- 14 Mayıs 2024
- 155
- 10
- 13
- 28
- Konu Sahibi qwertyplus
-
Öyle yaaa bu erkekler niye böyle inanılmaz ahımı aldı yanına kalmaz dimi Allah bı yerden sorar onaVe kimse kusura bakmasin: Bir erkekten 7 sene icinde dogru düzgün bir adim gelmiyorsa sonu genelde ya halasinin kizi ile evlenmek yada 4 ay önce tanistigi kiza evlilik teklifi etmek.
Senin de bunları yaşama ihtimalin çok yüksek geç olmadan bari sen işleri hal yoluna köy benim gibi iş işten geçtikten sonra ağlamabenimde uzun ilişkim var anlıyorum seni
Yaşamamak için sebebim yoktu ki kendi işinde gücünde çalışan insan yanı,bana kötülüğü de olmadı ama artık olur istemiyorum dedim ya oğlunu artık etkiler bı sekilde benle olmasın diye,gidp demiş ben millet anasi ayırdı demesin diye şans verdim sen bilirsin demis oğluna
Biz bi de şey de olduk yani ben napicam bundan sonra hangisine yanayım benVe kimse kusura bakmasin: Bir erkekten 7 sene icinde dogru düzgün bir adim gelmiyorsa sonu genelde ya halasinin kizi ile evlenmek yada 4 ay önce tanistigi kiza evlilik teklifi etmek.
Başına gelince anlıyor insan lütfen beni kınamayın belki de benim de kinadikl Latin başıma geldiVallahi sinir bastı beni. Soğuk duşa gireceğim ancak toparlanırım. Kayınvalide ile aynı evde yaşamamak için en az bir milyon sebep var!
Öyle yaaa bu erkekler niye böyle inanılmaz ahımı aldı yanına kalmaz dimi Allah bı yerden sorar ona
Ayy seni nasıl manipüle ediyor farkında değilsin. Bence de psikologa git, git ki algıların açılsın. Bunların hepsi yalan dolan, hangi psikolog öyle akıllar vermiyormuş acabaGidip bı arkadaşına da danismis psikologa gitmiş hepsi demis simdden diyorsa anneni istemiyorum diye evlenincedw der ayrı demişler onu da bahane ediyor ,ben o kadar sevdigim için orta yolunu bulmaya çalışırken ona göre ona takintili biriyim onun gibi yüreksiz değilim ya takıntılı oldum bana psikologa git psikolojin bozulmus diyor ,sen bozdun bozuksa da dedim kendi kendime bu hale gelmedim ki,o 5 6 ay içinde yaşadı kafası nda bitirdi bana da gelip.kolauca ayrılmayı teklif edebildi , sevmeseydim umrumda olmaz çabalamazdim ama sevdiğim için uğraşıyorum bunda anormal olan ne
Doğru haklısınız insan sevince salak oluyurGülüm sende ama buna izin veriyorsun. Yani tamam üniveristede tanistiniz felan. Ama insan 7 sene icinde hic mi adim atmaz. Böylelerin birde annesi ile mi oturacaksiniz? Oglundan hayir görmüyorsun, annesinden ne hayir göreceksin? Bir olup seni ezerler ancak
Biz bi de şey de olduk yani ben napicam bundan sonra hangisine yanayım ben
Biz bi de şey de olduk yani ben napicam bundan sonra hangisine yanayım ben
Gidip bı arkadaşına da danismis psikologa gitmiş hepsi demis simdden diyorsa anneni istemiyorum diye evlenincedw der ayrı demişler onu da bahane ediyor ,ben o kadar sevdigim için orta yolunu bulmaya çalışırken ona göre ona takintili biriyim onun gibi yüreksiz değilim ya takıntılı oldum bana psikologa git psikolojin bozulmus diyor ,sen bozdun bozuksa da dedim kendi kendime bu hale gelmedim ki,o 5 6 ay içinde yaşadı kafası nda bitirdi bana da gelip.kolauca ayrılmayı teklif edebildi , sevmeseydim umrumda olmaz çabalamazdim ama sevdiğim için uğraşıyorum bunda anormal olan ne
Öyle her şeyin ilkini onunla yaşayıp sonunda da o olsun istemiştim 26 yıl kimseyle olmayani ben onunla yaşadım ama beni tekte bıraktıSey olduk, birlikte olduk demek ise, bu sizi bosuna bu adamin pesinden kosturmasin. Bir cok kiz beraber oldular diye kendilerini bok** evliliklere mahkum ediyorlar ki, ne gerek var.
Bak sana şansi anasi veriyo. Hic ben kimim bu iliskide bana soz soylemek ne hacet demiyo. Diyorum 3 kisilik evlilik k.valdeyle yasamak diye.Yaşamamak için sebebim yoktu ki kendi işinde gücünde çalışan insan yanı,bana kötülüğü de olmadı ama artık olur istemiyorum dedim ya oğlunu artık etkiler bı sekilde benle olmasın diye,gidp demiş ben millet anasi ayırdı demesin diye şans verdim sen bilirsin demis oğluna
Ney oldun Allah aşkına? Birlikte oldum diye mi dert ediyorsun? Saçmalama kendine gel artık. Şöyle gözünü açsan dışarıda nasıl erkekler var göreceksin, sonra bu sümüklü için mi bu kadar dert çekmişim diyeceksin ama takılmış kalmışsın. Cidden git destek al, boşuna canina yazık. 27 yaşındasin yahu, hayatın gençliğin tadını çıkarBiz bi de şey de olduk yani ben napicam bundan sonra hangisine yanayım ben
Başına gelince anlıyor insan lütfen beni kınamayın belki de benim de kinadikl Latin başıma geldi
Öyle her şeyin ilkini onunla yaşayıp sonunda da o olsun istemiştim 26 yıl kimseyle olmayani ben onunla yaşadım ama beni tekte bıraktı
BeniÖyle her şeyin ilkini onunla yaşayıp sonunda da o olsun istemiştim 26 yıl kimseyle olmayani ben onunla yaşadım ama beni tekte bıraktı
Ama ben napicam.artik bu saatten sonra 7 yılımi değil sadece geleceğimde mahvolduNey oldun Allah aşkına? Birlikte oldum diye mi dert ediyorsun? Saçmalama kendine gel artık. Şöyle gözünü açsan dışarıda nasıl erkekler var göreceksin, sonra bu sümüklü için mi bu kadar dert çekmişim diyeceksin ama takılmış kalmışsın. Cidden git destek al, boşuna canina yazık. 27 yaşındasin yahu, hayatın gençliğin tadını çıkar
Yaşamak istemiyorum derseniz haklısınız. En iyi kaynana bile melek olsa evin içine kanadı çarpar. İlerde uzeleceginize şimdi uzulun aynı evde gotle don gibi yaşanmaz
Sebepleri ogrenmek icin KK cok ideal bi yer. Fikrin yok sadece, biraz oku kayinvalde aile apartmani konularini. Kapilar ayri ona ragmen bitmiyor krizler.Yaşamamak için sebebim yoktu ki kendi işinde gücünde çalışan insan yanı,bana kötülüğü de olmadı ama artık olur istemiyorum dedim ya oğlunu artık etkiler bı sekilde benle olmasın diye,gidp demiş ben millet anasi ayırdı demesin diye şans verdim sen bilirsin demis oğluna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?