- 14 Mayıs 2024
- 155
- 10
- 13
- 28
- Konu Sahibi qwertyplus
-
Bı erkek ne olunca sevip değer veriyor ki birlikte olunca anlamı kalmıyor diyen de var erkek için ulaşamadigi daha cazip gelir diyen deBacim anlasa nolacak, evlenmeden zaten birlikte yasadim. Birlikte oldum. Salak degilse anlamistir. Beni sevdi deger verdi. Ayaklari ustunde duran, kendine saygisi olan, özgüvenli hic bi kadina bunlari soramaz kimse.
İnsan evladı erkekleri seçerek ise başlıyorlardır benceHerkes değildir ama evlenen nasıl evleniyor sorunsuz şekilde
İllaki yarın öbür gün bişey olunca karşıniZa bunu getiriyordur dile getirr bişey olunca başiniza kalkmaz miİnsan evladı erkekleri seçerek ise başlıyorlardır benceayrıca ciddi düşünen erkek kadının gecmisinden çok kafa yapısının uyup uymamasına, ilişki içerisindeki tavırlarına bakıyordur.
Herkes değildir ama evlenen nasıl evleniyor sorunsuz şekilde
Nerde var öylesiGenital bölgemizi bakterilerden korumak dışında bir işe yaramayan elastik bir dokuya kutsallık atfetmeyen bir erkek bulmakla başlayabilirsin
Nerde var öylesi
O kadar düşünen bı erkek de belki herşeyi yapmıştır onun rahatlığı vardır ve belki de evlendikten sonra rahat kafa yapısından dolayı aldatma ihtimali de yüksek olmaz mı kiNerde var öylesi
Benim çevremde yok ama ben napayım.ben bu yasa dek bu kafayla buyutulmedim benim suçum mu.Kardeşim sen ciddi misin? Bizi trollemek için mi geldin? Bu kadar kadın yazdı evlendiğimde bakire değildim diye. Bir sürü var demek ki artık bunu umursamayan.
SabirO kadar düşünen bı erkek de belki herşeyi yapmıştır onun rahatlığı vardır ve belki de evlendikten sonra rahat kafa yapısından dolayı aldatma ihtimali de yüksek olmaz mı ki
Niye trolleyim sizi. Zaten bişeyler bilsem burda neden konu açayımBenim çevremde yok ama ben napayım.ben bu yasa dek bu kafayla buyutulmedim benim suçum mu.
O kadar düşünen bı erkek de belki herşeyi yapmıştır onun rahatlığı vardır ve belki de evlendikten sonra rahat kafa yapısından dolayı aldatma ihtimali de yüksek olmaz mı ki
Bu kafayla buyutulmediysen nasi birlikte oldun?Benim çevremde yok ama ben napayım.ben bu yasa dek bu kafayla buyutulmedim benim suçum mu.
Niye trolleyim sizi. Zaten bişeyler bilsem burda neden konu açayım
Bı de öyle düşünen erkek meselesi var uf konu nerden nereye geldi,valla herkes bana çok haklı.geliyor ama ben napcam bilmiyorumBuna rahatlık demiyoruz yalnız. Karşındaki kadını bir doku parçası olarak görmemek diyoruz. Aldatmak farklı bir durum. Bekaretle değil karakterle ilgisi var.
Diyorum ya doğu da olmak etrafimda bu konuların konusulmamasi beni boyle düşündurmus olabilirÇünkü kurduğunuz cümleler ve bu cümlelerin arka planındaki bakış açınız o kadar 1900'lerin ilk yarısından kalma ki inanamıyoruz.
E o zaman neden boyundan büyük islere kalkıştın? Madem bu kadar dert edecektin evlenene kadar bekleseydin keşke.Benim çevremde yok ama ben napayım.ben bu yasa dek bu kafayla buyutulmedim benim suçum mu.
Diyorum ya doğu da olmak etrafimda bu konuların konusulmamasi beni boyle düşündurmus olabilir
Ben böyle olacağını düşünemedim ki kac yıldır hiç bişey olmadı son bi senede oldu işteE o zaman neden boyundan büyük islere kalkıştın? Madem bu kadar dert edecektin evlenene kadar bekleseydin keşke.
Olan olmuş, değiştirme şansın yok. Önüne bakacaksın mecburen ama birlikte oldun diye bu adama mecbur değilsin. İstediğini elde edip sonra g.tü başı ayrı oynayan adamdan zaten koca olmaz. Bir şekilde evlenirsin yarın çocuğunla sefil eder seni. Allah iyi insanlarla karşılaştırsınBen böyle olacağını düşünemedim ki kac yıldır hiç bişey olmadı son bi senede oldu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?