• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili için evlenip Avusturalyaya gitmek? Yalan söylese bile??

cheryy

adam bir yıldır orada yani corona falan yoktu gittiğinde

ben gitmeden neden dememiş derdindeyim

uzak vs onlar ayrı zaten oralarını konu sahibesi tabii tartacak da neden bu tarz bir iş ilk teklif geldiğinde sevgiliye söylenmez

yani adamı 5 yıllık proje ile gönderdi iseler de oturmuş bir işi vardır, kim gönderir güvenmediği bir çalışanı 5 yıllık proje ile birini dünyanın öbür ucuna

ben bu adamın kafayı merak ediyorum, bu yalanı söylemesinin gerekçesini ya da şimdi mi yalan söylüyor konu sahibi bıraksın diye onu da anlayamadım

genel yorum yaptım kız, corona olmasa da şu adama gğvenip gitmezdim zaten. Adam hiç güvenilecek bir tip değil.

Onlar apayrı bir konu zaten, adam İstanbuldan Bursaya taşınmıyor ki dünyanın diğer cuuna gidiyor. şunu sevgiline nasıl söylemezsin :KK51: Çok acaip bir kafa, adam psikolojik problemli bir insan bence.

Sanki bu dünyada hiç kimse yalan söylemiyormus gibi davraniyorsun damdan. Sirf güya imkanlari daha iyi diye (avustralya), yalanini küçümsemeye çalisiyorsun. Yok iletisim sikintisi, yok cocuk zaten simdi konusulmaz gibi,..

Adamin nedenleri önemli degil ki. Ergen degil, yetiskin bir adam. Yapilanlar/sonuçlar iliskisini çözmüs olmasi lazim. Hiçbirsey bir yalana bahane degil. Cekinceleri varsa, anlatacakti. Derdi konu sahibini kim bilir "aa avustralya 1 yil daha uzadi" diyerek onu avustralyaya çekmektir ve sonradan durumu anlatmaktir.

Burda ne konular var, adam "sadece 1 yil annemlerde yasayacaz" diyerek hiç annesinin evinde çikmiyor,.. Millet ne yalanlar atiyor. Hatta bunun için atasözü bile var, köprüyü geçene kadar...

Hani bu yalanina sasirman bana çok tuhaf geliyor.

yalanı küçültmüyorum

bana çok ilginç geldi

ben altındaki ruh halini merak ediyorum

cherry de yazdım

bir insan bunun yalanını neden söyler

yan, konu sahibinin de henüz kurulu bir hayatı yokken gelen bu teklifi neden sadece 1 yıl der

Avustralya uzak demişler de salt bunun için söylenmemiştir o yalan

ben sadece yalanın sebebini merak ediyorum yoksa konu sahibine kalk git vs dediğim yok

ne bileyim "5 yıl sonra döneriz" de bir yalan mı mesela yoksa o da adamın bakış açısı o kadar mı

yani 5 yıl çalışıp az harcayıp dönünce rahat yaşayacaksa 10 yıl çalışsın gel burada düzen kuralım desin vs vs

konu sahibi eğitimli, muhtemelen bu sevgili de

alanlarını yazmamış ama ben adam temizlikçi olarak oraya gittiyse bile bu 5 yıllık ise bunu söylemesi gerektiğini düşünüyorum ve bunu söylememe sebebini merak ediyorum

yani şu an içtenlikle bu adamla tanışıp sohbet etmek isterdim, bu tarz bir bakış açısı nasıl oluyor diye

yalan söyleyen çok da "5 yıl diye götürdü aslında bir yılmış, uzatırlar diye yalan söylemiş ama sadece bir yıl için beni işimden etti buraya sürükledi " dese idi konu sahibi yorumum farklı olurdu ama 5 yıl farklı ülkede yaşam imkanı olan birisinin bunu sadece 1 yıl demesi bana absürt geldi

genel yorum yaptım kız, corona olmasa da şu adama gğvenip gitmezdim zaten. Adam hiç güvenilecek bir tip değil.

