allah korusun bu kadarini yasamak istemiyorumDene bakalım annesi ağlasa seni şikayet etse bakalım der mi demez miyinede aklını karistirmayim ama erkekler çok azı dışında geneli anneci ve eşini ezmeyi marifet olarak görüyorlar. Umarım iyi bir gelecek sizin olsun. Hakkınızda hayırlısi...
Benim 9 yasimdaki oglum bile istemez. Özellikle arkadaşları yanında utanır bebek muamelesi görmek istemez. Evde ilgimden sevgimden hoşlanır ama dışarda garipser.Kaç kaç kaç arkana bakmadan kaç. En kötüsü sevgilinin durumun farkında olmaması, insan der anne napıyorsun elimi bırak diyekusura bakmasın kimse bu kadarı baya anormal yani.
Hiçbir anne dışarıdan oğlunun bu kadar itici, anneci görünmesine izin vermemeki gerçekten seviyorsa. Bu tarz davranışlar benim için direk bir ayrılık sebebi yani. Babam da beni çoook severdi ama hiç öyle ele ele gezmedik bu kadarı çok çarpık bence.Benim 9 yasimdaki oglum bile istemez. Özellikle arkadaşları yanında utanır bebek muamelesi görmek istemez. Evde ilgimden sevgimden hoşlanır ama dışarda garipser.
Bu çocuk belli ki yıllardır manupile edilmiş. Yaptığı şeyin anormal olduğunun bile farkında değil..tabi ki annesidir elini de tutar ama sevgilisi yanında nispet yapar gibi bu hallere girmek kadının arıza olduğunu adamın da.orta yolu bulamayacağını gosteriyor
Allah gözünü nisandan önce actirmis. 5 yıl boyunca fark etmissindir de iş ciddilesinde ne oluyor ya olmuştur. Devam edeceksen bunların bin misliyle karşılaşacağını unutma.komsumun kızı aynı böyle bir kayinvalideye sahip 5 yıl boyunca oğluyla uyumuş,gelin de yatak odasında tek. Onda peygamber sabrı varmış ben ikisini de ateşe atabilirdim.sonra sağ kalırsa bosardimhep sadece konulari okurdum bu sefer kafama takilan bir seyle geldim. 5 yillik bir iliskim var. ailelerimiz tanisiyorlar bu yaz nisan yapacagiz. ikimiz de 24 yasindayiz. sorun sevgilimin annesi. sevgilime sanki sevgilisiymis gibi davraniyor. ilk defa bizim evimize geldiklerinde sevgilimin elini tutarak oturmustu, bunu hic unutamiyorum. bir kere de carsinin ortasinda ucumuz dolasirken de tutmustu elini ben yanlarindayken. o zaman sevgilime sormustum siz el ele mi gezersiniz hep diye, farkinda bile degildim tuttugunun demisti. bunlar disinda zaten surekli bir temas halinde. bir ara sevgilim sehir disindaydi geldiginde o aksam herkesin icinde ben oglumla yaticam cok ozledim falan dedi. her gun her dakika arar, mesaj atar. biz bulustugumuzda bile surekli ama surekli arayip farkli farkli sacma bahanelerle rahatsiz ediyor, eve ne zaman geleceksin diye sorup duruyor. beni aradiginda da surekli oglumu o kadar ozledim ki tum damarlarimda hissediyorum falan diyor. istisnasiz her konusmamizda ne kadar ozlediginden bahseder. hatta bir kere yine sehir disindan gelecegi zaman "sevgilimiz geliyor" demisti. ben bunlara gulerek karsilik veriyorum tepki gostermiyorum su an hicbir sekilde ama cok rahatsiz oluyorum acikcasi. daha bunlar disinda bircok sey var buraya yazsam cok uzun olur. ne yapmam gerekiyor sevgilimle konusmali miyim ya da sizce ben mi abartiyorum normal mi bu hareketler? fikirlerinizi merak ediyorum. tesekkur ederim simdiden.
