sevgilim, annesi ve ben

Çok şükür ki EX

G. Budayıcıoğlu gerçek hikayeden alınmıştır diye dizi yapar.
anne oğul bu saçmalığı normalleri yapmışlar kim bilir daha ne saçma normalleri var. Bir ömür sinir krizi geçirmek istediğinden emin misin?

Duygusal ensest resmen aklınız varsa kaçın deli divane aşık değilseniz kaçın

Duygusal ensest resmen aklınız varsa kaçın deli divane aşık değilseniz kaçın
vallahi en musait zamanimizda sevgilimle ciddi bir konusma yapip gerekirse bir seyleri ertelemeyi dusunuyorum. gozlem yapayim bakalim neler degisiyor konustuktan sonra

Herkes evladını severde bu kadarida çüş yani bende rahatsiz olurdum nisanlanizda annesine bu şekilde davraniyorsa Allah yardımcınız olsun üç kisilik bir evlilik olacak gibi bunları kaldırabilecek misiniz siz ona karar verin öyle nisanlanin derim

vallahi en musait zamanimizda sevgilimle ciddi bir konusma yapip gerekirse bir seyleri ertelemeyi dusunuyorum. gozlem yapayim bakalim neler degisiyor konustuktan sonra
Siz konusun yine de ama onlar bunu normallestirmisler gibi görünüyor. Evlilik olması halinde persembenin gelişi çarşambadan belli olmuş bile.

Konuşsanız da bu yaşa kadar böyle gelen iki konuşmayla düzelmez düzeleceği vaad edilir ama düzelmez yakmayın kendinizi

Böyle Bi annenin oğlunun da normal olmasını bekleme. Zaten annesinin davranışlarının normal gelmesinden dikkatini bile çekmemesinden belli. Ensest yakıştırması doğru değil ama sağlıklı Bi ilişkileri de yok. Göbek bağı henüz kesilmemiş bu oğlanla evlenirsen çok pişman olacağını düşünüyorum.

Asiri sorunlu bir ana ogul iliskisi ne demek tanismaya geldiginde el ele oturmak ozaman sorup tepkinizi koymaliydiniz gulup gecmek yerine x teyze senin oglun benim sevgilim diyebilirdiniz aimdi sevgilimden yana sorun olmaz saniyorsun ama iliskileri zaten komple sorunlu cok ugrasirsin bu ana ogulla aklin varsa ayril kurtar kendini

Kayınpeder ya yok ya etkisiz eleman. Kadın bütün duygusal tatmini oğlu üzerinden sağlamaya çalışıyor. Çocuğun kocası değil oğlu olduğunu anlayabilecek psikolojik yapıda değil.

Nişanlınla bu konuyu ciddi ciddi konuşman gerek. Evlenince düzelir deme. Kadın seni erkeğini elinden almaya çalışan bir rakip olarak görüyor.

Konuyu kendi annene veya sağ duyusuna güvendiğin bir kaç aile büyüğüne aç, danış ona göre hareket et.

Gerçek değil bu konu bence. Tepki ölçmek üzerine yazılmış ya da siz fazla safca birisiniz, inanmadım konuya. Hadi hersey geçtim sizin eve geldiklerinde anneniz falan demedi mi kızım bunlar ruh hastası seni de salak yerine koyacaklar diye

Böyle herifi erkek gibi görüp koca sıfatı veren de çok sağlıklı bir ruh haline sahip değildir zaten öfff

Ağda da yaptırıyordur bu kadın oğluna. Elini tuttuğunu fark etmeyecek hale gelmiş adam. 1 günde böyle olunmaz. Yılların alışkanlığı da 1 günde bitmez.

Ensest yakistirmasi dogru, buna "Örtük Ensest" deniliyor.

böyle sessiz kalıp gülerek çözüm bulamazsınız.
sevgilimiz geliyor dediğinde ben olsam hayırdır x teyze nikah düşse evleneceksin oğlunla korkarım deseydiniz ya.

ah keske uyduruyor olsaydim da bunlar yasanmasaydi. ben de gec farkettim her seyin bu kadar abartili ve sacma oldugunu, ilk baslarda hep iyi niyetimle yaklasmistim. bu konu yuzunden oturup agliyorum simdi

böyle sessiz kalıp gülerek çözüm bulamazsınız.
sevgilimiz geliyor dediğinde ben olsam hayırdır x teyze nikah düşse evleneceksin oğlunla korkarım deseydiniz ya.
aklima da hic boyle laflar gelmez benim iste hic aliskin degilimdir laf sokmaya, sanirim artik benim de biraz degismem gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…