Aynı anda aynı yorumu yapmamiz. Aklın yolu birAnasinin kuzusu, bu kadari ensest artik ya. Muhtemelen kocasindan sevgi gorememis bir kadin ve oglunu kocasi yerine koymus. Bunlarla cok ugrasirsin
sevgilimin elini tutarak oturmustu
bunlara gulerek karsilik veriyorum tepki gostermiyorum su an hicbir sekilde ama cok rahatsiz oluyorum acikcasi.
Bu zamana kadar nasıl sormadiniz biraz sessiz sakin biri misiniz normalde desevgilimle bi konusup bu konuda ne dusundugunu bana nasil tepki verecegini, beni hakli bulacak mi bunlari ogrenmek iyi olur gibi sanki. sizce?
haklisiniz valla, ben de ne tepki verecegimi bilemedigim icin gulup geciyordum ama artik cok kafami kurcalamaya basladiRahatsız olduğunuz birşeye gülerek tepki vermeyin. Burdan başlayabilirsiniz.
evet biraz. yani daha dogrusu gercekten boyle oldugunu kabullenmek istemedim sanirim. ilk baslarda ne guzel bir aile iliskileri var diye dusunuyordum ama olay cok farkli boyutlara geldi artik. bazen dusunurken sinirden agliyorumBu zamana kadar nasıl sormadiniz biraz sessiz sakin biri misiniz normalde de
sevgilimle bi konusup bu konuda ne dusundugunu bana nasil tepki verecegini, beni hakli bulacak mi bunlari ogrenmek iyi olur gibi sanki. sizce?
Erkekler annelerini çok sevse de o şekilde temastan hoşlanmazlar genelde. Erkek arkadaşiniza da normal geliyor heralde bunlar. Bence ciddili bi konuşun bakalım ne tepki vericekevet biraz. yani daha dogrusu gercekten boyle oldugunu kabullenmek istemedim sanirim. ilk baslarda ne guzel bir aile iliskileri var diye dusunuyordum ama olay cok farkli boyutlara geldi artik. bazen dusunurken sinirden agliyorum
ayri ev olacak, hatta ailelerimize cok yakin olmayalim diye de konustuk. tartisma hic cikmadi bu zamana kadar ama ciksa direkt annem annem demez sanmiyorum. sevgilimden yana cok sorun gormuyorum ama annesi gercekten cok asiri. bu yuzden de napacagimi bilmiyorumGelecek hakkında konuştunuz mu ayrı ev mi olucak? Sevglininz sabit bir isi varmı? Tartisma çıksa önce kimi savunur? Herşeyde annem annem mi diyor sevgilinizde ? Kadın zaten buldumcuk olmuş bulunmaz Hint kumaşı oğluyla daaa sevgilinizin tavirlarida çok önemli !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?