Onlar apayrı bir konu zaten, adam İstanbuldan Bursaya taşınmıyor ki dünyanın diğer cuuna gidiyor. şunu sevgiline nasıl söylemezsin :KK51: Çok acaip bir kafa, adam psikolojik problemli bir insan bence.

hah işte ben orasındayım

zira bu aşamada "hadi, tamam" denilecek bir güven telkin etmiyor da söylememe gerekçesini bana günlerce yazmalı bir düşünmem için

Sevgili arkadaslar
Yeni uyandım toplu yanıt vereyim. Hepiniz asagi yukari ailem ile benzer şeyler söylemişsiniz. Galiba ailem ben üzüldüğüm için onu kötülemiyor, gayet olması gerekeni soyluyor ama ben duygu yoğunluğundan dolayı göremiyorum. Cunku beni hiç tanımayan sizler bile ailemle benzer şeyler soylediginize göre, gerçek her zaman birdir...
Cok üzgünüm. Gercekten hayati paylaşacağımızı sandığım birinden böyle bir şey görmek beni mahvetti. Onun hayatında baska biri olduğunu düşünmüyorum çünkü uyanık olduğumuz ortak saatlerde cok sik konuşuyorduk, istediğimde görüntülü arıyordum her zaman aciyordu, ben uyurken o uyanıkken bile uzun uzun mesajlar yazıyordu hep... Yani tabi ki böyle rahat yalan söyleyebilen biri çaktırmadan aldatmış da olabilir, sadece ben hiç hissetmedim bunu. 1 bucuk sene boyunca bana ilgisi hep aynıydı. Hatta su an bile bir suru mail atmis konuşabilmek için mail kutumda görüyorum(dun gece buraya aglaya aglaya yazıp sabaha karşı her yerden engelledigim için mail atabiliyo sadece)
5 sene sonra neden geri dönecekmiş gibi bir soru gordum. Onu da şöyle açıkladı, orada cok iyi para kazanıyor 5 sene minimum harcamayla maximum para biriktirip sonra bu paralarla Turkiyede yatırım yapıp rahat yaşayacakmış. Çünkü mantikli olan buymuş.
Yaşlarımız ben 26, o 30. Cocuk için "belki" istediği yas 40 ve sonrası....
Ben de sizler gibi benim fikrime saygı duymuyorsun dedim ama bana dediği şey saka gibi "ben bunlari benim fikrim olarak görmüyorum ki bu olması gereken en mantıklı seçenek o yüzden ortada bir dayatma yok"
Bu adam gerçekten hiç tekin değil çünkü çok sinsi ve manipülasyon yeteneği yüksek. Kurduğu cümleye bakın yani resmen mantıkli olan herkes böyle düşünür, sorun ve mantıksızlık sende demeye getiriyo, alt metinde de diyo ki ben harika beynimle senin yerine de düşünürüm her şeyi. Çünkü mantık bende var sende yok. Bunun tercümesi bu resmen. Gerçekten müthiş bir manipülasyon yeteneği var. Ayrıca konuların mantıkla alakası bile yokken bunu söylüyo. Sizin doğal olan beklentilerinizi nasıl bir küçümsemektir bu… Ha bu arada belli ki o 5 yıl sonra dönme işi de yalan. İş ciddiye bindikçe yalanlar şekil değiştirerek devam ediyo. 5 yıl sonra kesin dönüş yok yani. Güya kafasında o var ama evlendiğiniz zaman da dicek ki yine, ben sen alış bu fikre diye öyle dedim, temelli yerleştik artık. Bakın bunlar gerçekten ufak gibi görünse de çok büyük sorunlar. Gerçeği görmenize sevindim ama olur da bu adamla yola devam ederseniz bence çok yazık edersiniz kendinize.

Adam ruh hastası.
Siz bir yerde demişsiniz ya, "belki beni aldattı da hissetmedim" diye, Allah aşkına onunla kim birlikte olur?
Buradan bilmem kaç saat uzaklıktaki ülkede yaşam konusunda ifade değiştiren, siz sebebini sorduğunuzda "ben seni alıştırmaya çalıştım" diyen birinden her türlü ihaneti ve sahtekarlığı bekleyin.
Siz olmasanız, başka birini manipüle etmeye çalışacakmış. Karşısındaki kişiyi kendine bağlayacak, onun suyundan gidecek çünkü egosunu okşamaya ihtiyacı var, bu ihtiyaç giderildiğinde de "ama ben sana bir şey dayatmaya çalışmıyorum". Buyur burdan yak.
Böyle birini sevmeyi lütfen bırakın. Diyelim ki buradaki hayatınızı bıraktınız, sizinle gerçekten evlenmeyecek. Utanmadan karşınıza "açık ilişki yaşayalım, swinger partisi yapalım" önerileriyle gelecek. Çocuk konusu açılacak, hamile kaldığınızı söylediğinizde sizi kürtaja zorlayacak. Ama pişkin pişkin "ifade özgürlüğüne sahip olduğunuzu" vurgulayacak. Oysa size ilişkinin taa başlarında ne umutlar vaat etmişti.
Aileniz evet, üzülmenizi istemiyor. Ama sandığınız gibi ilişkinin içinde değiller ve onlar da durumun farkında, belki de benim ve başka kullanıcıların göremediğini gördüler. Yine de madem bizim görüşlerimizi istediniz, herkes aşağı yukarı aynı şeyleri söylemiş zaten.

