- 11 Şubat 2023
- 11.056
- En iyi cevaplar
- 2
- 25.899
- 528
Çok şükür ki EXBenim ex kaynanada bir gün aile içinde otururken benim kaynanam kocamla yatardı ben çocuklarımla tek yatardim dedi.
Bana alttan alttan bende aynısını yapacam demeye getirdi. Güldüm geçtim çok umursadi ki evliliğin ilk ayları eşim saç sakal tras oluyor annesinde banyo yapıyor üstünü değiştiriyor kıyafetlerini tamamını vermedi.
hergun sabah öğle akşam annede yemek yeniliyor ben neredeyim ben kendi evimde o anasının evindekafayi yemeye ramak kalmıştı.
Duygusal ensest resmen aklınız varsa kaçın deli divane aşık değilseniz kaçınhep sadece konulari okurdum bu sefer kafama takilan bir seyle geldim. 5 yillik bir iliskim var. ailelerimiz tanisiyorlar bu yaz nisan yapacagiz. ikimiz de 24 yasindayiz. sorun sevgilimin annesi. sevgilime sanki sevgilisiymis gibi davraniyor. ilk defa bizim evimize geldiklerinde sevgilimin elini tutarak oturmustu, bunu hic unutamiyorum. bir kere de carsinin ortasinda ucumuz dolasirken de tutmustu elini ben yanlarindayken. o zaman sevgilime sormustum siz el ele mi gezersiniz hep diye, farkinda bile degildim tuttugunun demisti. bunlar disinda zaten surekli bir temas halinde. bir ara sevgilim sehir disindaydi geldiginde o aksam herkesin icinde ben oglumla yaticam cok ozledim falan dedi. her gun her dakika arar, mesaj atar. biz bulustugumuzda bile surekli ama surekli arayip farkli farkli sacma bahanelerle rahatsiz ediyor, eve ne zaman geleceksin diye sorup duruyor. beni aradiginda da surekli oglumu o kadar ozledim ki tum damarlarimda hissediyorum falan diyor. istisnasiz her konusmamizda ne kadar ozlediginden bahseder. hatta bir kere yine sehir disindan gelecegi zaman "sevgilimiz geliyor" demisti. ben bunlara gulerek karsilik veriyorum tepki gostermiyorum su an hicbir sekilde ama cok rahatsiz oluyorum acikcasi. daha bunlar disinda bircok sey var buraya yazsam cok uzun olur. ne yapmam gerekiyor sevgilimle konusmali miyim ya da sizce ben mi abartiyorum normal mi bu hareketler? fikirlerinizi merak ediyorum. tesekkur ederim simdiden.
vallahi en musait zamanimizda sevgilimle ciddi bir konusma yapip gerekirse bir seyleri ertelemeyi dusunuyorum. gozlem yapayim bakalim neler degisiyor konustuktan sonraDuygusal ensest resmen aklınız varsa kaçın deli divane aşık değilseniz kaçın
Herkes evladını severde bu kadarida çüş yani bende rahatsiz olurdum nisanlanizda annesine bu şekilde davraniyorsa Allah yardımcınız olsun üç kisilik bir evlilik olacak gibi bunları kaldırabilecek misiniz siz ona karar verin öyle nisanlanin derimhep sadece konulari okurdum bu sefer kafama takilan bir seyle geldim. 5 yillik bir iliskim var. ailelerimiz tanisiyorlar bu yaz nisan yapacagiz. ikimiz de 24 yasindayiz. sorun sevgilimin annesi. sevgilime sanki sevgilisiymis gibi davraniyor. ilk defa bizim evimize geldiklerinde sevgilimin elini tutarak oturmustu, bunu hic unutamiyorum. bir kere de carsinin ortasinda ucumuz dolasirken de tutmustu elini ben yanlarindayken. o zaman sevgilime sormustum siz el ele mi gezersiniz hep diye, farkinda bile degildim tuttugunun demisti. bunlar disinda zaten surekli bir temas halinde. bir ara sevgilim sehir disindaydi geldiginde o aksam herkesin icinde ben oglumla yaticam cok ozledim falan dedi. her gun her dakika arar, mesaj atar. biz bulustugumuzda bile surekli ama surekli arayip farkli farkli sacma bahanelerle rahatsiz ediyor, eve ne zaman geleceksin diye sorup duruyor. beni aradiginda da surekli oglumu o kadar ozledim ki tum damarlarimda hissediyorum falan diyor. istisnasiz her konusmamizda ne kadar ozlediginden bahseder. hatta bir kere yine sehir disindan gelecegi zaman "sevgilimiz geliyor" demisti. ben bunlara gulerek karsilik veriyorum tepki gostermiyorum su an hicbir sekilde ama cok rahatsiz oluyorum acikcasi. daha bunlar disinda bircok sey var buraya yazsam cok uzun olur. ne yapmam gerekiyor sevgilimle konusmali miyim ya da sizce ben mi abartiyorum normal mi bu hareketler? fikirlerinizi merak ediyorum. tesekkur ederim simdiden.
