Sevgiliden gelen tokat..

Adamın şiddete eğilimi olmasa döner arkasını çeker gider . Konu sahibini attıkları neyse onlarla baş başa bırakır . Doğrusu da bu . Allahın da kimseyi dayak atılsın ya da zarar verilsin diye yarattığını zannetmiyorum .

Eger çekip gitseydi konu sahibi daha çok çıldırırdı büyük ihtimalle. Yine de en güzeli çekip gitmesi olurdu tabi ki ama karşılık verdi diye adamı kesinlikle suçlayamam. Çekip gitseydi ekstra bi aferin derdim, seviyesizlige prim vermedigi için.

Hem madem öyle kadın çekip gitseydi ya? Konu sahibi çekip gitmemiş, eline geçeni fırlatmış... Şiddete meyilli olmasa fırlatmak yerine çeker giderdi dimi? Onu hiç demiyorsun ama.

Hayır, bunu bir suç gibi gösteren sensin. Burada çocuk-ebeveyn ilişkisi yok. İki yetişkin insan var.

Dayakla sindirmek? O da ne ki? Konu sahibi çıgrından çıkmış, adam da karşılık vermiş. Burada dayakla sindirmek diye bir şey yok.

''Karşında sevdiğin bir insan varsa onu sakinleştirmenin çok farklı yolları da vardır..'' demişsin. Bunu konu sahibi uygulasaydı ya madem? Karşısındaki sevdigi insana eline geçeni fırlatmak yerine senin dedigin başka yöntemleri uygulasaydı... Onu hiç demiyorsun ama niyeyse?

Dayak diyip de durma sürekli, altı üstü bi tokat. Oldu olacak katliam de...

Adamın gücü yetiyormuş da bilmem ne... Ona bakarsan konu sahibinin de adama gücü yetiyor farklı bir açıdan. Konu shibi de bu yaptıgı şımarıklıkları bir başkasına yapamaz dimi? Ama kime yaptı... nazını, kaprisini her türlü şımarıklıgını çekecegini DÜŞÜNDÜGÜ birine fırlattı eline geçenleri, YANİ GÜCÜNÜN YETTİGİNE.
Karşısında duran sinirli kadını DAYAKLA SİNDİRİYOR!...öetismi var neyi sorguluyorsun???
Benim savunduğum zaten başından beri bu ''Karşında sevdiğin bir insan varsa onu sakinleştirmenin çok farklı yolları da vardır..'' Sakinleşmeyen bir insana o dediğiniz tokatcıktan atamazsınız...

Şiddeti savunan bir kadınla tartışıyorum..Enteresan!...

Valla bu konuda eski eşimi savunacağım hiç aklıma gelmezdi...Adamın aldattığını öğrendiğimde kafasından aşağı su döktüm, kül tabağı fırlattım, o zaman dövseydi beni değil mi???

Senin adam senin yaptıgını hak etmiş, hatta daha fazlasını. Aldatma var işin içinde, ki bi iki vurmaktan çok daha agır bir şey bu. O durumda tabi ki sana karşılık veremezdi çünkü dibine kadar suçluydu da ondan.

Buradaki olay ise farklı.

Karşısında duran sinirli kadını DAYAKLA SİNDİRİYOR!...öetismi var neyi sorguluyorsun???
Benim savunduğum zaten başından beri bu ''Karşında sevdiğin bir insan varsa onu sakinleştirmenin çok farklı yolları da vardır..'' Sakinleşmeyen bir insana o dediğiniz tokatcıktan atamazsınız...

canım enteresan olan konu sahibinin de şiddet geçmişi varken böyle bi konu açması

Yahu diyorum ki, ''Karşında sevdiğin bir insan varsa onu sakinleştirmenin çok farklı yolları da vardır..'' madem böyle.... O zaman konu sahibi neden başka yol aramadı? Niye bir şeyler fırlattı adama diyorum? Adam bunu dinlememiş, terslemiş... vs bu da ''senin dedigin gibi'' başka yöntemler kullanmak yerine eline geçeni fırlatmış...

