- 13 Kasım 2010
- 59
- 77
- 288
- Konu Sahibi Denizinhayati
Başta söylese siz ona göre düşünürdünüz. Ama saklamış. Aileniz haklı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay o ne ruh hastasıadam bunu söyler söylemez mi terketmiş, söyleyin nolur geri donmesin ya bu nasıl bir saygısızlık
Bu tarz manipüle edebileceği konulardan değil, direkt olarak size bir buçuk sene yalan söylemesinden girin bence. "Bence bu yalan değil" diyecek hali yok ya. Derse de gayet de yalan, bana bu kadar büyük bir yalan söylemiş birine bir daha asla güvenemem deyin. Avustralyayi değil, onun karakterini tartışın benceSevgili arkadaslar
Yeni uyandım toplu yanıt vereyim. Hepiniz asagi yukari ailem ile benzer şeyler söylemişsiniz. Galiba ailem ben üzüldüğüm için onu kötülemiyor, gayet olması gerekeni soyluyor ama ben duygu yoğunluğundan dolayı göremiyorum. Cunku beni hiç tanımayan sizler bile ailemle benzer şeyler soylediginize göre, gerçek her zaman birdir...
Cok üzgünüm. Gercekten hayati paylaşacağımızı sandığım birinden böyle bir şey görmek beni mahvetti. Onun hayatında baska biri olduğunu düşünmüyorum çünkü uyanık olduğumuz ortak saatlerde cok sik konuşuyorduk, istediğimde görüntülü arıyordum her zaman aciyordu, ben uyurken o uyanıkken bile uzun uzun mesajlar yazıyordu hep... Yani tabi ki böyle rahat yalan söyleyebilen biri çaktırmadan aldatmış da olabilir, sadece ben hiç hissetmedim bunu. 1 bucuk sene boyunca bana ilgisi hep aynıydı. Hatta su an bile bir suru mail atmis konuşabilmek için mail kutumda görüyorum(dun gece buraya aglaya aglaya yazıp sabaha karşı her yerden engelledigim için mail atabiliyo sadece)
5 sene sonra neden geri dönecekmiş gibi bir soru gordum. Onu da şöyle açıkladı, orada cok iyi para kazanıyor 5 sene minimum harcamayla maximum para biriktirip sonra bu paralarla Turkiyede yatırım yapıp rahat yaşayacakmış. Çünkü mantikli olan buymuş.
Yaşlarımız ben 26, o 30. Cocuk için "belki" istediği yas 40 ve sonrası....
Ben de sizler gibi benim fikrime saygı duymuyorsun dedim ama bana dediği şey saka gibi "ben bunlari benim fikrim olarak görmüyorum ki bu olması gereken en mantıklı seçenek o yüzden ortada bir dayatma yok"
bana çok ilginç geldi
yani ileride İstanbul da yaşamak isteyen bir kadın var yani büyük şehir metropol hayatı istiyor eğitimli, yüksek lisanslı vs
ben de 5 yıl için Avustralya projesi buldum
ilk gün koşarak bu müjdeyi ona veririm, yani İstanbul ne ki köy, gel dünyaya açılalım
tüm hayatımız değişir derim
ister gelir ister gelmez o ayrı da yani 5 yıl olan Avustralya projesini neden bir yıl demiş
Afrika değil, Ortadoğu değil, Hindistan değil buradan şartları daha iyi görünen (belki değildir ama bize daha iyi olduğu söyleniyor en azından) bir yere gitme imkanı neden saklanır
hadi gitti, bu aşmaya geldik bana da itiraf etti
5 yıl sonra neden döneceğiz, plan neden böyle
yani sonuçta onun 5 yıl garanti işi var ise o beş yılda orada yaşam düzeni kurmaya çalışırım, ben de iş bulurum tüm hayatı orada yaşarım
bence aranızda müthiş bir iletişim kopukluğu var yani neden bunları gizlemiş ya da neden gizleme ihtiyacı duymuş
geçen bir konu vardı 80 km ötede bir yere taşınacağız diye ailelerimiz ağlıyor modunda
sizin de yurt dışını kabul etmeyeceğinizi mi düşünüyor, aile hassasiyetiniz vs mi var
çocuk işine gelince o zamanla oturur adam yeni bir hayat kurmuş şimdi çocuk ona ayak bağı hissi yaratıyor zira genç ve düzensiz yaşıyor
bazı şeyleri evlenmeden konuşmak gerekir ama çocuk vs çok da sağlıklı olmuyor o konuşmalar zira cidden kimse yaşamadan önce çocuklu hayatı bilmiyor
evlenip 3-5 yıl geçirince yaşam oturunca düşünceler daha olgunlaşıyor, keza ilk çocuk dünyaya gelince de ikinciye dair istek de netleşir (olsun yahut olmasın şeklinde)
Okurken ben de adam sahtekar gibi hissettim . Bence gğvenilmez bir tip. Konu sahibesi bu adam için hayatını yıkıp dünyanın diğer ucuna gitmemeli diye düşünüyorum. Zaten adam kronik yalancı belki bu konuda da yalan söylüyordur.
orada hemfikiriz de bir insan 5 yıllık Avustralya işi bulur da bunu nasıl sevgilisine söylemez
benim sevgili anlayışım, geleceği paylaşacağım kişi anlayışım mı demode
gençler bir anlatın bana bunu insan sevgilisine nasıl söylemez
ne bileyim anam babam sonra öğrense de olur hatta onlara 1 yıl deyip sonra uzattım vs diyebilirim hiç de rahatsızlık duymam ama sevgiliye bu olmaz
bu konuyu sevgilisine söylemeyen adamın bir çekincesi vardır
ben aslında o çekinceyi soruyorum, yani sevgilisine insan neden bu tarz bir projeyi iletmez
gitme der diye mi, konu sahibi de köyümde oturacağım demiyor, onun da önü açık bence her yerde iş güç sahibi olabilir ilerleyen süreçte
yok bu arkadasinki demode,
kayinpederim bir gunde baska ilden is bulmus, esine demis topla esyalari gidiyoruz, o haftasonu tasinmislar.
Su durumun ondan farki yok iste, muhtemelen kayinpederim de ise basvurma falan sureclerinde durumu gizlemistir, bir gunde olmamistir.
bir de mesela genel olarak Avusturalya daha iyi minvalinde yazmissin mesela,
ben kisisel olarak katilmiyorum sana,
bir kere cok uzak, e git-gel maddiyati inanilmaz sarsar, hele de para biriktirme amacinda iseler, bu adam 5 yilda 1 kez belki gelir belki gelmez TR ye,
e bir de vahsi yasam olayi var, benim gibi evcillerle bile sorun yasayan birisi icin kabus gibi bir yer.
yok bu arkadasinki demode,
kayinpederim bir gunde baska ilden is bulmus, esine demis topla esyalari gidiyoruz, o haftasonu tasinmislar.
Su durumun ondan farki yok iste, muhtemelen kayinpederim de ise basvurma falan sureclerinde durumu gizlemistir, bir gunde olmamistir.
bir de mesela genel olarak Avusturalya daha iyi minvalinde yazmissin mesela,
ben kisisel olarak katilmiyorum sana,
bir kere cok uzak, e git-gel maddiyati inanilmaz sarsar, hele de para biriktirme amacinda iseler, bu adam 5 yilda 1 kez belki gelir belki gelmez TR ye,
e bir de vahsi yasam olayi var, benim gibi evcillerle bile sorun yasayan birisi icin kabus gibi bir yer.
orada hemfikiriz de bir insan 5 yıllık Avustralya işi bulur da bunu nasıl sevgilisine söylemez
benim sevgili anlayışım, geleceği paylaşacağım kişi anlayışım mı demode
gençler bir anlatın bana bunu insan sevgilisine nasıl söylemez
ne bileyim anam babam sonra öğrense de olur hatta onlara 1 yıl deyip sonra uzattım vs diyebilirim hiç de rahatsızlık duymam ama sevgiliye bu olmaz
bu konuyu sevgilisine söylemeyen adamın bir çekincesi vardır
ben aslında o çekinceyi soruyorum, yani sevgilisine insan neden bu tarz bir projeyi iletmez
gitme der diye mi, konu sahibi de köyümde oturacağım demiyor, onun da önü açık bence her yerde iş güç sahibi olabilir ilerleyen süreçte
Bir keere çok uzak, Corona da var öyle kolayca gidip gelinecek bir yer değil. Bu adam gayet güvenilmez, haydi diyelim orda da bir saçmalık oldu konu sahibesi dönmek istedi ...Avrupa olsa belki bir nebze ama %500 güvenmediğin biriyle o kadar uzak bir yer olamaz bence.
Ben de katılmıyorum yürüyen her şey zehirli sokmaya öldürmeye çalışıyor![]()