sevgilim bana annemmm diyo :)

Sevgiden söylenmiş bir şey. Çok takılmayın. Eşim de bana arada "hacım" der. Hiç kötü düşünmedim şahsen :)

çok merak ettim, sevgiliniz normal genç delikanlı dediğimiz standart erkekler gibi mi ,yoksa biraz daha ana kuzusu, daha narin daha kırılgan bir tip mi

Cunku yaşıtım briyle ayni frekansta olurduk ama esimle farklı. 33 yasindaki birinin yapmak istedikleri hal hareketleri ile 26 yasindakinin hal hareketleri farkli oluyor. Üstelik kendisi buyuk olduğu icin ben gencligimin baslarinda oldugum icin kıskançlık zirve yapiyor

annemm mı
annemı boyle cok afedersınde hanı bızım gıbı olan erkekler soyluyor ya hanı ayol annem falan ben ıstemezdım sahsen
o yuzden uyarırdım onu

Annesi gibi gormesi ne alaka?
Milletin kullandigi bi hitap sekli bu da; hic sevmem o ayri.. Ama annesi gibi gordugunu cikarmak da; ne bileyim sacma..

bana çok itici geldi,insanın sevgilisi kocası annem diye sever mi,çocuğu değilsin annesi değilsin,rahatsızlığınızı söylediniz mi ,söylesen de bir şey değişir mi bilmiyorum çünkü ağız alışkanlığı kelimeler çok zor gidiyor.

Bazen sevgilime böyle bişeyle ilgili tartışıyosak "abi" derim. Amaa "annemm" ne yaa bir erkeğin annem demesine anlam veremem.Bazı kız arkadaşlarda gördüm annem diyen de erkek biri diyince bana başka çağrışımlar yapıyo

Saçma...
Sevgiliye eşe anne baba demek de bir o kadar saçma..

Şefkatle alakasi yok.. Sapkinlasmaya da lüzum yok..
Evin annesi babasi durumundan bahsedilmis... Ya hu evin hanimi evin beyi olun .. Cocuklariniz anne baba desin..

Cocuk olmadan sifatiniz yok muydu.. Artik annesi babasi oluyorsunuz..

Yok her türlü cok saçma..

Anasina bu kadar düşkünse zaten hiiiiiccccc muhattap olunmaz.. Kosarak uzaklaşılmali.

Cok sinirlendim galiba :)

Anne annedir, baba babadır, kardeş kardeştir, sevgili de sevgili. O kadar. Mesela bazı kadınlar vardır sevgilileri için "yeri gelecek abim, babam olacak" falan derler, ben bunu da çok itici buluyorum. Dediğim gibi, sevgili sevgilidir. Onunla aranda olan ilişki, anne babayla olan ilişkiden çok daha farklı. Böyle hitap etmesine gerek yok.

Aşırı şefkat ilişkiyi bozar:)

Bende sürekli oğlumla olduğum için dilim sürçüyor. Geçenlerde minibüste eşim aşşağı inerken çocuk gibi kollayıp geç annecim derken bir donakaldım. herkes bana bakıyor.

Sevgiliye annem demek Motivasyon düşürücü değil mi? Mesela özel bir an bir yakınlaşma adam annem dedi hoooopp gitti her şey... Düşünsene sen sevgiline babammm diyosun ayyy... Tabiki anlamını kastederek söylemiyordur onunki ağız alışkanlığıdır ama milyonlarca sevgi sözcüğü varken hatta "bebişim" bile daha sempatikken neden annem? 31 yıldır birsürü erkek tanıdım ama bunu ne gördüm ne duydum.

Bir ara çok populerdi bu laf, kizlar özellikle birbirine annem diyordu şimdi hatırladım. Bir erkeğin söylemesi çok itici. Altında bi neden aramaya gerek yok bence, yok annesi gibi seviyormuş falan. Tamamen ağız alışkanlığı bence, kuzum bebisim vs gibi takılmış ağzına. Ama dedigim gibi çok itici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…