sevgilim, annesi ve ben

aklima da hic boyle laflar gelmez benim iste hic aliskin degilimdir laf sokmaya, sanirim artik benim de biraz degismem gerekiyor

hem oğluna hem annesine karşı değişmeniz lazım.
sevgilinize elele olduklarını sorarken bile ponçik ponçik sorduğunuzdan eminim.
mesela şöyle demeliydiniz bize geldiğinizde elele tutuşınca annenle ailem senin ana kuzusu olduğunu düşündü ben öyle olmadığını heyecanlandığın için annenin elini tuttuğunu söyledim ama toplum içinde dikkat etmen iyi olur.

Sevgilimiz geliyor ne ya daha neler. Kadın oğluna evlendikten sonra bile yapışacak gibi iyi tanıyın. Evlendikten sonra daha da gözünüze batar

evet dogru. bu zamana kadar hic tepki vermedigim icin cok pisman oldum zaten artik simdiden sonrasinda tepkisiz kalmam hicbir seye. birkac aydir cok ama cok sinirlerim bozuk her sey batiyor

kaç kaç kaç

Başınız çok ağrır..

7 yaşında oğlum. Servisten inip eve çıkarken balkondan izlerim ve genelde geldi gönlümün efendisi filan derim kendi kendime ama ben bile onunla bu kadar mıç mıç değilim..

Daha neler okuyacağız buralarda, tövbe estağfurullah.

Hic ama hic saglikli bir durum değil, sevgiliyken goz yumdugun durum yarin obur gun cok buyuk bir sikintiya sebebiyet verecek derhal kurtar kendini

Umarım çok geç olmadan, hayatının hatasını yapmadan bu yanlıştan vazgeçersin.
Emin ol evlendiğinde ilk gecenizde sabahınızda ve devamında da sizi rahat bırakmaz. Bu kadar değildi benim kayınvalidem ama inan çok çektirdi sağolsun. . Çok şükür eşim sonrasında farketti de az da olsa mesafe koyabildi...

Ay bu ne ya? Hiç gülüp geçmeyin bence çok büyük bir sorun ve bence patolojik vaka bu durum. Bunların yansımaları çok canınızı yakar önünüzdeki süreçte…

Aylardır yaptıkları çok batıyor demişsiniz ama ağzınızı açıp iki laf etmemişsiniz. Nasıl düzelecek bu adam, kendiliğinden aydınlanma mı yaşayacak yoksa gökten vahiy mi inecek? ( Ki bence asla, asla düzelmeyecek ) Diyorsunuz ciddi konuşma yapıp gözlemleyeceğim. Aiz evlenene kadar normal insan gibi davranacaklar, evlendikten sonra kendi normallerine dönecekler. Cidden göremiyor musunuz bunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…