Ben size gerçeği söyleyeyim, adamın sizinle evlenme niyeti falan yok, gerçek niyeti ayrılmak, ama onu açıkça söyleyemediği için sorumluluğu size yıkmaya, suçu üstünden atmaya çalışıyor sadece, erkek arkadaşınız, orada nasıl bir ortamla karşılaşacağını, sizden daha iyi seçenekler bulup bulamayacağını bilemediği için, giderken baştan size yalanlar söyleyerek, sizi kendine bağlayıp öyle gitmiş, şimdi anladığım kadarı ile orada ortamını yapmış, sizin beklentilerinizin tam tersinde ısrar edip emrivaki yapıyor ki ayrılın, eminim şartlarını kabul etseniz, bu seferde pandemiyi öne sürecek, uzak mesafe ilişkisi zor diyecek yine ayrılacak. Zira erkek arkadaşınız sizi çoktan gözden çıkarmış, erkekleri anlamak için ne söylediklerine değil, neyi ne zaman nasıl söylediklerine bakmak lazım.

Ben de böyle düşündüm.
Ayrılmak istiyor, cesareti yok, terk edilmek için elinden geleni yapıyor.
Yoksa insan nerede, ne kadar yaşanacağı, çocuk isteyip istemediği gibi önemli konuların hepsinde neden yalan söylesin?
Karşıdakini elde etmek içinse bayağı klinik vaka olması lazım.
Öyleyse ve yurtdışına gittikten sonra elde tutma, evlenme isteğinden vazgeçtiği için gerçek düşüncelerini söylemeye başladıysa konu sahibini Allah kurtarmış.

Her iki durumda da barışmamanız sizin için en iyisi.

Merhaba arkadaşlarım, kardeşlerim, ablalarım

Beni aylardır uyutmayan bir sorunum var ve çevremde kimseden objektif yorum alamadığım için sizlere danışmak istedim.
Benim 1 bucuk sene önce tanıştığım biri var. Daha doğrusu 5-6 senedir o kisiyi tanıyorum ama merhaba merhabaydik. 1 buçuk sene önce iyice tanıştık ve kisa surede sevgili olduk. İlişkinin başında ve iliski surecinde bana birtakım konularda eksik bilgi vermiş veya yalan söylemiş beni kendinden sogutmamak için ama artık ona aşık olduğuma emin olduğu için rahatça itiraf ediyor fikirlerinin aslinda oyle olmadığını. İkimiz de aynı şehirde yaşıyorduk ama benim İstanbula yerlesme hayalim vardı hep. Eger ben orda mutlu olacaksam benim için orda yaşayabileceğini söylemişti o da bana. Yüksek lisanstan da mezun olur olmaz ben istanbulda is başvuruları yaptim ve bir ise başladım orda. Su an home office ama pandemiden sonra yine gideceğim İstanbula. Bir de benim hep cocuk hayalim vardi. 2 cocuk isterdim hep. Erkek arkadaşımla da bu konu geçtiğinde söylemiştim çocukları sevdiğimi o biraz cekimserdi ama yine de çocuksuz hayat olmaz ikisinin arasında çok yas farki olmayacaksa iki tane yapabiliriz derdi bu konuda. Bunlar disinda erkek arkadaşım ağustos ayında Avusturalya'ya taşındı 1 seneligine. Proje bazlı bir is için. Dondugunde direkt evlenmeyi, istanbulda yaşamayı ve 30-35 yas arasi Allah nasip ederse evlat sahibi olmayı planliyorduk. Ailelerimizle de tanıştık ve bu planlarımızdan benim aileme de bahsettik. Ama gel gör ki geçen ay beni yıkıma uğrattı. Avusturalyaya 5 seneligine gitmiş ve bunu en başından beri biliyormuş. Beni bu sürece daha kolay hazırlamak için birden 5 sene diyememiş. "Gel evlenelim isi gücü aileni bırak ve burda yaşayalım, burda şartlar daha iyi mantikli olani secmelisin" diyor. Bunu demekle de kalmıyor "ben cocuk da istemiyorum belki 40tan sonra 1 tane yaparsak yaparız ama olmazsa daha iyi" diyor. "Ama böyle konusmamistik biz en başından beri" diyorum, "ben zaten çok hevesli değildim sana uymaya çalışıyordum ama artık fikrim değişti" diyor. Bir de 5 sene sonra turkiyeye dönünce Karadeniz'de yasamak istedigini söylüyor. "Karadeniz ne alaka?" diyorum, "temiz havada yaşamak artik benim önceliğim, hem napicaz metropolde" diyor. Nerden tutsam elimde kalıyor. Halbuki aslinda o kadar merhametli, o kadar iyi kalpli biri ki... 1 bucuk sene onun o masumluğunu ve şefkatine sahit olmasam neyse diyeceğim ama bu durumu asla anlamlandiramiyorum.

