sevgilim bana annemmm diyo :)

Ayrılık sebebi tabiki değil ama eşimin bana böyle demesi hoşuma gitmez zevk meselesi

Annemm saol annem öptüm annemm diyen bir sevgili kişisine nasıl özel hisler beslenebilir bilemiyorum.
Sen onu erkeğin gibi o seni hatunu gibi görmeli.
Şefkat elbet duymalı ama bu şekilde değil.

Evli olsan nikahın tehlikeye girer ayoll..
Çok gereksiz,saçma bence dile getir rahatsızlığını.

Bazı kızlar diyor birbirine..
Anneler çocuklarına diyor..

Aslında en güzeli evladın annesine demesi.. Gerisi gereksiz hitap

Bazi yorelerde sevgi sözcüğüdur. Bizim bi hocamiz vardi annem niye öyle yaptın falan derdi. yine de hoslanmiyorsaniz bence tatli dille ifade edin.

Evet evet çok belli ki sizi annesi gibi görüyor. Apaçık ortada ki amacı da sizinle evlenmek değil, sizi kendisine evlatlık olarak yamamak. Bu durumda sormak isterim; peki siz anneliğe hazır mısınız ? Değilseniz, ablamın hamileliğinde edindiği "Bebeğimi beklerken" adlı kitabı öneririm. Ne diyelim Allah hayırlı sevlatlar (sevgili ve evlat karışımından oluşturduğum şuan türettiğim bir kelime) versin..

Gitsin annesine desin.aaaaa ilk defa duydum sevgiliye soyleyeni .arkadasa kuzene kardese soyleyeni duydum.hatta amcam bana " anam " derdi cocukken.ama babannemin ismini taşıyorum ve küçükken çok yakındik çok severdi beni. Bu laf cok guldururdu beni.hem de yigeniydim. Ama bir sevgili.....

Bence uyarın başka sıfat bulsun size...

uu neydi gızzzz felan derdim sanırım.
Büyük dayım çocuklarına bazen annem der yeminle gülesim gelir yani.Bu arada anneannem de soğuk birisidir.Dayım neden öyle hitap ediyor çözebilmiş değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…