Hic mi gururunuz yok arkadaş. Birak sevgiliyi sunu yapan esim olsa valizini verir gonderirim evine. Anasimin avutamadigini ben mi avutacagim derim olur biter.
Merhaba , erkek arkadaşımla problem yaşıyoruz ve ben ona yazdıkça yazma bana bitti artık deyip engelliyor beni. Aradan birkaç saat geçtikten sonra tekrardan engelleri kaldırıyor ve ben yazmaya başlıyorum o da bana hakaret edip bitti deyip tekrardan engelliyor bir kaç saat sonra o engeller tekrardan kaldırılıyor. artık psikolojim bozuluyor neden bitti demesine rağmen engelleri daha sonra kaldırıyor beni yalvartmaya mı çalışıyor.erkek arkadaşım 32 yaşında
Bence sevgilin ergen ama sen daha ergensin. Adam madem bitti deyip engelliyo niye hala değmeyen bi insan için msj yaziyon. Benim esim de bana hakaret ediyo ve evli degil de sevgili olsaydık bi dakika bile düşünmez ayrilirdim çünkü hiç böyle şeyleri yutucak bi insan değilim. Ama şimdi evliyim ve bir bebegim var 4 aylık. O yüzden bazen duymamaya çalışıyorum bazen de unutmaya. Ama senin böyle bi mecburiyetin yok ve tek sevebilecegin insan da o değil yol ver gitsin
VAy be. Sen 9 ay karnında taşı, uykusuz kal, yedir içir doyur, dişini çişini bilimum hastalıklarını çek sonra genç irisi egoist denyonun biri itin malum yerine sokup çıkarıp hakaretlere boğsun engellesin tekrar aynı işlemi defalarca yapsın. Benim sivri zekalı kızım da bu denyoya yalvarmaya devam etsin. Yazık evlatlara verdiğimiz emeklere.
Bravo size konu sahibi aferinnnn.
Engeli kaldırmasını beklemeyin bence gidin kapısında yatın. Ananız babanız bunun için büyütmüştür zaten sizi. Aynen devam.
Hic gurur yok mu arkadasim sende? Senin kendine saygin yokki karsidan bekleyesin. Seven insan ne yaparsan yap doner zaten. Cevtemde goruhorum bir adam seviyorsa kopek gibide davransan pesinden ayrilmaz.
Deger vermedigi zaten asikar. Ama siz yazdikca o da hakaret edip engelip bir güzel egosunu tatmin ediyor. Vazgecilmez oldugunu düsünüp bir taraflari havalaniyor. Vay be diyor hakeret etmeme ragmen ne güzelde yalvartim!
Adam resmen ego tatmini yapıyor.
Engelliyor açıyor yazıyorsun tekrar engelliyor. 2 saatte bi egosunu tazeliyor.
Sende engeli kaldırmasını bekleyip engeli kaldırınca heyecanlanıp yazıyorsun lütfen bu kadar ezik davranma. Aranızda saygı bitmiş ve saygı bir kez bitince hiçbir şey düzelmez.
Engellersem o beni merak eder kafasında olma. Ben bu dengesizle bir ömür geçiremem kafasında ol. Evli çocuklu kadınlar bile boşanıyor güçlü davranıp. Sen 1 yıllık ilişkiden kopamıyorsun bu kadar aciz olma.
Sen internetten narsist nedir bir arastir. Sevgilinin hareketlerinin aciklamasini orda bulursun. Ayrica onu neden mi yapiyor? Cünkü seni istedigi gibi oynatabildiginin farkinda da ondan. Beklenmedik hamle yapsan plani bozulur ancak. O hamle de kesinlikle ayrilmak olmali.kesin ve net