Ben isin içinden çıkamıyorum. Bana söylediği yalanlar, planlarimizi birden altüst etmesi... biliyorum aslında bir daha barışmamam gerekiyor ama çok seviyorum. Burdaki her şeyi bırakıp yanına gitmeye de cesaret edemiyorum çünkü hem tüm hayatım birden değişecek hem de bana hiç güven vermiyor. ya ilerde yine beni yarı yolda bırakırsa diye endişeleniyorum. Ama bir yandan da ya onu unutamazsam ve terk ettim diye pişman olursam diye korkuyorum.

Aileme ya da arkadaşlarıma bu durumu anlattığımda kesinlikle barisma diyorlar ama objektif bakmıyorlar ben üzülüyorum diye onu kotuluyorlar sadece. Siz olayın disindasiniz daha objektif olabilirsiniz bana fikir verin. Iyi kotu her fikre açığım.

Düzenleme: sayfa3te tüm soruları detaylı yanıtladım
Cocuk icin mi tum bunlar?
Onun disindaki erkeklerin zurriyeti mi kurudu:))

Şimdiden her seye o karar veriyor,o planliyor.Siz onun her dedigine uyacaksiniz.Yarin bir gün ,ciftlik kurup Peru da yasamak istiyorum bile diyebilir.Şasirmayip ,uyacaksaniz evlenin tabii.Aslaa güven vermiyor kendisi,ömür yipratir bu tipler.Zindan eder dünyayi insana.Yorar da yorar.Hayat sizin ,gönül sizin.Ben olsam aslaa ....

Beni aylardır uyutmayan bir sorunum var ve çevremde kimseden objektif yorum alamadığım için sizlere danışmak istedim.
Benim 1 bucuk sene önce tanıştığım biri var. Daha doğrusu 5-6 senedir o kisiyi tanıyorum ama merhaba merhabaydik. 1 buçuk sene önce iyice tanıştık ve kisa surede sevgili olduk. İlişkinin başında ve iliski surecinde bana birtakım konularda eksik bilgi vermiş veya yalan söylemiş beni kendinden sogutmamak için ama artık ona aşık olduğuma emin olduğu için rahatça itiraf ediyor fikirlerinin aslinda oyle olmadığını. İkimiz de aynı şehirde yaşıyorduk ama benim İstanbula yerlesme hayalim vardı hep. Eger ben orda mutlu olacaksam benim için orda yaşayabileceğini söylemişti o da bana. Yüksek lisanstan da mezun olur olmaz ben istanbulda is başvuruları yaptim ve bir ise başladım orda. Su an home office ama pandemiden sonra yine gideceğim İstanbula. Bir de benim hep cocuk hayalim vardi. 2 cocuk isterdim hep. Erkek arkadaşımla da bu konu geçtiğinde söylemiştim çocukları sevdiğimi o biraz cekimserdi ama yine de çocuksuz hayat olmaz ikisinin arasında çok yas farki olmayacaksa iki tane yapabiliriz derdi bu konuda. Bunlar disinda erkek arkadaşım ağustos ayında Avusturalya'ya taşındı 1 seneligine. Proje bazlı bir is için. Dondugunde direkt evlenmeyi, istanbulda yaşamayı ve 30-35 yas arasi Allah nasip ederse evlat sahibi olmayı planliyorduk. Ailelerimizle de tanıştık ve bu planlarımızdan benim aileme de bahsettik. Ama gel gör ki geçen ay beni yıkıma uğrattı. Avusturalyaya 5 seneligine gitmiş ve bunu en başından beri biliyormuş. Beni bu sürece daha kolay hazırlamak için birden 5 sene diyememiş. "Gel evlenelim isi gücü aileni bırak ve burda yaşayalım, burda şartlar daha iyi mantikli olani secmelisin" diyor. Bunu demekle de kalmıyor "ben cocuk da istemiyorum belki 40tan sonra 1 tane yaparsak yaparız ama olmazsa daha iyi" diyor. "Ama böyle konusmamistik biz en başından beri" diyorum, "ben zaten çok hevesli değildim sana uymaya çalışıyordum ama artık fikrim değişti" diyor. Bir de 5 sene sonra turkiyeye dönünce Karadeniz'de yasamak istedigini söylüyor. "Karadeniz ne alaka?" diyorum, "temiz havada yaşamak artik benim önceliğim, hem napicaz metropolde" diyor. Nerden tutsam elimde kalıyor. Halbuki aslinda o kadar merhametli, o kadar iyi kalpli biri ki... 1 bucuk sene onun o masumluğunu ve şefkatine sahit olmasam neyse diyeceğim ama bu durumu asla anlamlandiramiyorum.

