Mantik hatasi surada bunu da gorun ama: ben kendi ailemden uzaga tasinirken neden sevgilimin annesinin yakinina gideyim neye guvenerekE tamam olmasa bile annesini tek başına birakıp uzak bi şehire gitmek istemeyebilir, işin normali bu. Kaldı ki bunların hepsi olabilecek şeyler, yaşlanmadan yakin bi zamanda da başınıza gelebilir. Sizin bakış açınızla evlendikten sonra annesine bi sey olsa adam aynı şehire taşınmak istese yine sorun olcak. Çok katı ve ütopik düşünceleriniz var bence. Yani mesela kayınvalideyle aynı evde yaşamak dese sizi anlarım, olacak şey değil. Ayni apartmani istemeseniz anlarım istemeyin zaten hatta aynı semti de istemeyin. Ama siz yakın şehirlere bile laf edecek haldesiniz. Alalım başımızı kaçıp fizana saklanalim kimse de bulamasın der gibi yani. Siz ailenizden kaçmak istiyo olabilirsiniz ama siz istiyosunuz diye o da ailesinden uzaklaşmayı istemek zorunda değil. Önceden sorun etmemiş çünkü gözü arkada kalmayacakmış belliki. Nasılsa babası varmış. Şartları değişmiş, planları da değişmiş. Madem size uymayacağinı düşünüyosunuz, size uyan birini bulup onunla yola devam edin. Yoksa siz çok sorun yaşarsınız evlilik hayatında gibi geliyo bana.
E tamam olmasa bile annesini tek başına birakıp uzak bi şehire gitmek istemeyebilir, işin normali bu. Kaldı ki bunların hepsi olabilecek şeyler, yaşlanmadan yakin bi zamanda da başınıza gelebilir. Sizin bakış açınızla evlendikten sonra annesine bi sey olsa adam aynı şehire taşınmak istese yine sorun olcak. Çok katı ve ütopik düşünceleriniz var bence. Yani mesela kayınvalideyle aynı evde yaşamak dese sizi anlarım, olacak şey değil. Ayni apartmani istemeseniz anlarım istemeyin zaten hatta aynı semti de istemeyin. Ama siz yakın şehirlere bile laf edecek haldesiniz. Alalım başımızı kaçıp fizana saklanalim kimse de bulamasın der gibi yani. Siz ailenizden kaçmak istiyo olabilirsiniz ama siz istiyosunuz diye o da ailesinden uzaklaşmayı istemek zorunda değil. Önceden sorun etmemiş çünkü gözü arkada kalmayacakmış belliki. Nasılsa babası varmış. Şartları değişmiş, planları da değişmiş. Madem size uymayacağinı düşünüyosunuz, size uyan birini bulup onunla yola devam edin. Yoksa siz çok sorun yaşarsınız evlilik hayatında gibi geliyo bana.
Ondan buyuk 3 kardesi var onlar 2hafta kalip evlerine donduler baska sehirde yasiyorlar evliler. Evrak islerini sevgilim yalniz halletti.
Bence asıl bu cümlenizde mantık hatası var. Yani bakış açınız çok tuhaf. Bi kere ailenizden uzağa gitmek sizin hayaliniz zaten onu gerçekleştirmiş oluyosunuz. Yani karşı taraf hayatınızda olmasa bile bu sizin istediğiniz bi şey anladığim kadarıyla. Karşı tarafın annesi yüzünden ailenizden ayrılmiyosunuz ki, sizin zaten isteğiniz kendi ailenizden uzak olmak. Onun dışında neye güvenerek sorusu da tuhaf. Annesiyle aynı veya yakın şehirde yaşayınca güvenmemenizi gerektirecek ne oluyo? Neye güvenerek evleniyosunuz önce onu sorun bence kendinize. Bunun cevabı da anneyle yakın veya uzak şehirde yaşamaya göre verilmez eğer karşi tarafın sorunlu ve kavgalı olduğunuz bi ailesi yoksa. Siz kendinize ve sevgilinize güvenerek evlenirsiniz veya güvenmeyerek evlenmezsiniz.Mantik hatasi surada bunu da gorun ama: ben kendi ailemden uzaga tasinirken neden sevgilimin annesinin yakinina gideyim neye guvenerek
Onu ben de fark ettim duygusal olarak bu adama yeterince bağlı değil. Kafalar uyuyo ya bulmuşken devam demiş, gelmiş bugüne kadar. Yoksa bi insan kolay kolay sevdiği biri için, baştan soyleseydi ben de başkasıyla devam ederdim demez. Şuanki durumda evlenirse çok yanlış yapar. Ortada sadece matık varmış belliki, şuan o da ortadan kalkmış.zateen birine olan 1,5 seneme oldu diye cevap vermiş. olaya sadece mantık açısından bakıyor. sevdiklerinin yokluğu ile sınanmış biri gibi duruyor.