sinir anında fırlatma, kırma, dökme, çekip gitme, bağırma olur ama vurma olmaz. ee sen de haketmişsin cilerin hak, adalet kavramlarını seveyim. fırlatmasaydınız iyiymiş ama o da fırlataymış madem, vurmak ne? ya da elinizi tutsaymış. vurmak, erkeğin bilinçaltında "ben erkeğim döverim de severim de"nin göstergesidir. bunun haketmesi olmaz. hayvan mısınız siz de tokat hakedesiniz ki hayvana bile vurulmaz.

hala seviyorum da neden bu hale getirdim diyecek bir yapıda iseniz zaten bu bu adamdan ya da başkalarından ilerde çoook dayak yiyeceğinizin göstergesidir.

insansak bazı duyguları zaptedebilmeliyiz. hayvandan bir farkımız olsun.

Eger çekip gitseydi konu sahibi daha çok çıldırırdı büyük ihtimalle. Yine de en güzeli çekip gitmesi olurdu tabi ki ama karşılık verdi diye adamı kesinlikle suçlayamam. Çekip gitseydi ekstra bi aferin derdim, seviyesizlige prim vermedigi için.

Hem madem öyle kadın çekip gitseydi ya? Konu sahibi çekip gitmemiş, eline geçeni fırlatmış... Şiddete meyilli olmasa fırlatmak yerine çeker giderdi dimi? Onu hiç demiyorsun ama.

Benim için bayanınki de erkeğinde aynı . Sevgilisi bağırmaya başladığında bayan gitseydi sen biraz sakinleş sonra konuşalım deseydi . Şimdi belki de bu kadar üzülmüyordu konu sahibide .

Sanırım bazı şeyleri hep erkeklerden bekliyoruz ve herşeyi kendimize hak görüyoruz

üstelik gönül alma maksatlı bulusmak isteyen konu sahibi mantıken daha ılımlı olması bekleniyor

konu ne hala bilmiyoruz o ayrı

sinir anında fırlatma, kırma, dökme, çekip gitme, bağırma olur ama vurma olmaz. ee sen de haketmişsin cilerin hak, adalet kavramlarını seveyim. fırlatmasaydınız iyiymiş ama o da fırlataymış madem, vurmak ne? ya da elinizi tutsaymış. vurmak, erkeğin bilinçaltında "ben erkeğim döverim de severim de"nin göstergesidir. bunun haketmesi olmaz. hayvan mısınız siz de tokat hakedesiniz ki hayvana bile vurulmaz.

hala seviyorum da neden bu hale getirdim diyecek bir yapıda iseniz zaten bu bu adamdan ya da başkalarından ilerde çoook dayak yiyeceğinizin göstergesidir.

Sinir anında kırma, dökme, birilerine bir şey fırlatma olur ama vurma olmaz öyle mi? O fırlatılan şey zarar da verebilir ama farkındaysan.

Döverim de severim de göstergesi falan degil bu hatta zerre alakası yok bu konunun. Burada daha çok ''ben kadınım dolayısıyla elime geçeni fırlatabilirim, belki adamın gözünü çıkara da bilir, kafasını da yarabilir, bir yerine de batabilir.... ama olsun bana karşılık veremez çünkü o erkek''.

Senin oglun bu şekilde bir şeye maruz kalsa ne derdin? Yine aynısını mı söylerdin? Senin oglun kum torbası mı?

Hayvandan farkımızın olup olmamasıyla da bi ilgisi yok bu işin ya neyse.

iki tarafta hatalı şiddetin sadece kadına yapılanına değil her türlüsüne karşı olmak gerekir
sende sevgilinin üstüne eline geçeni atmışsın ya yaralansaydı !!!!
o da sinirle sana tokat atmış
sizin sonunuz yok bence ne o her kavgada bir birinize şiddet mi uygulayacaksınız
çocuğunuz olunca onuda döversiniz.saygı yok ilişkinizde SAYGI YOKSA SEVGİ İLE YÜRÜTEMEZSİNİZ ki seven insan şiddet eğilimi göstermez

Benim için bayanınki de erkeğinde aynı . Sevgilisi bağırmaya başladığında bayan gitseydi sen biraz sakinleş sonra konuşalım deseydi . Şimdi belki de bu kadar üzülmüyordu konu sahibide .