Ben isin içinden çıkamıyorum. Bana söylediği yalanlar, planlarimizi birden altüst etmesi... biliyorum aslında bir daha barışmamam gerekiyor ama çok seviyorum. Burdaki her şeyi bırakıp yanına gitmeye de cesaret edemiyorum çünkü hem tüm hayatım birden değişecek hem de bana hiç güven vermiyor. ya ilerde yine beni yarı yolda bırakırsa diye endişeleniyorum. Ama bir yandan da ya onu unutamazsam ve terk ettim diye pişman olursam diye korkuyorum.

Aileme ya da arkadaşlarıma bu durumu anlattığımda kesinlikle barisma diyorlar ama objektif bakmıyorlar ben üzülüyorum diye onu kotuluyorlar sadece. Siz olayın disindasiniz daha objektif olabilirsiniz bana fikir verin. Iyi kotu her fikre açığım.

Erkek arkadaşın Cok bencil Sadece kendini düşünen biri, 40 yasında cocuk yaparız belki diyor kısaca yani, adam seninle kendi zevki ihtiyacı icin evlenmek istiyor seni düşündügü icin degil. Sadece kendi istekleri dogrultusında yasayan biri anladıgım kadarıyla üstelik 5yıl Avustralya da kalıcak fikirleri cok daha degişir onun hic güvenilecek bir kişilik bana gelmedi

Hayattan beklentileriniz uymuyor, nisanlinizin hayalleri daha cazip 🤭 İstanbul' da yaşamak istemek ilginçmiş.

Sevgili arkadaslar
Yeni uyandım toplu yanıt vereyim. Hepiniz asagi yukari ailem ile benzer şeyler söylemişsiniz. Galiba ailem ben üzüldüğüm için onu kötülemiyor, gayet olması gerekeni soyluyor ama ben duygu yoğunluğundan dolayı göremiyorum. Cunku beni hiç tanımayan sizler bile ailemle benzer şeyler soylediginize göre, gerçek her zaman birdir...
Cok üzgünüm. Gercekten hayati paylaşacağımızı sandığım birinden böyle bir şey görmek beni mahvetti. Onun hayatında baska biri olduğunu düşünmüyorum çünkü uyanık olduğumuz ortak saatlerde cok sik konuşuyorduk, istediğimde görüntülü arıyordum her zaman aciyordu, ben uyurken o uyanıkken bile uzun uzun mesajlar yazıyordu hep... Yani tabi ki böyle rahat yalan söyleyebilen biri çaktırmadan aldatmış da olabilir, sadece ben hiç hissetmedim bunu. 1 bucuk sene boyunca bana ilgisi hep aynıydı. Hatta su an bile bir suru mail atmis konuşabilmek için mail kutumda görüyorum(dun gece buraya aglaya aglaya yazıp sabaha karşı her yerden engelledigim için mail atabiliyo sadece)
5 sene sonra neden geri dönecekmiş gibi bir soru gordum. Onu da şöyle açıkladı, orada cok iyi para kazanıyor 5 sene minimum harcamayla maximum para biriktirip sonra bu paralarla Turkiyede yatırım yapıp rahat yaşayacakmış. Çünkü mantikli olan buymuş.
Yaşlarımız ben 26, o 30. Cocuk için "belki" istediği yas 40 ve sonrası....
Ben de sizler gibi benim fikrime saygı duymuyorsun dedim ama bana dediği şey saka gibi "ben bunlari benim fikrim olarak görmüyorum ki bu olması gereken en mantıklı seçenek o yüzden ortada bir dayatma yok"
Benim yurtdisindaki akrabalarimda dunyaligi duzdukten sonra dönecekti,burada is kuracakti,coluk cocugu burada buyutecekti:KK51:
Buyutecekmis diyeyim daha dogrusu,torunlari dogdu buyudu evlenecek yasa geldi orada.Gonul ister kalinir,fakat coluk cocuk oralarda evlenince gonul burada da olsa donulmuyor.
Konu nerede yasanildigi da degil,konu 2 adim oteni kestirememek...

