Sevgilim ayrılmak istiyor

Sürekli mesaj attım aradim baya usteledim daha benden ne bekliyor sadece gitmemi

Kizim sen biraz safsin galiba. Fazla iyimser düsünüyorsun, sonu hüsran olur. Burda kac konu var senin gibi saf düsünüp hayal kirikligina ugrayip bazen cocukla bosanan. Önce kendine deger ver

Anne mevzusunda haklı ya da suçlu olmanızın tek neden olduğunu düşünmüyorum.
Adam ayrılmak istiyorsa bırakın gitsin.

Ben ne istediğimi bilmiyorum ki istedim de noldu o beni bırakıp gitti
Valla kimse kimsenin anasina yapisik, onun duzeninde yasamak istemez. Aşk cabuk bitiyo evlenince, sevginin oturmasi kök kalmasi lazim. Bunun icinde basbasa tatiller, planlar, aksam birlikte yenen yemek, izlenen tv, birlikte sosyallesmek. Siz bunlari 3 kisilik yasayacaksiniz. Pisman olursaniz evlilikten geriye anasi ve ogluyla 4 duvar kalir, iyi dusunun.

Böyle olduğum.icn başıma geldi bunlar haklısınız kötü biri olsaydım daha Mutlu olurdum pesimden o koşardı
Gidip bı arkadaşına da danismis psikologa gitmiş hepsi demis simdden diyorsa anneni istemiyorum diye evlenincedw der ayrı demişler onu da bahane ediyor ,ben o kadar sevdigim için orta yolunu bulmaya çalışırken ona göre ona takintili biriyim onun gibi yüreksiz değilim ya takıntılı oldum bana psikologa git psikolojin bozulmus diyor ,sen bozdun bozuksa da dedim kendi kendime bu hale gelmedim ki,o 5 6 ay içinde yaşadı kafası nda bitirdi bana da gelip.kolauca ayrılmayı teklif edebildi , sevmeseydim umrumda olmaz çabalamazdim ama sevdiğim için uğraşıyorum bunda anormal olan ne

Psikoloğu getir'den mi çağırmış? Psikologlar böyle durumlarda taraf tutmazlar veya "ayrıl kanka, ben arkandayım" demezler.

Bakın yaşınız çok genç. Kısa bir tatile çıkın imkanınız varsa. 3-4 gün bile olur. Kafayı toparlayın. Burada kayınvalidesiyle yaşayanların (hatta aynı binada yaşayanların) açtığı konuları okuyun ve nasıl bir felaketin eşiğinden döndüğünüzü idrak edin. Şu birkaç ayı atlattıktan sonra geriye dönüp baktığınızda "ben ne yaşamışım öyle" diyeceksiniz.

bu kadar çok üstüne gitmeyin biraz onu kendi halinde bırakın olursa olur olmazsa yaapcak bişey yok

sıkılmış işte bebegim sen üstüne düştükçe o senden kaçar

Sadece bunu evlenince de der demis psikolog,her yerden herkesten duydum yeterince kv ile yaşayanların sorunlarını Emin olun ondan korktum da mesajda söyledim annenle yaşamak istemiyorum diye sadece kavgada kızgınlıkla

Annesiyle yasama motivasyonun nedir peki? Kara kaşi mi?
Yaşamamak için sebebim yoktu ki kendi işinde gücünde çalışan insan yanı,bana kötülüğü de olmadı ama artık olur istemiyorum dedim ya oğlunu artık etkiler bı sekilde benle olmasın diye,gidp demiş ben millet anasi ayırdı demesin diye şans verdim sen bilirsin demis oğluna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…