Sevgiliden gelen tokat..

Fırlattıksay ne oldu sakînleştirebilirdii o üstelemeyi seçti sanki ben adamı dövmüşüm tekme tokat girmişim o da küçül bi tokat atmış her neyse sorun o dövseydi bu yapıştırsaydı yere değil altında yatan sebep bunu da dediğiniz gibi beraber bi psikog yada ayrı ayrı gidilen bir psikolog randevusu olabilir anca önce açığa çıkacak gibi yada kesin çözüm ayrılmak ama uzun bir ilişki sonrası biri giriyor hayatına ve onuda öyle kolay kolay çıkaramıyorsunuz bu arada babandan yesen demişsiniz Asi bir cocuktum aynı şekilde babamdan da dayak yedim zamanında bu şekilde tartıştım yedim yemedim deil şuraya yorum yazanlardanda vardır illa ki onlarda dayak yemiştir babasından

ısrarla anlamadığın şey şu: sen de sakinleştirebilirdin

Fırlattıksay ne oldu sakînleştirebilirdii o üstelemeyi seçti sanki ben adamı dövmüşüm tekme tokat girmişim o da küçül bi tokat atmış her neyse sorun o dövseydi bu yapıştırsaydı yere değil altında yatan sebep bunu da dediğiniz gibi beraber bi psikog yada ayrı ayrı gidilen bir psikolog randevusu olabilir anca önce açığa çıkacak gibi yada kesin çözüm ayrılmak ama uzun bir ilişki sonrası biri giriyor hayatına ve onuda öyle kolay kolay çıkaramıyorsunuz bu arada babandan yesen demişsiniz Asi bir cocuktum aynı şekilde babamdan da dayak yedim zamanında bu şekilde tartıştım yedim yemedim deil şuraya yorum yazanlardanda vardır illa ki onlarda dayak yemiştir babasından

buz perisi her insanın ters tarafları vardır. hepimiz insanız hepimizin çığrından çıktığı anlar olabilir ancak önemli olan senin içindeki en iyinin ortaya çıkmasını sağlayan kişilerdir.

siz birbirinize iyi gelmemişsiniz bu çok açık. siz denge kuramamışsınız. sen onun içindeki canavarı besleyen kadınsın o da senin içindeki karanlık tarafı uyaran adam.. ayrılmak istemeyebilirsiniz ama bir gün inceldiği yerden kopacağınızı bil. mutsuzluğu beslemeye gerek yok...

Son düzenleme:
buz perisi her insanın ters tarafları vardır. hepimiz insanız hepimizin çığrından çıktığı anlar olabilir ancak önemli olan senin içindeki en iyiyi ortaya çıkmasını sağlayan kişilerdir.

siz birbirinize iyi gelmemişsiniz bu çok açık. siz denge kuramamışsınız. sen onun içindeki canavarı besleyen kadınsın o da senin içindeki karanlık tarafı uyaran adam.. ayrılmak istemeyebilirsiniz ama bir gün inceldiği yerden kopacağınızı bil. mutsuzluğu beslemeye gerek yok...
Teşekkür ederim haklısınız mutsuzluğumuzu besliyoruz birbirimizin ne yaparsak

babanin bo parcasidin sen vurdumu icin acir babanin.ama ssvgilin kendini guclu sanar.ve arkasida gelir.hic bi bagin yok kalpten baska ama babayla oylemi

dayağı hak edilen bir davranış olarak mı görüyorsunuz, lutfen bunu düşünün!

hakettim mi diye sormuşsun ya inanamdım haketmişsin dicektim ama onu bile diyemem.
kocan değil çocuğun yok bu ne ya sinirleniyorum böyle şeyler okuyunca.nerdeyse soracaksın nasıl gönlünü alabilirim diye benim yüzümden oldu diceksin.
aşk acısıyla ölünmüyor ama gururun olmadan işin çok zor.

Ben olsam o anda onu orada bırakırdım özür de fayda etmezdi.

Nasıl yetiştireceksin bakalım oglunu? Kum torbası olarak mı? Karşısındaki kız atsın, vursun... ama oglun bir şey yapmasın öyle mi? İyi sen yetiştir öyle o seni baglar.

Benim de kızım olursa şımarık yetiştirmem kesinlikle. Yapacagı şeylerin bi sonucu olabileceigni ögretirim merak etme. Gidip de ona buna kadın oluşuna güvenerek şımarık şımarık hareketler yapmaz, yaparsa da oturup magduru oynamaz.

O gurur dedigin şey kadında var da erkekte yok mu? Kızın tokat yiyince ''oyyy gururu kırılır...'' ama oglun tokat yiyince ''bu onun görevi zaten'' diyeceksin ne de olsa kum torbası olarak yetiştirecekmişsin, eh normaldir.

Şu güçlü/güçsüz tartışmasını da bi kenara bırakın artık. Güçsüz ise eger, boyundan büyük işlere kalkışmasın öyleyse hiç kimse. Ama sizler gücü de farklı anlıyorsunuz, sadece fiziksel güç olarka anlıyorsunuz...

Oysa bir anne oglunu istedigi kadar dövsün, isterse ulu orta dövsün oglu büyük ihtimalle asla karşılık vermeyecektir. Halbuki anne 1.60 boyunda oglu ise 1.90 iri yarı bir şey... Ama annesine gık diyemiyor, işte buna denir güç diye. Ama erkekler bu saygıyı annelerine gösterir sadece, elalemin şımarık kızına göstermek zorunda asla degil.

uslubunUZ zaten nasıl çocuk yetiştireceğiniZİ gösteriyor. Kız, erkek farketmez Saygıdan nasiplenmeyecekleri belli. Haydi Selametle..

uslubunUZ zaten nasıl çocuk yetiştireceğiniZİ gösteriyor. Kız, erkek farketmez Saygıdan nasiplenmeyecekleri belli. Haydi Selametle..

ooo çok büyük laf ettin gerçekten de... Baktın olmadı hakarete başvuruyorsun, bir de saygıdan dem vuruyorsun. Hadi sana da bye.

Sorunlarımız vardı tartışıyorduk her gün olabilir mutsuzduk ama en son gönlünü almak için görüştüm ve birden gene aynı konu üzerinden tartıştık sesini yükseltti beni anlamadı ne desem zaten ters anlayacaktı en son cevap bekledi cevabı söyledim ve onuda ters anladı en son çığırından cıktım çünkü kavga için görüşmemiştim onunla bağırmaya başladım kendimi kaybettim resmen üzerine elimdekileri vs attım tokat attı o an ne yapacağımı bilemedim şoka girdim o an bile gelip teselli etmedi hala sinirliydi sonra durdu konuştuk Zıvanadan çıkarmış olabilirim ama bunu hak etmedim özür diledi ama ben ne yapacağımı bilmiyorum cidden seviyorumda onu bu hale nasıl getirdim onuda düşünüyorum kafam Allah bullak nasıl bu hale geldik diye düşünüyorum bir yandan bir yandan da bu dayağı hak ettim mi diyorum ..
Onu bu hale nasıl mı getirdin.Yani sen bu hale getirdin diye zıvanadan çıktığı için vurdu.Devam edin bence.sEN BİRŞEYLER FIRLAT,O VURSUN.

Back
X