Sevgilim Bana "Sen Zengin Koca Bulursun" Dedi !! :(((

Bunca olan şeye rağmen hala birlikte olmam böyle bi şahsiyetle
Hele anneme öyle laf dicek ağzının ortasına bi çakarım o yoluna ben yoluma

Yokk artkk yaaaa... Şok içinde okudum.biran önve ayarılmanızı tavsiye edeeim. Biri benim annem hakkında böyle konuşacak ağzına şı... ım.

Aynı zamanda annene söylediği şey de asla kabul edilebilir değil...

Lütfen şu adamı
Şu adama rest çekip ilişkinizi bitirmediyseniz ... yani bilemiyorum... benim anneme biri bu kelimeyi kullanacak. Degil sevgili diye elini tutmak aynı masaya bile oturmam. Adam ağır karaktersiz

Barışmaya değecek bir adam değil gibi ama yine de sen bilirsin.

Tarihle alakası olmayan biri herkezde tavsiye vermeye çalışmış kıyamam yaa hortlatmalari sorun değilde konu sahibi ne yaptı bu yıllar içinde insanı merak aliyor
Umarım o densiz çocuk mazide kalmıştır.
Annen hala cemaatçi mi
Aradım taradım seni buldum kanki.
Bende bir heves saldirmistim ki konuya eskiymiş
Okurken de demiştim Allah Allah ne cesaret cemaat falan diye

Insanın canı sıkılmaya görsün. Eski konuları bulup çıkartıp yorum yaptırır can sıkıntısı. Keşke yararlı şeyler yaptirsa ama olmuyor demek ki.

Yapmayin Allah askina anneniz size kafesle birini evlen diyor ve siz de bunu aynen bu sekilde sevgilinize mi soyluyorsunuz ?
Evlen artik diye baski yapiyor diyebilirsiniz
Annenizin kurdugu cumle hos degil gercekten sizinle bu sekilde konusuyor olabilir anne-kizsiniz sonucta fakat sevgilinize bu sekilde anlatmaniz hic dogru degil
Sizinle de belli ki ciddi dusunmuyor nasil sakalar onlar oyle bir an once ayrilin ilersi olsa bile anneniz hakkinda ki dusuncesi degismeyecek
Belli ki seviyorsunuz yoksa ayrilirdiniz zaten siz de neyin dogru neyin yanlis oldugunun farkindasinizdir diye dusunuyorum

Umarım o densiz çocuk mazide kalmıştır.

Aradım taradım seni buldum kanki.
Bende bir heves saldirmistim ki konuya eskiymiş
Okurken de demiştim Allah Allah ne cesaret cemaat falan diye
Annesine orp. Demiş ayrılmamış sanmam ayrıldığını çocuğun onu bırakması daha büyük bir ihtimal benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…