Siz konusun yine de ama onlar bunu normallestirmisler gibi görünüyor. Evlilik olması halinde persembenin gelişi çarşambadan belli olmuş bile.vallahi en musait zamanimizda sevgilimle ciddi bir konusma yapip gerekirse bir seyleri ertelemeyi dusunuyorum. gozlem yapayim bakalim neler degisiyor konustuktan sonra
Konuşsanız da bu yaşa kadar böyle gelen iki konuşmayla düzelmez düzeleceği vaad edilir ama düzelmez yakmayın kendinizivallahi en musait zamanimizda sevgilimle ciddi bir konusma yapip gerekirse bir seyleri ertelemeyi dusunuyorum. gozlem yapayim bakalim neler degisiyor konustuktan sonra
Böyle herifi erkek gibi görüp koca sıfatı veren de çok sağlıklı bir ruh haline sahip değildir zaten öfffYemin ederim komşu anlatınca ben de aynen öyle oldum.dedim teyze hiç mi kızının derdini sormadın ,çekip almadın o hayattan. Dedi vallahi tek bir gün bile anne böyle biyle deseydi bırakmazdim.o dayandı. Adam akkllanmis falan da değil kaynana ölmüs yoksa daha da yatardı diyo
Ağda da yaptırıyordur bu kadın oğluna.G. Budayıcıoğlu gerçek hikayeden alınmıştır diye dizi yapar.
anne oğul bu saçmalığı normalleri yapmışlar kim bilir daha ne saçma normalleri var. Bir ömür sinir krizi geçirmek istediğinden emin misin?
Ensest yakistirmasi dogru, buna "Örtük Ensest" deniliyor.Böyle Bi annenin oğlunun da normal olmasını bekleme. Zaten annesinin davranışlarının normal gelmesinden dikkatini bile çekmemesinden belli. Ensest yakıştırması doğru değil ama sağlıklı Bi ilişkileri de yok. Göbek bağı henüz kesilmemiş bu oğlanla evlenirsen çok pişman olacağını düşünüyorum.
ah keske uyduruyor olsaydim da bunlar yasanmasaydi. ben de gec farkettim her seyin bu kadar abartili ve sacma oldugunu, ilk baslarda hep iyi niyetimle yaklasmistim. bu konu yuzunden oturup agliyorum simdiGerçek değil bu konu bence. Tepki ölçmek üzerine yazılmış ya da siz fazla safca birisiniz, inanmadım konuya. Hadi hersey geçtim sizin eve geldiklerinde anneniz falan demedi mi kızım bunlar ruh hastası seni de salak yerine koyacaklar diye
aklima da hic boyle laflar gelmez benim iste hic aliskin degilimdir laf sokmaya, sanirim artik benim de biraz degismem gerekiyorböyle sessiz kalıp gülerek çözüm bulamazsınız.
sevgilimiz geliyor dediğinde ben olsam hayırdır x teyze nikah düşse evleneceksin oğlunla korkarım deseydiniz ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?