilde uyarin anlayacak yasta ise. Ortaliga dökmesin. Gelinede yardim etmesini söyleyin. Karsisinda köleleri yok. Ne olsa olsun ortada hastalik var. Annenize acil sifalar dilerim
Az kaldı sanırım en güzeli sizin gb yapmakÇok geçmiş olsun ..
Yapacağın şey belli .. annenin yanında kadını uyaracaksin ,hatta bir daha bu eve gelmeni istemiyorum .kimsenin arkasını toplamak zorunda değilim . Zaten annem hastalığı gereği daha hijyenik bir ortamda yaşamalı .g.tünü toplamayı bilmiyorsan kendi çöplüğünde debeleneceksin, gibi bir konuşma yapacaksın .annen bir kere üzülecek ..sence hergün üzülmesinden daha iyi değil mi ?öyle kıyıda köşede sıkıştırılmaktan anlamaz o kadın ..hatta tut at kapıya .. Babamın hastalığı sırasında aynı modelden bizde de vardı . Gelir yemeğini yer kaçardı . Üstelik aynı evde yiyip içme durumu da yoktu . Sırf uyuzluk olsun diye .. birgün yemek yiyor ,ama nasıl yemek ,yemeğin yarısı yere yarısı ağzına ..çocuk değil ya ,bilerek yapıyor . Aldım yemeği önünden ,tabağıyla birlikte çöpe attım .evine git dedim ..ay azıcık döktüm nolacak biraz leke çıkarıcı iş görür ,incilerin dökülmez ya ,dedi :) banaaaaaaa :)) kalk çık yoksa cikaricam dedim ,en son korktu kaçtı .bir daha da çok lazımmış gibi babamın cenazesine geldi :) şaka gibi
Yeğenim daha bebiş 1.5 yaşında. Teşekkür ederim şifa dileğiniz için
Aynen ,kafa rahat :)Az kaldı sanırım en güzeli sizin gb yapmak
Ah ah onu da dedimAnneme yaptigim yemekleri yeme lütfen de.
İnanın o kadar entrika çevirecek kafa yok bende. Düz bi insanım ben yemeğine falan mı tükürsemBende altlı üstlüyüz hep bir yiyorduk ama ben hiç istemiyordum ama resmen onların zoruyla çıkıyodum şart koşmuş gibi bişeydi bir yiyip içme. istememe sebebimde görümcemin sürekli laf sokması beni strese sokuyodu düşünmekten uyuyamıyodum alttan alttan annesiyle konuşurken bana laf sokuyodu yüzünü bile görmek istemiyodm gıcık olacağım herşeyi yapıyodu elimi bişeye deysem bildigi halde bilmiyomus gibi yapıp bunu hangi ... böyle yaptı vs diyodu . yemek isıtırken salata tuzlarken benim gıcıklığıma kaşıkları ağzına sürüp tekrar yemeğe sürüyodu. Her işi bana yaptırıyodu. Daha neler neler Demem o ki tersine gidip alttan bezdirmek de etkili çözüm :) bide uzun süre birlikte olunca neyi sevip sevmediğini anlıyorsunuz insanların.ayaklarım geri geri giderdi yukarı çıkarken . Belki sizde ona göre davransaniz gelmek istemez diye düşündüm
Tayinim çok geç geldi buraya bi gün onu aradım anneme ulaşamayınca. Ablam anneme ulaşamıyorum bi baksana bişey mi oldu dedim. Kahvaltı yapıyorum bitsin bakarım dedi. Siz düşünün vicdanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?