sevgilim, annesi ve ben

allah korusun bu kadarini yasamak istemiyorum cok sagolun insallah

Kaç kaç kaç arkana bakmadan kaç. En kötüsü sevgilinin durumun farkında olmaması, insan der anne napıyorsun elimi bırak diye kusura bakmasın kimse bu kadarı baya anormal yani.
Benim 9 yasimdaki oglum bile istemez. Özellikle arkadaşları yanında utanır bebek muamelesi görmek istemez. Evde ilgimden sevgimden hoşlanır ama dışarda garipser.
Bu çocuk belli ki yıllardır manupile edilmiş. Yaptığı şeyin anormal olduğunun bile farkında değil..tabi ki annesidir elini de tutar ama sevgilisi yanında nispet yapar gibi bu hallere girmek kadının arıza olduğunu adamın da.orta yolu bulamayacağını gosteriyor

Hiçbir anne dışarıdan oğlunun bu kadar itici, anneci görünmesine izin vermemeki gerçekten seviyorsa. Bu tarz davranışlar benim için direk bir ayrılık sebebi yani. Babam da beni çoook severdi ama hiç öyle ele ele gezmedik bu kadarı çok çarpık bence.

Benim eski sevgilimin annesi de sizinkine benzerdi. Dışarı çıkınca sürekli arardı. Aman oğlum hastalanmasın aman oğluma bir şey olmasın. Hatta çocuk tuvalette fazla kalsa sen hasta mı oldun neden çok kaldın falan derdi (şaka değil!) yanımda bana bakarak oğlunu öperdi falan. En nihayetinde çocuk ben annemi değiştiremem dedi ve sevgilisini değiştirdi

Allah gözünü nisandan önce actirmis. 5 yıl boyunca fark etmissindir de iş ciddilesinde ne oluyor ya olmuştur. Devam edeceksen bunların bin misliyle karşılaşacağını unutma.komsumun kızı aynı böyle bir kayinvalideye sahip 5 yıl boyunca oğluyla uyumuş,gelin de yatak odasında tek. Onda peygamber sabrı varmış ben ikisini de ateşe atabilirdim.sonra sağ kalırsa bosardim

ciddi misiniz ya allah korusun. boyle bir sey yasanamaz yasanmamali ikisini atese atma konusuna ben de katiliyorum su an sinirden beynime agrilar girdi

Okurken ben boğuldum sevgilin boğulmuyor mu bu kadarına
Ahahha oldu olacak anası ve oğlu şeklinde tsirt giysiler...

Bir arkadaşın sevgilisinin annesi de bu tip hareketler yapardı. Sinemaya, avmye gidecekler hep gitmek isterdi, yalnız bırakmazdı falan. Çocuk üniyi bitirdi işe girdi. Kız üniyi bitirdi, ailesine durumu anlattı… aaa bir baktık pat ayrıldılar çocuk başkasıyla evlendi. Gelin adayını istemeyen kaynana tavırları bunlar üzgünüm

ciddi misiniz ya allah korusun. boyle bir sey yasanamaz yasanmamali ikisini atese atma konusuna ben de katiliyorum su an sinirden beynime agrilar girdi
Yemin ederim komşu anlatınca ben de aynen öyle oldum.dedim teyze hiç mi kızının derdini sormadın ,çekip almadın o hayattan. Dedi vallahi tek bir gün bile anne böyle biyle deseydi bırakmazdim.o dayandı. Adam akkllanmis falan da değil kaynana ölmüs yoksa daha da yatardı diyo

Bence sizin durum da benzeri olabilir. Gece annesiyle yatıp sabah aaa farketmedim annemle mi uyumuşum diyebilir? Sizin sevgilide de absurtluk var. Onu gozardi etmeyin. Çünkü kimse annesi ile elele görünmek istemez. Sağlık problemi olur. Elinden tutularak yürünür vs o tamam tabi ki. Sizin bence tüm numara nisanliyken çıkar ortaya.

allahim sen bu durumda olan her gelinin gozunu bir an once ac yarabbim

evet dogru, zaten konusurken bunlari da dile getirecegim mutlaka. allah korusun benzeri falan olmasin olamazz

Ben bir sonraki aşamanızı söyleyeyim. Sizin veya ailenizden birinin yaptığı en ufak hataya takılacak ve oğluna şikayet edecek, alınganlık yapacak, olayları büyüyecekte büyütecek. Siz sürekli kendinizi suçlu hissedeceksiniz (ki bu tip insanların tuzağına düşenler genelde bu psikolojidedir). Belki gerçek yüzlerini göreceksiniz ama o zaman da ciddi adımları attığınız için belki değişir belki düzelir diye kendinizi kandırıp bu ilişkiyi kurtarmaya çalışacaksınız. O yüzden zararın neresinden dönerseniz kar diyorum. Evlenmeden sınırlarınızı iyi çizin kurallarınızı koyun.

Ay bir tek ben hiç karışmıyorum böyle şeyleri ya benim kayınvalidem 7/24 kocamı öper sarılır koçum koçum peşinde Gezer seni çok seviyorum der gece oturur konuşurlar ben yatarım mesela beraber kaldığımız zaman onlar balkonda bir iki saat daha sohbet eder beraber alışverişe falan bile gidiyorlar yani asla aklımdan huysuzluk çıkarmak falan geçmiyor hiç bozulmuyorum da senin bir aydır tanıdın sevgilin olabilir ama onun bir ömürlük annesi karnında taşıdı doğurdu yedirdi içirdi bu yaşa getirdi ben asla sıkıntı yapma mesela

Sizin anlattiklarinizla konu sahibinin anlattiklari bir değil. İnce bir çizgi var. Teyzem oğluna çok duskundur. Saatlerce konuşabilirler. Ama burda yok tüm damarlarımda hissediyorum, yolda elele yurumeler.

Nokta atışı

Benim ex kaynanada bir gün aile içinde otururken benim kaynanam kocamla yatardı ben çocuklarımla tek yatardim dedi.

Bana alttan alttan bende aynısını yapacam demeye getirdi. Güldüm geçtim çok umursadi ki evliliğin ilk ayları eşim saç sakal tras oluyor annesinde banyo yapıyor üstünü değiştiriyor kıyafetlerini tamamını vermedi.
hergun sabah öğle akşam annede yemek yeniliyor ben neredeyim ben kendi evimde o anasının evinde kafayi yemeye ramak kalmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…