ciddi misiniz ya allah korusun. boyle bir sey yasanamaz yasanmamali ikisini atese atma konusuna ben de katiliyorum su an sinirden beynime agrilar girdiAllah gözünü nisandan önce actirmis. 5 yıl boyunca fark etmissindir de iş ciddilesinde ne oluyor ya olmuştur. Devam edeceksen bunların bin misliyle karşılaşacağını unutma.komsumun kızı aynı böyle bir kayinvalideye sahip 5 yıl boyunca oğluyla uyumuş,gelin de yatak odasında tek. Onda peygamber sabrı varmış ben ikisini de ateşe atabilirdim.sonra sağ kalırsa bosardim
Bir arkadaşın sevgilisinin annesi de bu tip hareketler yapardı. Sinemaya, avmye gidecekler hep gitmek isterdi, yalnız bırakmazdı falan. Çocuk üniyi bitirdi işe girdi. Kız üniyi bitirdi, ailesine durumu anlattı… aaa bir baktık pat ayrıldılar çocuk başkasıyla evlendi. Gelin adayını istemeyen kaynana tavırları bunlar üzgünümhep sadece konulari okurdum bu sefer kafama takilan bir seyle geldim. 5 yillik bir iliskim var. ailelerimiz tanisiyorlar bu yaz nisan yapacagiz. ikimiz de 24 yasindayiz. sorun sevgilimin annesi. sevgilime sanki sevgilisiymis gibi davraniyor. ilk defa bizim evimize geldiklerinde sevgilimin elini tutarak oturmustu, bunu hic unutamiyorum. bir kere de carsinin ortasinda ucumuz dolasirken de tutmustu elini ben yanlarindayken. o zaman sevgilime sormustum siz el ele mi gezersiniz hep diye, farkinda bile degildim tuttugunun demisti. bunlar disinda zaten surekli bir temas halinde. bir ara sevgilim sehir disindaydi geldiginde o aksam herkesin icinde ben oglumla yaticam cok ozledim falan dedi. her gun her dakika arar, mesaj atar. biz bulustugumuzda bile surekli ama surekli arayip farkli farkli sacma bahanelerle rahatsiz ediyor, eve ne zaman geleceksin diye sorup duruyor. beni aradiginda da surekli oglumu o kadar ozledim ki tum damarlarimda hissediyorum falan diyor. istisnasiz her konusmamizda ne kadar ozlediginden bahseder. hatta bir kere yine sehir disindan gelecegi zaman "sevgilimiz geliyor" demisti. ben bunlara gulerek karsilik veriyorum tepki gostermiyorum su an hicbir sekilde ama cok rahatsiz oluyorum acikcasi. daha bunlar disinda bircok sey var buraya yazsam cok uzun olur. ne yapmam gerekiyor sevgilimle konusmali miyim ya da sizce ben mi abartiyorum normal mi bu hareketler? fikirlerinizi merak ediyorum. tesekkur ederim simdiden.
Yemin ederim komşu anlatınca ben de aynen öyle oldum.dedim teyze hiç mi kızının derdini sormadın ,çekip almadın o hayattan. Dedi vallahi tek bir gün bile anne böyle biyle deseydi bırakmazdim.o dayandı. Adam akkllanmis falan da değil kaynana ölmüs yoksa daha da yatardı diyociddi misiniz ya allah korusun. boyle bir sey yasanamaz yasanmamali ikisini atese atma konusuna ben de katiliyorum su an sinirden beynime agrilar girdi
Bence sizin durum da benzeri olabilir. Gece annesiyle yatıp sabah aaa farketmedim annemle mi uyumuşum diyebilir?ciddi misiniz ya allah korusun. boyle bir sey yasanamaz yasanmamali ikisini atese atma konusuna ben de katiliyorum su an sinirden beynime agrilar girdi
allahim sen bu durumda olan her gelinin gozunu bir an once ac yarabbimYemin ederim komşu anlatınca ben de aynen öyle oldum.dedim teyze hiç mi kızının derdini sormadın ,çekip almadın o hayattan. Dedi vallahi tek bir gün bile anne böyle biyle deseydi bırakmazdim.o dayandı. Adam akkllanmis falan da değil kaynana ölmüs yoksa daha da yatardı diyo
evet dogru, zaten konusurken bunlari da dile getirecegim mutlaka. allah korusun benzeri falan olmasin olamazzBence sizin durum da benzeri olabilir. Gece annesiyle yatıp sabah aaa farketmedim annemle mi uyumuşum diyebilir?Sizin sevgilide de absurtluk var. Onu gozardi etmeyin. Çünkü kimse annesi ile elele görünmek istemez. Sağlık problemi olur. Elinden tutularak yürünür vs o tamam tabi ki. Sizin bence tüm numara nisanliyken çıkar ortaya.
