Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgilim askerdeydi daha gelmesine 8 ay vardı uzun dönem yapıyordu askerliğini hep ona derdim keşke dogum gunumde yanımda olsun diye..dogum gunumde ramazandı liseden 2 ardasımla buluşma planı yaptık iftarımızı açalım diye annemden de gece 10 a kadar izin aldım..hiç vermezlerdi izin ama allahın işi işte verdi:)ogunde ortak bi erkek arkadasımız var sevgilimle çok sever sayarız birbirimizi o aradı bugün neyapalım felan die bende dedim canlı müzige gidelim neyaplım dogum günüm ya :)neyse kızlarla iftar açtık felan sevgilim aradı aşkım neyapıyorsun dogum günün gez eglen tadını çıkar felan bizim bi arkadasımızın çok şık bi restoranı var benımki diyorki aşkım oraya bi ugra süha(ortak arkadasımız ) orada diyo ii dedim bende..süha aradı beni kanka neredesin alayım seni gideli bizim mekana dedi iyi dedim 2 kişi aldılar benı diger 2 kişiden önden önden gidiyorlar:) meger haber vermek için gidiyorlarmış geliyorlar diye:)neyse gittik slmlaştık arkadaslarımızla ışıklar söndü birden benı balkona aldılar bi müzik:)aman allahım okadar muhteşemki sanki benım için kapatılmış yani:)balkona çıktım bir masa hazırlamışlar masa giydirilmiş sandalyeler giydirilmiş okadar süperki:)ondan sonra herkes tek tek dogum günümü kutladı pastam geldi kocaman:)o sırada sevgilim aradı aşkım dogum günün kutlu olsun diye ben agla agla bi hal olmuştum o sıradada süha bana bi çicek getirdi bu nu cihan(sevgilim) yolladı diye kocamn bir çicek ama üstündede bir not aşıgınım yanında olamasamda senı çok sevıyorum aşkım.. cihan..yazıyordu.ogünü asla unutmam sevgilimel o telefon konuşmamızı asla ama asla unutmam bana yaptıgı en muhteşem hediyeydi askerdeyken bile bukadarını düşünmüş yapmış,yaptırmış okadar inceydiki sagolsun allah bir degil binkere razı olsun ama hala aklıma gelir o padatadan cihan çıkacagını istemiştim (içimden allahım ne olur sevgilim geldin diyordum).. çok güzel bi anımdı buda benım kızlar..
pırlantacım hep söylerim erkekler düz mantıktadırlar bazen sen istediklerini belli ediceksin eger yaparsa odun degildir eger sen belli edipte yapmıyorsa o gerçekten yakmalık odun dur:)sen belli et çicek istedgini,erkekler böyle ince şeyleri düşünmezler alıştıracaksın benımki böyle şeyleri çok sever özel gunleri felan hiç unutmaz sagolsun ama her erkek böyle degildir benımkininde baze odunlukları tutuyo ama ben nazımla felan şaka ile karışık söyluyom hemen yapıo![]()
Kızlarrrrrrrr yeni konumuz sevqililerimizz kıllımııı =)))
Hadi çekiştireliimmm..hihoyyyt
Sevqilisinin kıllarından rahatsız olan varmı =))
( Göbek bacak göğüs sırt el koll sakal bıyık )
:roflol: :sm_cool: :teytey: :dance:
seljan senle aynıyız tatlım bende beşiktaşlıyım sevgilim fenerli vereliniortak... biara fenerli yapmaya çalıştı ama yok ole kendimi bildim bileli beşiktaşlıyım cnm:sm_cool:
Valla bende sevmiyorum kıllı erkek =))
Aman amannn =)
Benimkindede yokk bacaklar orman orası ayrı =)
Bırazcık kirli sakalları olsa hayır demezdim ama kısmet değilmiş =):asigim: