- 17 Eylül 2010
- 3.766
- 1.733
- 373
- Konu Sahibi kalbim456789
-
NedenBen 23 yaşında evlendim kocam 30 yasindaydi o zaman. Simdi ben 26 kocam 33. Bin Pişmanım. Simdiki aklim olsa kendimden 1 gün büyük biriyle evlenmem
Sormadim cok hicten soyluyo bozmak istemiyorum bendekendisine hiç sormadınmı neden diye K kalbim456789
bencede çok itici, bu durumu sevgi pıtırcığı olarak gören yorumlarada ayrıca şok oldum. annesinede aşkım, karıcım, sevgilim, kadınım falan diyomuşmu
Yokannesş gibi görmek değil de, lakaplı konuşan biri mi,
mesela arkadaşlarına baba diyenler, abi diyenler, kanka panpa vs diyenlerdense size de annemi bulmuştur.
genel olarak bunların hiç birinden hoşlanmam da yaşlar kaç?
Normal konusuyo baskalariyla 23. 29annesş gibi görmek değil de, lakaplı konuşan biri mi,
mesela arkadaşlarına baba diyenler, abi diyenler, kanka panpa vs diyenlerdense size de annemi bulmuştur.
genel olarak bunların hiç birinden hoşlanmam da yaşlar kaç?
BencedeSevgisinden diyodur :)
Demez demez:) benim hosuma gidiyo aslinda biyandan da ilginc isteBurda yanlış hoş değil yorumları yapılırken bile konu sahibi gülücük ifadeleriyle umursama mis gayet mutlu mesut☺dikkat et te yakinda ninem demesin tatlım
Benimki benden 7 yas büyük hic sorun yaşamadım çok şükür, sen kimsenin lafina bakma çocuk seni srviyo iste, güzelce keyfine bak.
son derece itici. Şöyle diyeyim bu çocuğun anası bu çocuk 50 yaşına da gelse ona çocuk muamelesi yapacak biri. Tarzı öyle olduğu için bu sevgilinin tarzına yansımış bence.Herkese merhabalar. Yeni uyeyim benim ki dert degil ama kafama takilan birsey var
4 yillik iliskim var ve sevgilim bana genelde annemmm diyo.. Ornek veriyim kavga ettigimiz zaman annem nie boyle yapiyon bunun gibi.. Yemek yiyosa afiyet olsun derim sagol annem der askim falan da diyo ama
benim kafama takilan
Bu adam beni annesi gibi mi goruyo sevgisinden mi diyo.
annesinede aşkım, karıcım, sevgilim, kadınım falan diyomuşmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?