bilmediği bir acıyı anlaması zor olabilir ama sevdiği insana anlayış gösterip orta yol bulmaya çalışabilir.
Kusura bakmayın ama bütün yorumlarınızdan hissettiklerimi yazıcam. Adamın babası vefat etmiş siz yan çizdi diyorsunuz. Adamın babası vefat etmiş siz 1,5 senem diyorsunuz. Adam ölmüş siz 1,5 sene ile resmen bir tutuyorsunuz. Sağlık problemi olmasa adam herhalde hastaneye getirip götüreyim demez. Her şeyi geçtim belli yaşlarda kontroller olur. Burada bir kişi vardı aılesı durmadan arıyor sağlık sorunu yok neymış hastaymış hastaneye çağırıyorlar demişti. Eşiyle kavga edip göndermemişti. Sonuç babası bir kaç gün sonra vefat etmişti. Sizde de ilerde böyle şeyler olması muhtemel. Sizin hayaliniz ailenizden uzakta olmak olabilir ama o sizin hayaliniz durum değişmiş diye ben kimsenin hayali diye kendi planlarımı bırakıp gitmem. Ortak payda da buluşulur. Siz eğer gerçekten seviyor olsaydınız 1,5 seneye yanmak yerine sevdiğiniz adama destek olurdunuz. Evliliği şuyu buyu planları konuşmaya utanırdım bir süre bence siz mantık evliliği yapıcaktınız. Baktınız her şeye okey diyor. Ama durum değişince planlarınız suya düştü pardon sizin deyiminizle yan çizdi. Ayrılın birbirinize göre değilsiniz. Atandığımız yerde yine kafa yapınız uyan biri karşınıza çıkar.
Onu ben de fark ettim duygusal olarak bu adama yeterince bağlı değil. Kafalar uyuyo ya bulmuşken devam demiş, gelmiş bugüne kadar. Yoksa bi insan kolay kolay sevdiği biri için, baştan soyleseydi ben de başkasıyla devam ederdim demez. Şuanki durumda evlenirse çok yanlış yapar. Ortada sadece matık varmış belliki, şuan o da ortadan kalkmış.
Annenizi veya babanızı kaybetseniz o mükemmel hayat görüşünüz aynı mı kalacaktı ? Veya sizin kaldı diyelim karşımızdaki insanların hayat görüşü aynı kalmak zorunda mıydı ? Sevgilinizin babası öldü.. ÖLDÜ.. Birdaha geri gelmeyecek. Annesi yalnız kalacak ve şuan yanında sadece kendisi var.. Babası yaşarken fikirleriniz uyumluyda ama şimdi işler değişti. Tabiki de fikirleri değişebilir.Kötüsünüz demiyorum ama bencilsiniz. Bir yorumunuzda bile sevgilinizin açısından hayatı düşünmeden yan çizdi diyorsunuz.. Bu çok bencilce..Ilk gunden beri ve bugun bile soyluyorum.Yumurta kabugundan ciktigini iddia etmedim. Ben kendi memleketimi dahi birakip gidiyorken neden onun memleketine tasinacagim? Ailelere yakin olmak istesem burada kalmaya devam ederim zaten. Benim genel hayat gorusum boyleydi her zaman boyleydi onla da paylasmistim o da oyleydi. Simdi konusmalari degisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?