- 7 Mayıs 2012
- 7.268
- 8.328
- 398
- Konu Sahibi kivircikpin
-
Ah ah onu da dedim
İnanın o kadar entrika çevirecek kafa yok bende. Düz bi insanım ben yemeğine falan mı tükürsem
Az yapın yemeği. Sadece anne ve babanıza akşam öğününde yetecek kadar yapın..evinizde yiyip için çocuk çok hasta oluyor anneme bulaşıyor dedim 3 gün sürdü. Yine geldi yüzsüz.
Normalde hiç ezik bi tip değilimdir. Olay çıkarıp anneme sebep olmaktan korktuğum için susuyorum.Ne zaman böyle kendini ezdiren birini görsem hep annem üzülmesin, şu üzülmesin, bu üzülmesin diye bir şey demiyorum diyor.
Gelin hasta anneye ve annesine bakmak için isi bırakan size yük oluyor ve siz bir şey demiyorsaniz, kusura bakmayın bence siz hatalisiniz.
Normalde hiç ezik bi tip değilimdir. Olay çıkarıp anneme sebep olmaktan korktuğum için susuyorum.Ne zaman böyle kendini ezdiren birini görsem hep annem üzülmesin, şu üzülmesin, bu üzülmesin diye bir şey demiyorum diyor.
Gelin hasta anneye ve annesine bakmak için isi bırakan size yük oluyor ve siz bir şey demiyorsaniz, kusura bakmayın bence siz hatalisiniz.
Teşekkür ederimşakamı bu gelin.Kanser bu ya grip falan değil yarın öbür gün kimin ne olacağını rabbim bilir insan sırf bu yüzden merhamet edip bakmalı diyeceğimde insan için geçerli bu neyse daha ağır konuşup banlanmak istemiyorum .Annenizede acil şifalar diliyorum
Inşallah teşekkür ederim.Annenize acil şifalar diliyorum.
Ayrı ayrı değilde kardesınızle beraberken karsınıza alın konusun. Siz bu kadar fedakarlık yaparken ki annenin hakkı ödenmez, onlarında artık elini taşın altına koymaları gerektiğini izah edin.
Konuyu anneden mümkün mertebe uzak tutun. Gelini de uzak tutsanız daha iyi olur ya neyse.
Tecrübe sahibi olan kk üyeleri mutlaka yardımcı olacaktır.
Tekrar Allah Ya Şafi isminin yüzü suyu hürmetine şifa versin. Eski halinden ile daha sağlıklı olsun inşallah.
Teşekkür ederim öberilerinize önce annemi ikna etmeliyim sanırımAnnenize acil şifalar diliyorum.
Vicdan ve merhamet abidesi gelininizi şok edip elini kolunu bağlayacak, kardeşinizin de gıkını çıkartamayacağı tek yöntem annenizi kardeşinizin dairesine yerleştirmek, ne gelinle konuşun bunu ne de kardeşinizle, direkt annenize söyleyin, zaten kadıncağız sizin ne hissettiğinizi anlıyordur, anneler dile getirmez ama herşeyin farkında olurlar, sizin yorulduğunuzu, gelinin umursamaz tavrını biliyor ve görüyor zaten, indirin annenizi gelin hanımın evine, oyyy ablacım annem sizleri görünce çoook mutlu oluyor bundan sonra sizin evde hep beraber mutlu mesut yaşarız deyin, evden yemek yapmak yerine de gelin hanımın evinde yemek yapın veya ona yaptırın, yemeği siz yapıyorsanız hadi ablacım bulaşıkları yıka deyin, yıkamazsa yıkamadan evinize gidin, kardeşinize sizi şikayet ederse de oy kurban olsun ablan sana, ben yemek yapmıştım, karında bulaşıkları ben yıkarım ablacım dedi, aşk olsun böyle mi anlattı aman bakma sen ona başka birşeye kızmıştır yanlış anlatmıştır olur böyle şeyler, yaptığım yemeği beğendin mi deyin, eğer mümkünse hafta sonları da anneme moral oluyor deyip eşinizle de gidin gelin hanımın evine, sofrayı hazırlatın, bulaşıkları yıkatın, çayı ben demledim servisi senden deyin, şöyle bir ne oluyoruz desin, 1 hafta kafi gelir sanırım iyi bir ders vermek için.
MantıklıAz yapın yemeği. Sadece anne ve babanıza akşam öğününde yetecek kadar yapın..
Faydasi yoksa zararida olmasin. Siz ona bisy dusunun. Herkes kendi anasina kendi kizini uzulur genel olarak tabi. Istisnalari soylemyrm. Kizi olark sizle yakinlasmanin yolunu bulun derim.Selam sevgili arkadaşlar.
Başlıktan da anlaşıldığı gb konu sevgili gelinimiz. Artık onun davranışlarından yoruldum. Annem akciğer kanseri son evrede bunun için ağır bir kemoterapi tedavisi görüyor. Bunun için de günlük rutin olan işlerini yapamıyor. Kardeşimle annemler altlı üstlü oturup beraber yiyip içiyorlar. Annem bu durumdan hiç mutlu değil yıllardır ama gelin hanımın işine geliyor bu durum. Hem kardeşimin maaşı az olduğu için babamın maaşından faydalanıyorlar hem de hiç bir iş yapmadığı için rahat rahat geziniyor.
Gelelim beni sinir eden duruma ben anneme bakabilmek için mesleğe bi süre ara verdim. Sabah kalkıp evde yemek yapıyorum küçük bebeğimle eşimi işe yollayıp anneme gidiyorum yaptığım yemeği de götürüyorum. Bazen de annemde yapıyorum.
Bi gidiyorum eve ev darmadağın kızımız yeğenimin eline vermiş her türlü yiyeceği o da evin her yerine saçmış. Sonra da kendi evine kaçmış. Hadi bakalım evi süpür sil. Akşam olunca da gelsin benim anneme yaptığım yemeği yesin. Ya bu kadar da yüzsüzlük olmaz. Ben annem üzülmese ona yapacağımı biliyorum ama bişey söyleyince kardeşimi dolduruyor kardeşim de bize sarıyor.
Sevgili arkadaşlarım biraz uzun oldu ama çok doldum bu olaylardan daha bir sürü yüzsüzlüğü var da anlat anlat bitmez ben bu sorunu nasıl çözebilirim biraz akıl verin lütfen bana.
Mesela sevmediği yemekler yap eşi illaki farkeder durumu yemeği onun yapmadığını anlarİnanın o kadar entrika çevirecek kafa yok bende. Düz bi insanım ben yemeğine falan mı tükürsem
Canım hepsini okumadım yorumların ama hemen yazayım dedim konunu görünce. Öncelikle allah şifa versin. Benim annemde meme ca kemoterapi dönemi çok zor bir dönem kadının kafası hiçbir şey kaldırmaz bir kere. Benim annem günlerce komada gibi yatardı. İyileşemeden diğer kemoterapi zamanı gelirdi ki akciğer kanserinin kemoterapisi çok daha ağırdır. Annen istemez onları kadın yine üzülmesin diye bir şey demiyor sanırım ama siz konuşun gelinle yani annemin durumu belli biz biraz daha dikkat edelim yardımcı olalım olmadı siz bir süre evinizde yemek yiyin en azından tedavi süresi bitene kadar sonra kendini toparlar zaten deyin. Çok kızdım çok sinir oldum. Eve misafir bile gelmemesi lazım mikrop kapmamalı.çok hassas bir dönem.Selam sevgili arkadaşlar.
Başlıktan da anlaşıldığı gb konu sevgili gelinimiz. Artık onun davranışlarından yoruldum. Annem akciğer kanseri son evrede bunun için ağır bir kemoterapi tedavisi görüyor. Bunun için de günlük rutin olan işlerini yapamıyor. Kardeşimle annemler altlı üstlü oturup beraber yiyip içiyorlar. Annem bu durumdan hiç mutlu değil yıllardır ama gelin hanımın işine geliyor bu durum. Hem kardeşimin maaşı az olduğu için babamın maaşından faydalanıyorlar hem de hiç bir iş yapmadığı için rahat rahat geziniyor.
Gelelim beni sinir eden duruma ben anneme bakabilmek için mesleğe bi süre ara verdim. Sabah kalkıp evde yemek yapıyorum küçük bebeğimle eşimi işe yollayıp anneme gidiyorum yaptığım yemeği de götürüyorum. Bazen de annemde yapıyorum.
Bi gidiyorum eve ev darmadağın kızımız yeğenimin eline vermiş her türlü yiyeceği o da evin her yerine saçmış. Sonra da kendi evine kaçmış. Hadi bakalım evi süpür sil. Akşam olunca da gelsin benim anneme yaptığım yemeği yesin. Ya bu kadar da yüzsüzlük olmaz. Ben annem üzülmese ona yapacağımı biliyorum ama bişey söyleyince kardeşimi dolduruyor kardeşim de bize sarıyor.
Sevgili arkadaşlarım biraz uzun oldu ama çok doldum bu olaylardan daha bir sürü yüzsüzlüğü var da anlat anlat bitmez ben bu sorunu nasıl çözebilirim biraz akıl verin lütfen bana.
Ay söylemişsinde yine aynı davranıyorsa çok yüzsüz ya insan biraz vicdanlı düşünceli olur tekrar tekrar söyle evi dağıtmayalım toplayalım yemek yapalım temizlik yapalım hep uyar olmadı ama nereye kadar kardeşine çok iş düşüyor.evinizde yiyip için çocuk çok hasta oluyor anneme bulaşıyor dedim 3 gün sürdü. Yine geldi yüzsüz.
İş bölümü yapmak mümkün değil ben anneme gidene kadar o annesine kaçoyor ya da çocuğu uyutuyorum diye evine iniyor uyanık biri yaniCanm gittiğinde evi süpürüp sildiysen hadi sendr yemegi yap de
Yada sen yemeği yaptysan hadi sende evi temizle bu gun el elden yapalim ben tek yoruluyorum de cabuk bitsin isler de
Uyarmaniz lazm boyle olmaz kiİş bölümü yapmak mümkün değil ben anneme gidene kadar o annesine kaçoyor ya da çocuğu uyutuyorum diye evine iniyor uyanık biri yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?