Amiiiiinnnnnnnallahim sen bu durumda olan her gelinin gozunu bir an once ac yarabbim
Tabi konuş. Ama sizdeki durumun ciddiyeti bence Nisan, ev alışverişi, hazırlık vs o durumda cikar. Önemli olan o esnada baktın çözülecek gibi değil evlenmek için evlenme.evet dogru, zaten konusurken bunlari da dile getirecegim mutlaka. allah korusun benzeri falan olmasin olamazz
Ben bir sonraki aşamanızı söyleyeyim. Sizin veya ailenizden birinin yaptığı en ufak hataya takılacak ve oğluna şikayet edecek, alınganlık yapacak, olayları büyüyecekte büyütecek. Siz sürekli kendinizi suçlu hissedeceksiniz (ki bu tip insanların tuzağına düşenler genelde bu psikolojidedir). Belki gerçek yüzlerini göreceksiniz ama o zaman da ciddi adımları attığınız için belki değişir belki düzelir diye kendinizi kandırıp bu ilişkiyi kurtarmaya çalışacaksınız. O yüzden zararın neresinden dönerseniz kar diyorum. Evlenmeden sınırlarınızı iyi çizin kurallarınızı koyun.hep sadece konulari okurdum bu sefer kafama takilan bir seyle geldim. 5 yillik bir iliskim var. ailelerimiz tanisiyorlar bu yaz nisan yapacagiz. ikimiz de 24 yasindayiz. sorun sevgilimin annesi. sevgilime sanki sevgilisiymis gibi davraniyor. ilk defa bizim evimize geldiklerinde sevgilimin elini tutarak oturmustu, bunu hic unutamiyorum. bir kere de carsinin ortasinda ucumuz dolasirken de tutmustu elini ben yanlarindayken. o zaman sevgilime sormustum siz el ele mi gezersiniz hep diye, farkinda bile degildim tuttugunun demisti. bunlar disinda zaten surekli bir temas halinde. bir ara sevgilim sehir disindaydi geldiginde o aksam herkesin icinde ben oglumla yaticam cok ozledim falan dedi. her gun her dakika arar, mesaj atar. biz bulustugumuzda bile surekli ama surekli arayip farkli farkli sacma bahanelerle rahatsiz ediyor, eve ne zaman geleceksin diye sorup duruyor. beni aradiginda da surekli oglumu o kadar ozledim ki tum damarlarimda hissediyorum falan diyor. istisnasiz her konusmamizda ne kadar ozlediginden bahseder. hatta bir kere yine sehir disindan gelecegi zaman "sevgilimiz geliyor" demisti. ben bunlara gulerek karsilik veriyorum tepki gostermiyorum su an hicbir sekilde ama cok rahatsiz oluyorum acikcasi. daha bunlar disinda bircok sey var buraya yazsam cok uzun olur. ne yapmam gerekiyor sevgilimle konusmali miyim ya da sizce ben mi abartiyorum normal mi bu hareketler? fikirlerinizi merak ediyorum. tesekkur ederim simdiden.