Gitmezsen sen onu terketmiş olmayacaksın. O seni terketmiş.

Nasıl güveneceksiniz peki o adamın sözüne bundan sonra.verdiyi her sözde acaba yine yalan mı söylüyor diye şüphe etmiyecekmisiniz?yapmayın bence.

Sakin Uyma onun aklina , gitme pesinden.40indan sonra cocuk sahibi olmakda kolay degil .Ya yine Seni kandiriyorssa , ya 40li yaslardada vazgectim cocuk icin derse.yada birdaha TURKIYE ye donmicem hep burda yasayacagim , Senin gozunu korkurmamak icin karadeniz dedim derse.Ya Seni birdaha TURKIYE ye getirmezse.Tutki 5sene gelmedin ,aileni gormeden yasayabilecek misin?Orda basina neler gelecek onuda bilemeyiz?Asla o kisiye guwenme.bugun , ayrilik acisini unutamam derken, yarin cok daha buyuk acilar yasarsin.

Erkek arkadaşınızın bencillik ve açgözlülüğünün boyutunu dehşetle okudum. Adamdaki özgüvene, pişkinliğe, çokbilmişliğe, her şeyin en iyisini ben bilirimciliğe, işine gelirseciliğe bak. Vay anam şu adamın yarısı olaymışım dünyayı parmağımda oynatırmışım. Valla bacım bu adam adam değil gittiği de yol değil. 1.5 yıl burada vakit öldürüp gezmiş, tozmuş seninle ve hayallerine ortak olmuş. Sonra iş gerekçesiyle gitmiş yurtdışına 1 yıl olmuş 5 yıl hadi evlenelim buraya gel diyor, bırak herşeyi arkanda; senin hayallerin, senin beklentilerin, senin ailen, senin işin, senin kariyerin hatta belki anneliğinin bile ne önemi var ki sen bırak gel diyor. Adiliğin vücut bulmuş halini gördüm sanki
:KK37: Çıkar bacım gözlüklerini binmişsin bir alamete gidiyorsun kıyamete. Uyan!

Erkek arkadaşınızın bencillik ve açgözlülüğünün boyutunu dehşetle okudum. Adamdaki özgüvene, pişkinliğe, çokbilmişliğe, her şeyin en iyisini ben bilirimciliğe, işine gelirseciliğe bak. Vay anam şu adamın yarısı olaymışım dünyayı parmağımda oynatırmışım. Valla bacım bu adam adam değil gittiği de yol değil. 1.5 yıl burada vakit öldürüp gezmiş, tozmuş seninle ve hayallerine ortak olmuş. Sonra iş gerekçesiyle gitmiş yurtdışına 1 yıl olmuş 5 yıl hadi evlenelim buraya gel diyor, bırak herşeyi arkanda; senin hayallerin, senin beklentilerin, senin ailen, senin işin, senin kariyerin hatta belki anneliğinin bile ne önemi var ki sen bırak gel diyor. Adiliğin vücut bulmuş halini gördüm sanki
:KK37: Çıkar bacım gözlüklerini binmişsin bir alamete gidiyorsun kıyamete. Uyan!
Biz bosuna yazmisiz, kiz 2aralikta konuyu actigi actigi ogunden beri bakmamis buraya.insallah ewlenmemistir 😬🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Back
X