Sevgili tarafından sürekli hakaret işitip engellenmek

Alyaayla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
1.378
1.112
133
35
Merhaba , erkek arkadaşımla problem yaşıyoruz ve ben ona yazdıkça yazma bana bitti artık deyip engelliyor beni. Aradan birkaç saat geçtikten sonra tekrardan engelleri kaldırıyor ve ben yazmaya başlıyorum o da bana hakaret edip bitti deyip tekrardan engelliyor bir kaç saat sonra o engeller tekrardan kaldırılıyor. artık psikolojim bozuluyor neden bitti demesine rağmen engelleri daha sonra kaldırıyor beni yalvartmaya mı çalışıyor.erkek arkadaşım 32 yaşında

Siz niye yazıyorsunuz ki her seferinde ? Bırakın düşmeyin şunun üstüne lütfen engelleyin ve kaldırmayın engelleri bitsin gitsin delirsin. Sizi küçük düşürmesine neden izin veresiniz ?

Evet sizin yalvarmanızı istiyor belli ki. Ona istediğini vermeyin. Size hakaret eden bir adamdan ne hayır bekliyorsunuz?

Siz niye yazıyorsunuz ki her seferinde ? Bırakın düşmeyin şunun üstüne lütfen engelleyin ve kaldırmayın engelleri bitsin gitsin delirsin. Sizi küçük düşürmesine neden izin veresiniz ?
Ben engellersem umurunda olur mu ulaşmaya çalışır mı.kaçan kovalanır mı sizce

Engeli kaldırdığını neden takip ediyorsun?
Beni 1 defa engelleyeni özür dilemeden affetmem.

Her engel kalkışı, bana yaz alt mesajı mı içeriyor sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…