Ay bir tek ben hiç karışmıyorum böyle şeyleri ya benim kayınvalidem 7/24 kocamı öper sarılır koçum koçum peşinde Gezer seni çok seviyorum der gece oturur konuşurlar ben yatarım mesela beraber kaldığımız zaman onlar balkonda bir iki saat daha sohbet eder beraber alışverişe falan bile gidiyorlar yani asla aklımdan huysuzluk çıkarmak falan geçmiyor hiç bozulmuyorum da senin bir aydır tanıdın sevgilin olabilir ama onun bir ömürlük annesi karnında taşıdı doğurdu yedirdi içirdi bu yaşa getirdi ben asla sıkıntı yapma meselahep sadece konulari okurdum bu sefer kafama takilan bir seyle geldim. 5 yillik bir iliskim var. ailelerimiz tanisiyorlar bu yaz nisan yapacagiz. ikimiz de 24 yasindayiz. sorun sevgilimin annesi. sevgilime sanki sevgilisiymis gibi davraniyor. ilk defa bizim evimize geldiklerinde sevgilimin elini tutarak oturmustu, bunu hic unutamiyorum. bir kere de carsinin ortasinda ucumuz dolasirken de tutmustu elini ben yanlarindayken. o zaman sevgilime sormustum siz el ele mi gezersiniz hep diye, farkinda bile degildim tuttugunun demisti. bunlar disinda zaten surekli bir temas halinde. bir ara sevgilim sehir disindaydi geldiginde o aksam herkesin icinde ben oglumla yaticam cok ozledim falan dedi. her gun her dakika arar, mesaj atar. biz bulustugumuzda bile surekli ama surekli arayip farkli farkli sacma bahanelerle rahatsiz ediyor, eve ne zaman geleceksin diye sorup duruyor. beni aradiginda da surekli oglumu o kadar ozledim ki tum damarlarimda hissediyorum falan diyor. istisnasiz her konusmamizda ne kadar ozlediginden bahseder. hatta bir kere yine sehir disindan gelecegi zaman "sevgilimiz geliyor" demisti. ben bunlara gulerek karsilik veriyorum tepki gostermiyorum su an hicbir sekilde ama cok rahatsiz oluyorum acikcasi. daha bunlar disinda bircok sey var buraya yazsam cok uzun olur. ne yapmam gerekiyor sevgilimle konusmali miyim ya da sizce ben mi abartiyorum normal mi bu hareketler? fikirlerinizi merak ediyorum. tesekkur ederim simdiden.
Evet bu aşamada KV nin kıskançlık dozu pik yapıyor maalesef:)Tabi konuş. Ama sizdeki durumun ciddiyeti bence Nisan, ev alışverişi, hazırlık vs o durumda cikar. Önemli olan o esnada baktın çözülecek gibi değil evlenmek için evlenme.
Sizin anlattiklarinizla konu sahibinin anlattiklari bir değil. İnce bir çizgi var. Teyzem oğluna çok duskundur. Saatlerce konuşabilirler. Ama burda yok tüm damarlarımda hissediyorum, yolda elele yurumeler.Ay bir tek ben hiç karışmıyorum böyle şeyleri ya benim kayınvalidem 7/24 kocamı öper sarılır koçum koçum peşinde Gezer seni çok seviyorum der gece oturur konuşurlar ben yatarım mesela beraber kaldığımız zaman onlar balkonda bir iki saat daha sohbet eder beraber alışverişe falan bile gidiyorlar yani asla aklımdan huysuzluk çıkarmak falan geçmiyor hiç bozulmuyorum da senin bir aydır tanıdın sevgilin olabilir ama onun bir ömürlük annesi karnında taşıdı doğurdu yedirdi içirdi bu yaşa getirdi ben asla sıkıntı yapma mesela
Nokta atışıBenim 9 yasimdaki oglum bile istemez. Özellikle arkadaşları yanında utanır bebek muamelesi görmek istemez. Evde ilgimden sevgimden hoşlanır ama dışarda garipser.
Bu çocuk belli ki yıllardır manupile edilmiş. Yaptığı şeyin anormal olduğunun bile farkında değil..tabi ki annesidir elini de tutar ama sevgilisi yanında nispet yapar gibi bu hallere girmek kadının arıza olduğunu adamın da.orta yolu bulamayacağını gosteriyor
Benim ex kaynanada bir gün aile içinde otururken benim kaynanam kocamla yatardı ben çocuklarımla tek yatardim dedi.Allah gözünü nisandan önce actirmis. 5 yıl boyunca fark etmissindir de iş ciddilesinde ne oluyor ya olmuştur. Devam edeceksen bunların bin misliyle karşılaşacağını unutma.komsumun kızı aynı böyle bir kayinvalideye sahip 5 yıl boyunca oğluyla uyumuş,gelin de yatak odasında tek. Onda peygamber sabrı varmış ben ikisini de ateşe atabilirdim.sonra sağ kalırsa bosardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?