Umurunda olur mu sizceDegisiklik yap sen engelle onu ve kaldirma engeli o delirsin
Ben bitiremiyorum ki henüz çok yeni onun bitirdiğinden bile emin olamıyorumSen de engelleyip gerçekten bitirsen, ortada sorun kalmayacak.
Olsun olmasin.. boyle kafasina gore davrandigi icin sen yipraniyosun. Kes at nolcaksa olsun dengesiz herifiUmurunda olur mu sizce
Ben bitiremiyorum ki henüz çok yeni onun bitirdiğinden bile emin olamıyorum
Yok yanlış anladınız bitirmesi yeni oldu alışamıyorum onsuzluğaOoo yeniyse daha iyi. Fazla bağlanmadan bitir gitsin. Adam ya çok taktikçi ya sorunlu, ileride sana çok çektirir.
Evet sizin yalvarmanızı istiyor belli ki. Ona istediğini vermeyin. Size hakaret eden bir adamdan ne hayır bekliyorsunuz?Merhaba , erkek arkadaşımla problem yaşıyoruz ve ben ona yazdıkça yazma bana bitti artık deyip engelliyor beni. Aradan birkaç saat geçtikten sonra tekrardan engelleri kaldırıyor ve ben yazmaya başlıyorum o da bana hakaret edip bitti deyip tekrardan engelliyor bir kaç saat sonra o engeller tekrardan kaldırılıyor. artık psikolojim bozuluyor neden bitti demesine rağmen engelleri daha sonra kaldırıyor beni yalvartmaya mı çalışıyor.erkek arkadaşım 32 yaşında
Ben engellersem umurunda olur mu ulaşmaya çalışır mı.kaçan kovalanır mı sizceSiz niye yazıyorsunuz ki her seferinde ? Bırakın düşmeyin şunun üstüne lütfen engelleyin ve kaldırmayın engelleri bitsin gitsin delirsin. Sizi küçük düşürmesine neden izin veresiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?