Sevgilim ayrılmak istiyor

Vallahi sinir bastı beni. Soğuk duşa gireceğim ancak toparlanırım. Kayınvalide ile aynı evde yaşamamak için en az bir milyon sebep var!

Öyle yaaa bu erkekler niye böyle inanılmaz ahımı aldı yanına kalmaz dimi Allah bı yerden sorar ona

Gülüm sende ama buna izin veriyorsun. Yani tamam üniveristede tanistiniz felan. Ama insan 7 sene icinde hic mi adim atmaz. Böylelerin birde annesi ile mi oturacaksiniz? Oglundan hayir görmüyorsun, annesinden ne hayir göreceksin? Bir olup seni ezerler ancak

Ayy seni nasıl manipüle ediyor farkında değilsin. Bence de psikologa git, git ki algıların açılsın. Bunların hepsi yalan dolan, hangi psikolog öyle akıllar vermiyormuş acaba

Doğru haklısınız insan sevince salak oluyur

Hicbir psikolog "ayril" demez, atiyor gerizekali. Psikolojik baski uyguluyor farkindaysaniz. Dinde bile kadinin ayri düzen hakki var. Bizim sözde erkekler de tutturuyor anamla yasa diye.

Sey olduk, birlikte olduk demek ise, bu sizi bosuna bu adamin pesinden kosturmasin. Bir cok kiz beraber oldular diye kendilerini bok** evliliklere mahkum ediyorlar ki, ne gerek var.
Öyle her şeyin ilkini onunla yaşayıp sonunda da o olsun istemiştim 26 yıl kimseyle olmayani ben onunla yaşadım ama beni tekte bıraktı

Bak sana şansi anasi veriyo. Hic ben kimim bu iliskide bana soz soylemek ne hacet demiyo. Diyorum 3 kisilik evlilik k.valdeyle yasamak diye.

Biz bi de şey de olduk yani ben napicam bundan sonra hangisine yanayım ben
Ney oldun Allah aşkına? Birlikte oldum diye mi dert ediyorsun? Saçmalama kendine gel artık. Şöyle gözünü açsan dışarıda nasıl erkekler var göreceksin, sonra bu sümüklü için mi bu kadar dert çekmişim diyeceksin ama takılmış kalmışsın. Cidden git destek al, boşuna canina yazık. 27 yaşındasin yahu, hayatın gençliğin tadını çıkar

Başına gelince anlıyor insan lütfen beni kınamayın belki de benim de kinadikl Latin başıma geldi

Kınamıyorum ki, neden kınayayım. Bakın sizin hayata ve ilişkilere bakışınızda temel sorunlar var. Diğer mesajlarınızdan da bunu anlıyorum.

İlişkiler başlar. Bazıları evliliğe gider bazıları gitmez. Bazı evlilikler insana mutluluk getirir bazıları getirmez. Bazı evlilikler uzun sürer bazıları kısa sürer. Kimisi ilk aşkıyla mutluluğu bulur, kimi üçüncü eşinde "hayat buymuş" der, kimisi hiç evlenmeden dolu dolu bir hayat yaşar. Siz kafanızda mutluluğa giden bir yol kurgulamışsınız: "Mutlu olmak için bu adamla evleneceğim ve bu adamla evlenmek için de annesiyle yaşamaya razı geleceğim". Şimdi bu yol kapandığı için mutluluk ihtimali bitti sanıyorsunuz. Oysa mutluluğa giden tek bir yol yok. Birkaç ay sonra belki hayatınıza biri girecek ve "ya iyi ki ayrılmışım" diyeceksiniz. Bekaret konusunu da geçin lütfen. İnanın pek çok kişi için bu önemli bir konu değil.

Yaşamak istemiyorum derseniz haklısınız. En iyi kaynana bile melek olsa evin içine kanadı çarpar. İlerde uzeleceginize şimdi uzulun aynı evde gotle don gibi yaşanmaz

Öyle her şeyin ilkini onunla yaşayıp sonunda da o olsun istemiştim 26 yıl kimseyle olmayani ben onunla yaşadım ama beni tekte bıraktı

Vallaha yanilmak insanlik hali. Yalnis insana güvenmek de insanlik hali. Bizim öyle cok iliskiler yasayip evlenme sansimiz olmuyor. O yüzden tecrübesizlik de söz konusu. Kendini simdi yiyip bitirsen bir faydasi yok. Sakın kendini birseye mecbur hissetme

Beni
Ama ben napicam.artik bu saatten sonra 7 yılımi değil sadece geleceğimde mahvoldu

Sebepleri ogrenmek icin KK cok ideal bi yer. Fikrin yok sadece, biraz oku kayinvalde aile apartmani konularini. Kapilar ayri ona ragmen bitmiyor krizler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…