Sevgili tarafından sürekli hakaret işitip engellenmek

Kocanız mı bu sizin kendinizi bu derece küçük düşürmenizin sebebi nedir ? Siz özel birisiniz zira herkes öyledir kendi içinde neden kendinize bunu reva gördünüz? Engelleyin ve hayatınızdan da çıkarın edepsizi

Belki engelleyerek sakinleşmenizi bekliyordur.Belki irtibatı kopartmamak ve normal yazacağınızı umarak engeli açıyordur?Yine yazmak yerine sakinleşmeyi deneseniz? Birkaç gün sonra normal bi kafayla kendinizi ifade etmeye çalışsanız?Bu gibi durumlarda biraz nadasa bırakmak gerekir.Dağılmışken konuşmaya çalışmamalı.Bi arkadaşınızla buluşun,sinemaya gidin,bi kitaba odaklanın,oyalanın..Hırpalamayın kendinizi

Yahu engeli kaldirsa ne olur adam bitti diyor.

Sizinle oynuyor, üstelemeniz hoşuna gidiyor, istemem yan cebime koy misali. Yoksa bir iki engeli kaldırmadan sonra hemen yazdığınızı bile bile bu davranışa devam etmez, sizin bıraktığınızdan iyice emin olana kadar kaldırmazdı engeli. Gururunuzla oynatıyorsunuz resmen, kendinize gelin.

'Ayrılırsa ölecek' hastalığına mı yakalandınız? Ne bağlılığınız var elin adamına, bu kadar hakarete rağmen ısrar edecek?

Hayata karşı duruşunuz olmazsa daha yeni başladığınız ilişkide saygı göremezsiniz
Bitirdiğiniz onun umrunda olur veya olmaz ama siz kendinizi daha huzurlu hissedersiniz
Değer görmediğiniz ilişkiye yapışmanın ne anlamı var. sizi küçük düşüren bir adamdan mutlu bir gelecek düşünüyor olamazsınız.
Engellemeyin ama telefonunuzdan silin ve dönüp bakmayın arkanıza

Gerçekten şaşırıyorum.
Gerçekten sizin gibi kadınlar kendine zerre kadar önem vermiyor.
Hayatınızın hiç bir önemi yok mu?
Gerçekten şaşırıp kalıyorum.
Beş para etmeyen, büyüyemeyen, özgüven problemi yaşayan zavallıları böyle yüceltiyorsunuz. Pes.

Sevgili olduğunuzdan karşı tarafın haberi var mı? Yani değil 32, 12 yaşındaki çocuk yapmaz şunu

Şaka mı bu?Adam senle oynuyor ablacımNiye kendini bukadar ezikliyorsunValla vur tekmeyi,adam mı kalmadı dünyadaa

Bu ne yaa hakaret ediyor engelliyor sonra engeli açıyor yazıyorsunuz yine aynı şeyi yapıyor neden yazıyorsunuz yazmayın iyice bir yerlerini kaldırıyorsunuz. O kadar şey söyleyen adama neden yazıyorsunuz yine engel yediğiniz halde. Uğraşamam seninle deyip engelleyin böyle ilişkimi olur

Size deger vermedigi belli olan birine neden israrla yapisiyorsunuz? Adam sevmiyor belli. Bu iliskiden ne elde etmeyi umuyorsunuz, mutlu olabilecek misiniz?

peki siz neden yalvarıyorsunuz ?

Birgün o engeli hiç açmayacak ve siz çok daha kötü olacaksınız. O yüzden henüz imkanınız varken bu durumu lehinize kullanın ve iradeli olun lütfen. Ya siz engelleyin ve bitirin ya da o engel açılsa bile yazmayın. Şuanda sunduğunuz profil kimseye cazip gelmez.

Bitti diyorsa neden yazıyorsun kuzum ? Neden kalkmış o totosunu dahada kaldırıyorsun ? Yemişim sevgisini aşkını!! Sen beni değil asıl ben seni istemiyorum de engelle.Çoluk çocuk gibi..

Sizi engelleyip hakaret eden birine hangi akla hizmet yazıyorsunuz. Kendinizi küçük duruma düşürmekten zevk mi alıyorsunuz anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…