Sevgilim ayrılmak istiyor

Bacim anlasa nolacak, evlenmeden zaten birlikte yasadim. Birlikte oldum. Salak degilse anlamistir. Beni sevdi deger verdi. Ayaklari ustunde duran, kendine saygisi olan, özgüvenli hic bi kadina bunlari soramaz kimse.
Bı erkek ne olunca sevip değer veriyor ki birlikte olunca anlamı kalmıyor diyen de var erkek için ulaşamadigi daha cazip gelir diyen de

İnsan evladı erkekleri seçerek ise başlıyorlardır bence ayrıca ciddi düşünen erkek kadının gecmisinden çok kafa yapısının uyup uymamasına, ilişki içerisindeki tavırlarına bakıyordur.
İllaki yarın öbür gün bişey olunca karşıniZa bunu getiriyordur dile getirr bişey olunca başiniza kalkmaz mi

O kadar düşünen bı erkek de belki herşeyi yapmıştır onun rahatlığı vardır ve belki de evlendikten sonra rahat kafa yapısından dolayı aldatma ihtimali de yüksek olmaz mı ki

Buna rahatlık demiyoruz yalnız. Karşındaki kadını bir doku parçası olarak görmemek diyoruz. Aldatmak farklı bir durum. Bekaretle değil karakterle ilgisi var.

Buna rahatlık demiyoruz yalnız. Karşındaki kadını bir doku parçası olarak görmemek diyoruz. Aldatmak farklı bir durum. Bekaretle değil karakterle ilgisi var.
Bı de öyle düşünen erkek meselesi var uf konu nerden nereye geldi,valla herkes bana çok haklı.geliyor ama ben napcam bilmiyorum

Diyorum ya doğu da olmak etrafimda bu konuların konusulmamasi beni boyle düşündurmus olabilir

Tamam işte farklı bakış açıları görmüş oldunuz burada. Artık önünüze bakın lütfen. Kendinize toparlanmak için biraz süre tanıyın. Adamı da her yerden engelleyin ki size ulaşıp kafanızı karıştırmasın.

Ben böyle olacağını düşünemedim ki kac yıldır hiç bişey olmadı son bi senede oldu işte
Olan olmuş, değiştirme şansın yok. Önüne bakacaksın mecburen ama birlikte oldun diye bu adama mecbur değilsin. İstediğini elde edip sonra g.tü başı ayrı oynayan adamdan zaten koca olmaz. Bir şekilde evlenirsin yarın çocuğunla sefil eder seni. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…