Benim için de aynı... Ama benim açımdan burada şiddet bile yok aslında. Birisi bir şeyler fırlatmış, digeri de bi tane tokat atıvermiş. Bu mu yani, kıyamet mi kopmuş? Ne olmuş altı üstü çok kötü bir şey mi? Asıl kötü olan kısmı bunların birbirlerini anlamaya gayret etmemesi, biri trip atar, digeri sinirlenir... vs. Bu sorun degil de son 5-10 saniye mi sorun oldu?

Bi tokattan kimse ölmez merak etmeyin ya da üstüne bi kaç şey fırlatmaktan.

Sağolun kızlar hak etmedim elbetteki onun için düşünüyorum dedim zoruma gittiği için ben bunları hak ettim mi diye sonra oda ağladı pişman bende üzüldüm ama anlamadığım önceki secfilimleödaha beterini yaşadım üstüne çok gittim vurdum bî kere elini kaldırmamıştı bana bununla 1 yıl bile değilken böyle birşey olması gerçektende gelen gideni aratırmış
sende şiddet eğilimi var.

Sinir anında kırma, dökme, birilerine bir şey fırlatma olur ama vurma olmaz öyle mi? O fırlatılan şey zarar da verebilir ama farkındaysan.

Döverim de severim de göstergesi falan degil bu hatta zerre alakası yok bu konunun. Burada daha çok ''ben kadınım dolayısıyla elime geçeni fırlatabilirim, belki adamın gözünü çıkara da bilir, kafasını da yarabilir, bir yerine de batabilir.... ama olsun bana karşılık veremez çünkü o erkek''.

Senin oglun bu şekilde bir şeye maruz kalsa ne derdin? Yine aynısını mı söylerdin? Senin oglun kum torbası mı?

Hayvandan farkımızın olup olmamasıyla da bi ilgisi yok bu işin ya neyse.

Benim oğlum var ne bir kadına el kaldırmasını isterim ne de ilişki yaşadığı kadının ona vurmasını, insanın bi kere etraftan da çekinmesi gerekir millet videoya falan çekiyo böyle şeyleri

Kadının bilinç altında da "vururum, ben güçsüzüm, bana bişey yapma hakkı yok" var ozaman. Konu sahibinin yaptığı şımarıklık, bu kadar basit iste, sinirini kontrol edeme, eline geçeni fırlat, sonra da "ama bana vurdu :( " de..

Benim için de aynı... Ama benim açımdan burada şiddet bile yok aslında. Birisi bir şeyler fırlatmış, digeri de bi tane tokat atıvermiş. Bu mu yani, kıyamet mi kopmuş? Ne olmuş altı üstü çok kötü bir şey mi? Asıl kötü olan kısmı bunların birbirlerini anlamaya gayret etmemesi, biri trip atar, digeri sinirlenir... vs. Bu sorun degil de son 5-10 saniye mi sorun oldu?

şiddet var illla ki kan mı dökülmeli şiddetin var olduğuna ispat için az önce diğer yorumunu beğenmiştim ama bu yorumunu doğru bulmuyorum.ilişkiler öncelikle saygı ve sevgi üzerine kurulmalı
kimse kimsenin sabır taşı değildir.
her iki tarafta sinirlerini birbirinden çıkarıyorsa orada çok yanlış bir şey vardır.ne demek attım vurdum, attı vurdu saygı yok saygı yok saygı yok
erkeğinde kadına şiddet uygulaması yanlış aynı oranda kadının erkeğe şiddet uygulaması yanlış.kimse bunları normalleştirmesin

Onlar sevgililer bu tokatlar ellerindekilerini atmalar bir şekilde ilerisinin alt zeminini oluşturuyor . Başta bu problem çözülmezse ileride dağ gibi problemlerle uğraşırlar . Benim için biri de aynı bini de .

Aynen yani gücü yetiyor sonuçta sakinleştirebilirdi başka yollara başvurabilirdi ne olursa olsun Tokat'a gerek yoktu neymiş ben erkek o kadınmış vs ilişki de oysa ki dominant yapımda yok içindeki bastırdığı şeyleri böylece dışa vurdu belki de

Back
X